Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 13:53)
Medinis noriu išgirsti atsakyma

tik ne tą kur vyras niekada nebuvo nera ir nebus ištikimas aš jau žinau jūsų nuomonę šiuo klausimu smile.gif

ir vat ydomu, vakar pasisodinu vyra ir paklausiau ar pas ji buvo mintis man buti neishtikimu, sake kad nebuvo... jis zino kad man geriau pasakyti, as ne is tu kur bijo suzinoti atsakyma

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 07, 14:54)
Nedidukas toks. 175, maždaug 80 kg. Tamsus, rudom akim. Tamsiai mėlyna striuke. Laikrodis labai didelis, stambus, sidabrinio metalo kažkokio.

hihihi.gif Dar pamiršot pagrindines vyro išvaizdos ypatybes - piniginė ir mašina cool.gif cool.gif
Atsakyti
Mergos, nebūkit durnos, tai o kas čia tokio, jei pasakysite vyrui, kad TAIP, jums yra buvusių minčių apie neištikimybę (net jei nebuvo), taip tik suskustysite aistrą ir nerimą vyrui. Tegu žino, kad prie jo nesat prisirišusios, ir, kad yra ir daugiau į ką pasižiūrėti..... tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 07, 15:52)
Na kodėl? Skaudžiai nedarysiu......Be to, pats kaltas, kad barškuolę erzina.....
Papildyta:

Aš nesu žmona. Ir nebebūsiu.

Tuomet ka, megaukites thumbup.gif . O jis lai vadovaujasi instinktais, jei kitokiu svertu nebeturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 13:57)
hihihi.gif Dar pamiršot pagrindines vyro išvaizdos ypatybes - piniginė ir mašina  cool.gif  cool.gif

O tai dar nėra ištirta. mirksiukas.gif Su laiku, jei prasidėsiu, sužinosiu ir tai.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 14:55)
O jūs pasakytumėt kad jums buvo kilus mintis būti jam neištikimu?  g.gif  g.gif

aš? aš pasakyčiau?
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 14:01)
aš? aš pasakyčiau?

Nu pati pagalvokit, koks durnius sakys, kad jam buvo kilę minčių, kai jis žino , kokia reakcija maždaug jo laukia.....Tai juk būtų savižudybė....
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 15:01)
aš? aš pasakyčiau?

Vis dar klausimas sau?
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 14:53)
jis zino kad man geriau pasakyti, as ne is tu kur bijo suzinoti atsakyma

Jis geriau žino ką jam geriau atsakyti. Ir bet kokiu atveju tai nebus tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 07, 15:03)
Nu pati pagalvokit, koks durnius sakys, kad jam buvo kilę minčių, kai jis žino , kokia reakcija maždaug jo laukia.....Tai juk būtų savižudybė....

tai nebutu savizudybe, jei aš to reikalauju tai jis to nori yra naturalu... aš ir dabar pasakau, kad va tą tai kibinčiau jei taves nebūtų. smile.gif niekada nenutyliu kad man gražus tas ar ba tas, arba man to užpakaliukas gerulis, bet kai prasižioja tai baisu paprastai būna biggrin.gif mano vyras man irgi pasako kad va žiek kokios kojos pas tą arba papuleij kokie dideli, sakau tai davai didinam man papus nu, sako neee man tavo geriausi, o i tuos tik pazhiet, nes nezinociau ka daryt su tokiais smile.gif

mes apie tai kalbam, gal tai mus uzveda as nezinau, bet kol tai kalbos viskas geraij, jei tai pereis i darbus... tai jau mes apie tai nebekalbesime arba kalbesime, bet jau nebemiegosime kartu ir nebebusime sheima, o draugai...
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 07, 15:54)
Nedidukas toks. 175, maždaug 80 kg. Tamsus, rudom akim. Tamsiai mėlyna striuke. Laikrodis labai didelis, stambus, sidabrinio metalo kažkokio.

Gal kas pasigedote tokio? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir be to, Wobliene, gali būti, kad laikai tą savo vyrioką taip prispaudus, kad jam net kvėptelti svetimo kvapo nėra kur, ką jau kalbėti apie kažkokį veiksmą TAU nežinant, pvz: kad ir smaukymą wc atsivertus playbojų.
Atsakyti