Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

gal jei kas nori pabandymui BE light spalvos mažą , 2 g bonkutę iš rinkinio ax.gif man vistiek ta spalva visiškai netinka schmoll.gif nes esu "šalto" tipo.už kokius 20 lt blush2.gif
Atsakyti
As artdeco mineraline pudra, kai pirkau, man irgi tie tonu numeriukai, keistai sumaisyti pasirode,emiau 2numeriuka, nors as sviesiaode esu tikra,bet man tinka, aisku po soliariumo.Norejau ketvirta imti, bet patepiau ant rankos paskui ant smakro ir nepatiko, kad nesa i geltonuma ta spalva, 6 sviesenis uz 2 truputi, bet irgi papudravau kakta ir man atrodo jis tokio rausvumo priduoda, jei daugiau uzteptum,uztat ir issirinkau 2, nes ji tokia ruda naturali spalva,pabandziau vakar daugiau uztept idomumo delei, tai gavausi, kaip is pajurio grizus, vasarai tiks, o dabar vieno sluoksnio pakanka ir skruostikaulius paryskinu.
Prirasiau cia padrikai, tikiuos supratot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 03 14, 10:48)
gal jei kas nori pabandymui BE light spalvos mažą , 2 g bonkutę iš rinkinio  ax.gif man vistiek ta spalva visiškai netinka  schmoll.gif nes esu "šalto" tipo.už kokius 20 lt  blush2.gif

viskas, pudros pabandymui nebeturiu 4u.gif iškeliauja į Panevežį
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 03 14, 08:55)
Dasha, ar maskuoja normaliai ? smile.gif

neitiketina, kad biri pudra taip galetu maskuot, zinok, labai gerai maskuoja thumbup.gif

QUOTE(Irma77 @ 2008 03 14, 09:15)
Norejau paklausti AR MINERALINE PUDRYTE NEDZIOVINA ODOS? Mano oda yra riebi ir as noriu kad ji nepradetu blizgeti greit ir nedziovintu odos. Nes istisai turiu ja drekinti, kitaip kyla problemu.      Gal kas naudojo LOREAL firmos?

man nesausina, mano misri - tai labai smagus, lengvas pojutis, del blizgejimo ziuresiu kaip cia bus lens.gif
Atsakyti
Mano mineraliniai priciandalai BE Medium Beige ir Artdeco #6 ir NARS # 20 Botan sepetelis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 03 14, 09:48)
gal jei kas nori pabandymui BE light spalvos mažą , 2 g bonkutę iš rinkinio  ax.gif man vistiek ta spalva visiškai netinka  schmoll.gif nes esu "šalto" tipo.už kokius 20 lt  blush2.gif

Gal kas turi tokia parduot? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 14 kovo 2008 - 12:39
QUOTE(Dasha @ 2008 03 14, 13:10)
neitiketina, kad biri pudra taip galetu  maskuot, zinok, labai gerai maskuoja  thumbup.gif
man nesausina, mano misri - tai labai smagus, lengvas pojutis, del blizgejimo ziuresiu kaip cia bus lens.gif

vat dėl blizgėjimo ir man įdomu ax.gif pabandžiau šiandien ant rankos, rodos ir blizgaliukų smulkių turi g.gif o kaip ant veido?
Atsakyti
Na va nulekiau ir nusipirkau LOREALIO 4 mineralke. Tai dabar ziuresiu. Spalvyte atrodo rinkaus rinkaus gal busiu pataikiusi. Ir ziuresiu kaip tiks. Ant rankytes tai labai patiko. Ir sarnoje ja labai isgyre.
Atsakyti
Aš labai atsiprašau, o kas ta mineralinė pudra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 03 14, 16:39)
Aš labai atsiprašau, o kas ta mineralinė pudrablush2.gif

Šio sezono naujovė – mineralinė pudra. Kai vietiniame prekybos centre už rankovės pačiupo kosmetikos konsultantė su klausimu, ar ką nors girdėjau apie mineralinę pudrą, tik patraukiau pečiais. Bet kai ir žurnaluose pasirodė žinomų kompanijų reklamos, pristatančios būtent tokią pudrą, smalsumas nugalėjo. Patraukiau į kosmetikos parduotuves su misija (ne) įmanoma – išsiaiškinti, kas tai? Kosmetikos stebuklas ar naujas reklamos ryklių kabliukas.

Nukeliavau tiesiai prie reklaminio stendo, kur gavau daug naudingos informacijos. Tiesą sakant, mineralinė dekoratyvinė kosmetika, nėra labai naujas, tačiau vis dar mažai girdėtas dalykas, bet šiuo metu ji vis populiaresnė.

Tad kuo ji ypatinga? Mineralinė pudra pagaminta iš skaidrių mineralų, kurie atrodo kaip milteliai. Nors ji yra miltelių pavidalo, veikia kaip skysta pudra. Lengvai pasiskirsto ant veido, susilieja su jo spalva, puikiai maskuoja ir gaivina veido odą. Dėka mineralų oda tampa švytinti. Juntamas lengvumo pojūtis. Jeigu pudra kokybiška ir gerai parinktas atspalvis, net nesimato , kad oda pudruota. Ji tiesiog atrodo lygi ir švytinti. Jos sudėtis gerokai skiriasi nuo įprastų kreminių pudrų. Populiariausių kreminių pudrų sudėtyje beveik visada rasim talko ir aliejaus, kurie užkemša poras ir skatina spuogų atsiradimą, kvapiųjų medžiagų ir konservantų, kurie gali alergizuoti jautresnę odą. Ji taip pat veikia ir kaip kompaktinė pudra – užfiksuoja makiažą . Todėl nieko daugiau tepti ant jos nebereikia. Mineralinė pudra ne tik lygiai padengia odą, bet ir drėkina ją, bei pamaitina naudingomis medžiagomis, kurių yra mineraluose. Sakoma, kad reguliariai ją vartojant, oda akivaizdžiai pagražėja.

Pasiryžau ir aš ją išbandyti. Rezultatu tikrai nenusivyliau. Oda atrodė labai graži ir lygi. Net ir atėjus vakarui, atrodė gaiviai ir šviežiai.

Pudra nepalieka žymių ant drabužių, tuo įstikinti galima prie veido prispaudus baltą popierinę servetėlę. Nors esu pakankamai racionali pirkėja ir niekada nepuolu pirkti, kad ir labiausiai reklamuojamo daikto, ši pudra pasirodė vertas dėmesio pirkinys. Panaršius interneto forumuose radau begalę teigiamų atsiliepimų ir naudingų, šios pudros gerbėjų patarimų.

Jeigu norim džiaugtis mineralinės pudros teigiamu poveikiu, labai svarbu pirkti tik kokybišką produktą. Jį išsirinkti galima išstudijavus sudėtį ant pakuotės. Jei jis be talko, aliejaus, kvapų, dažiklių ir kitų konservantų, tai greičiausiai – kokybiškas produktas.

Norint pudrą lygiai paskirstyti ant veido, reikalingas didelis šepetėlis. Geriausia natūralių šerelių, kad neerzintų odos. Su juo užkabinamas labai nedidelis kiekis miltelių ir sukamaisiais judesiais įmasažuojamas į odą. Miltelių reikia labai nedaug, tad ši pudra gana ekonomiška. Kaina tikrai prieinama, turint galvoje, kad ši pudra atlieka ir kreminės ir kompaktinės pudros funkcijas. Tikrai gerą ir kokybišką produktą galima įsigyti iki £30. Ar verta? Spręsti kiekvienai iš mūsų. Kaip sako mano pažįstama kosmetologė: mano oda per brangi, kad ant jos tepčiau bet ką. Manyčiau, kad ji teisi. Gamintojai siūlo, o mes renkamės. Svarbu pasirinkti teisingai.
Atsakyti
O sakykit kiek gramu buna normalioje pakuoteje tos pudros?
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2008 03 14, 18:18)
O sakykit kiek gramu buna normalioje pakuoteje tos pudros?

ziurint kokios firmos
BE buna 2 ir 9 g
Atsakyti