Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

Aš irgi vis žiūrinėju tą Artdeco pudrytę, bet spalvos visos man per tamsios unsure.gif Net ir 4 nr. ant manęs uztepus kaip morka atrodo. Šiandien sarmoj pabandžiau truputį ant žando patept, išėjau į lauką, nu tai siaubeli, kokia tamsi doh.gif O man jos taaaaaip reikia, nygaliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkė: 13 kovo 2008 - 20:15
QUOTE(tapkė @ 2008 03 13, 20:12)
Aš irgi vis žiūrinėju tą Artdeco pudrytę, bet spalvos visos man per tamsios  unsure.gif Net ir 4 nr. ant manęs uztepus kaip morka atrodo. Šiandien sarmoj pabandžiau truputį ant žando patept, išėjau į lauką, nu tai siaubeli, kokia tamsi  doh.gif O man jos taaaaaip reikia, nygaliu  biggrin.gif

negazdink, as ant veido netepiau, bet 4as man lyg nieko... oj ka reiks daryt jei netiks (nebent vasarai, kai idegsiu) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 03 13, 20:36)
tai bek iki drogo ar sarmos, dar dirba  mirksiukas.gif

As laukiu NARS sepetuka is Amerikes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 03 13, 20:23)
As laukiu NARS sepetuka is Amerikes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ajeee, nu sekmes ir kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
dar vis turiu viena atliekama sepetuka,jai kam reikia kreipkites;)
Nors kartais galvoju ji kaip ir pasilikti atsargai,nes jau toks gerulis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 03 13, 21:32)
ajeee, nu sekmes ir kantrybes  mirksiukas.gif

Dekui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 03 13, 21:21)
negazdink, as ant veido netepiau, bet 4as man lyg nieko... oj ka reiks daryt jei netiks (nebent vasarai, kai idegsiu)  unsure.gif

Tai vat ant rankos man irgi visai normali pasirodė biggrin.gif Bet sumąsčiau ir ant veido patept. Nu tai ir vaikščiojau likusią dienos dalį su vienu rudu žandu... doh.gif biggrin.gif Bet gal Tau tiks, matai, mano oda tikrai yra labai šviesi mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va, papasakosiu savo bandymus, siaip tepas neitiketinai smagiai ir lengvai, primakalavau ta sepeteli ir svelniai baksnojau veido oda, p oto islyginau ir pasidenge labai smagiai ir fainai thumbup.gif oda atrodo labai grazia, lengvai svyti, tik va su ta spalva, tai nzn, man lyg biski tamsoka, teks turbut vasarai palikti doh.gif ant veido atrodo normaliai, bet lyginant su kaklu yra skirtumas unsure.gif kelnes, stalas - viskas liko pudruota lotuliukas.gif bet siaip ispudis tikrai neblogas, ziuresiu kaip laikys (teks rengtis megztini aukstu kaklu nes persidazyt neber kada),

gero dienos mergytes 4u.gif
Atsakyti
Dasha, ar maskuoja normaliai ? smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti AR MINERALINE PUDRYTE NEDZIOVINA ODOS? Mano oda yra riebi ir as noriu kad ji nepradetu blizgeti greit ir nedziovintu odos. Nes istisai turiu ja drekinti, kitaip kyla problemu. Gal kas naudojo LOREAL firmos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irma77: 14 kovo 2008 - 09:19
QUOTE(Irma77 @ 2008 03 14, 09:15)
Norejau paklausti AR MINERALINE PUDRYTE NEDZIOVINA ODOS? Mano oda yra riebi ir as noriu kad ji nepradetu blizgeti greit ir nedziovintu odos. Nes istisai turiu ja drekinti, kitaip kyla problemu.      Gal kas naudojo LOREAL firmos?

Aš turiu Loreal mineralinę - super! thumbup.gif thumbup.gif Ir maskuoja l. gerai, ir oda neblizga, nes mano riebi. Be to, man rodos, porų nekemša. Anksčiau naudojau kreminę ir kompaktinę pudras, tai veidas būdavo išbertas, o dabar ne (tfu, tfu, tfu...) Visą dieną makiažas išlieka gražus. Labai patenkinta. thumbup.gif Kai baigsiu, galvoju, kad dar Artdeco bandysiu. wub.gif
Atsakyti
Aisku aciu... Dabar lieka tik spalvyte issirinkti.
Atsakyti