Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

Sveikos smile.gif O ar nebandėt nei viena Isadoros pudrytės? Lietuvoj dar nėra, bet jau laukiu nesulaukiu, kada pasirodys, nes Artdeco man spalvos per tamsios unsure.gif O mineralkės man reikia, nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 03 18, 17:18)
nenusivalo viskas i patalus? g.gif

Nu viskas nenusivalo tai tiksliai,nors dabar pas mane patalyne spalvota...jai butu balta tai gal pastebeciau g.gif Bet ant veido ryte tikrai lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 03 18, 14:56)
Nu viskas nenusivalo tai tiksliai,nors dabar pas mane patalyne spalvota...jai butu balta tai gal pastebeciau g.gif  Bet ant veido ryte tikrai lieka smile.gif

aaaa, tai amziais nesvari? lotuliukas.gif ka tokioj ir bepastebesi lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nu jau nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Na o man anei artdeco, anei L'oreal'io bandyt nesinori schmoll.gif Nes kiti bandyti šių firmų produktai pakankamai žemos kokybės, masmarketas ir tiek...O BE mineralkė man atradimas - ir jokio bėrimo ar sausėjimo, nors iki tol oda tikrai problematiška buvo. Aišku nėra universalios priemonės, kad tiktų visoms. Tiesiog džiaugiuosi, kad man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 03 18, 20:03)
Na o man anei artdeco, anei L'oreal'io bandyt nesinori  schmoll.gif Nes kiti bandyti šių firmų produktai pakankamai žemos kokybės, masmarketas ir tiek...O BE mineralkė man atradimas - ir jokio bėrimo ar sausėjimo, nors iki tol oda tikrai problematiška buvo. Aišku nėra universalios priemonės, kad tiktų visoms. Tiesiog džiaugiuosi, kad man tinka smile.gif

Negalima nuspėt kam mineralkė tiks,o kam ne drinks_cheers.gif
Viena klijente skundėsi odos bėrimu nuo pudrų,o su šita jai susitvarkė veidukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 03 18, 10:03)
Na o man anei artdeco, anei L'oreal'io bandyt nesinori  schmoll.gif Nes kiti bandyti šių firmų produktai pakankamai žemos kokybės, masmarketas ir tiek...O BE mineralkė man atradimas - ir jokio bėrimo ar sausėjimo, nors iki tol oda tikrai problematiška buvo. Aišku nėra universalios priemonės, kad tiktų visoms. Tiesiog džiaugiuosi, kad man tinka smile.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 03 18, 22:03)

drinks_cheers.gif pritariu ir as,vistik veidukas musu,as tik uz kokybiska kosmetika drinks_cheers.gif ir tikrai nesigauna jau taip labai brangu kai pagalvoji,kad ta pudryte naudoju jau 2 men ir dar apie puse yra like ( jai ne daugiau)thumbup.gif
Aisku biski problemele,kai nera jos LT pirkti...,bet kaip ja gauti mes jau zinom wink.gif
Atsakyti
man labai idomiai skamba ta naktine pudra koks ten jos viekimo principas biggrin.gif ? jei diena tepi pudra ir dar nakti tai kada odele pailsi nuo tu teplioniu?kazkaip atrodo negaleciau uzmigt prissipudravus g.gif

buvau ebay uzsisakius BE bet ten nesklandumai ivyko ir jos negavau tai neiskenciau ir nusipirkau Ardeco ir man labai patinka , ypatingai tai kad uztrunku vos minute pasipudravimui o skysta pudra tekdavo daug ilgiau dailint kad nesimatytu "kaukes"
Atsakyti
Sveikos,

Gal kurios norit pirkti i.d. minerals ta pacia tamsiausia pudryte is rinkinuko kuria galima naudoti ir kaip skaistalus Warmth All Over Face? Turiu tik pabandyta 2 gramus 4u.gif Ir turiu everyday minerals tris seseliukus tik pabandytus tokiu spalvu:

http://www.everydaym...formulaPicker=1

Parduociau nebrangiai, nes vis del to pastebejau, kad susirgau shopinimosi internete manija ir dar turiu uztektinai senesniu priemoniu, kurias gaila ismest blush2.gif
Atsakyti
o man dar klausimas kilo . ar tepat makiazo baze prie mineraline pudra?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 18, 21:36)
Sveikos,
Gal kurios norit pirkti i.d. ]

Negalima čia taip elgtis, ateis tuoj Ambrozija ir gausi į galvą mirksiukas.gif
Atsakyti