QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 10:29)
O ką įmanoma išduoti?
Gal įsitikinimus?
Papildyta:QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 10:10)
1. Kaip susijusi isdavyste su oru lauke? Nevykes pavyzdys.
2. O siaip itariu, jog esate is tu zmoniu, kurie taiko dvigubus standartus-jei man tai ne isdavyste, tai tegu kitas irgi del to neprgyvena -priesingu atveju, jis kvailys. 3. Tik va, kai tokio tipo zmones atsiduria to kito kailyje -tuomet prasideda "svorio centro perkelimas"
4. Gerai yra pasakyta- geriau suo aviganis, nei draugas avigalvis.
Jei zmones butu istikimi kaip gyvunai, nebutu tiek problemu.
5. As zmogu gerbiu ne uz jo poziuri i mane, bet jei zinau, kad tas zmogus manes negerbia -paspaudziu jam ranka ir atsisveikinu.
6. Grazus vyriskas poziuris i instinkta. Jums turbut net i galva neateitu, kad instinktai gali buti nugaleti proto (mastymo) -tuo zmones (bent dauguma, tikiuosi

)ir skiriasi nuo gyvuliu.
1. Vykęs vykęs

Tiesiog tuomet tas žmogus pasijunta, kad kažkas apgavo jo lūkesčius, pasijunta išduotas - jis juk tikėjosi degintis, o čia vat lyja.. Mąstykite plačiau.
2. Žmogus, kuris dėl kažko pergyvena - kvailys. Manau niekas dėl to neprieštaraus.
3. Nesupratau ką turite mintyse.
4. Gyvenkite su aviganiu - jis bus jums ištikimas.
5. Aš jūsų negerbiu.
6. Palyginkite šį savo pasisakymą su 4 punktu. Jūs prieštaraujate pati sau.
Jeigu jūs pažiūrėtumėte į visus tabu, į moralės normas iš jų reikalingumo pusės jūs labai daug ką suprastumėte. Nėra vieningos moralės. visa moralė yra pritaikoma konkrečiai vietai irkonkrečiam laikui. Pasikeitus sąlygoms moralė keičiasi ir labai netgi greitai. Būtent tai ir vyksta. Jūsų vaikai gyvens pagal kitokius moralės principus, kaip ir jūs, lyginant su jūsų tėvais. Tik pabandykite mąstyti, o ne vien kartoti įkištas mintis.
Papildyta:QUOTE(rasavait @ 2008 03 07, 10:01)
seima ne vien tik del poravimosi ir gymines pratesimo,tai ir parama ir palaikymas ir supratimas vienas kito,o ka jau kalbeti apie meile,kuri tiesiog butina,ir netikiu kad porose kuriose puoselejama seima ta meile ima ir isgaruoja ji tiesiog kinta,tampa brandesne.
Jūs ne visai teisi. Meilės pagrindu kuriamos šeimos atsirado ne daugiau nei prieš 100 metų. Manau dabar visi supranta, kad tai yra neteisingas kelias, neturintis ateities.