Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(Medinis @ 2008 03 05, 10:40)
Kodėl jums atrodo nenormalu toleruoti neištikimybę?

Dėl LPL tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Huiza @ 2008 03 06, 12:27)
Dėl LPL  tongue.gif

Naudokitės prezervatyvais. Ir jums ramu ir kontraceptikų gerti nereikės.
Atsakyti
QUOTE(Huiza @ 2008 03 06, 13:27)
Dėl LPL  tongue.gif

..ir dar plius sarasiukas (pradedant...kodel as turiu juo rupintis, o ji turi juo megautis ir t.t. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 12:32)

Ne nuo visų neištikimybės padarinių apsaugo prezervatyvai, deja... tongue.gif Ir man su jais visiškai nemalonu - niekada nenaudojamas dalykas mano gyvenime

O... šiaip aš asmeniškai neturiu poreikio būti neištikima schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Huiza: 06 kovo 2008 - 12:35
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 13:32)

imeti zmonai pora i rankinuka, kartu su linkejmais, kad visada turetu lotuliukas.gif ? del sventos ramybes....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 06 kovo 2008 - 12:36
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 06, 12:35)
imeti zmonai pora i rankinuka, kartu su linkejmais, kad visada turetu lotuliukas.gif ? del sventos ramybes....

Tikiuosi, kad ji pasirūpins tuo pati. Reikia pasitikėti žmogumi. Meilė - tai pagarba ir pasitikėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 13:46)
Tikiuosi, kad ji pasirūpins tuo pati. Reikia pasitikėti žmogumi. Meilė - tai pagarba ir pasitikėjimas.

sutinku drinks_cheers.gif tiesa sakai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 14:46)
Reikia pasitikėti žmogumi. Meilė - tai pagarba ir pasitikėjimas.

g.gif nelabai suprantu, kuo tai siejasi su neistikimybe.....
nu bet zodziai verti auksto medalio thumbup.gif
Atsakyti
Man nesmagu tai rašyti, bet beskubėdamas aš suklydau...
Iš tiesų mintis turėjo būti tokia: "šeima - tai pagarba ir pasitikėjimas". Iš tiesų meilė gali apimti šiuos jausmus, bet nebūtinai.
Meilei nebūtina nei šeima nei dar daugelis dalykų. Meilei nebūtinas net meilės objektas.
Prašau atleisti už suklaidinimą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 22:30)
Man nesmagu tai rašyti, bet beskubėdamas aš suklydau...
Iš tiesų mintis turėjo būti tokia: "šeima - tai pagarba ir pasitikėjimas". Iš tiesų meilė gali apimti šiuos jausmus, bet nebūtinai.
Meilei nebūtina nei šeima nei dar daugelis dalykų. Meilei nebūtinas net meilės objektas.
Prašau atleisti už suklaidinimą.

Zmones tuokiasi is meiles.
Tik veliau buna seima, kurioje turi buti pagarba ir pasitikejimas. Meile buvo iki santuokos, ji liko ir po jos.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 06, 09:50)
Zmones tuokiasi is meiles.
Tik veliau buna seima, kurioje turi buti pagarba ir pasitikejimas. Meile buvo iki santuokos, ji liko ir po jos.

zmones tuokiasi is instinkto (vyrai - poruotis, moterys - palikuoniu uzveisimas ir issaugojimas).
Kad zmones su tokiais skirtingais instinktais sukurtu seima, yra psichine liga, vadinama meile.
Si liga yra laikina. O instinktai amzini. pvz:pauksciai, kol isauga palikuonys, irgi kuria \"seima\"... nu ne is meiles gi...
Atsakyti
QUOTE(...blondinas @ 2008 03 07, 07:21)
zmones tuokiasi is instinkto (vyrai - poruotis, moterys - palikuoniu uzveisimas ir issaugojimas).
Kad zmones su tokiais skirtingais instinktais sukurtu seima, yra psichine liga, vadinama meile.
Si liga yra laikina. O instinktai amzini. pvz:pauksciai, kol isauga palikuonys, irgi kuria \"seima\"... nu ne is meiles gi...

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti