Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(Tučka @ 2008 03 15, 22:17)
Tai va man loreal'is del to ir patiko, kad nesausina odos ir nereikia atskirai sepetelio pirkt, viskas ieina i komplekta  thumbup.gif

Va kaiptik as apie ta L'Oreal norejau pasiklausinet....mat reklama zurnale pamaciau smile.gif O kazi ar ji tinka misriai odai, ir ar tikrai viska taip gerai maskuoja kaip reklamoj raso g.gif
Atsakyti
Sveikos, cia vis skaitinejau apie mineraline pudra ir gi ziuriu ant stalp pasidjusi Mary Kay nauja kataoga, o ten ant virselio naujas produktas - mineraline pudra. Konsultante man ja pristate ir papudravo, bet turbut ne pakankamai isgyre, kad nesusidomejau. Nes as labai greitai ant kabliuko uzkimbu smile.gif Tai va to efekto net nepamenu, gal ir neblogai buvo ax.gif Gal kuri turite ir naudojate, kaip jos kokybe, butent Mary Kay. Ir kainyte nesikandzioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 03 16, 07:57)
Va kaiptik as apie ta L'Oreal norejau pasiklausinet....mat reklama zurnale pamaciau smile.gif O kazi ar ji tinka misriai odai, ir ar tikrai viska taip gerai maskuoja kaip reklamoj raso  g.gif

Mano oda misri smile.gif Tai kaip jau rasiau man jinai labai tiko thumbup.gif Tik vat kad maskuot nelabai turiu ka, spuogu nera, tai man jinai maskuoja labai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 03 16, 10:56)
Mano oda misri  smile.gif  Tai kaip jau rasiau man jinai labai tiko  thumbup.gif  Tik vat kad maskuot nelabai turiu ka, spuogu nera, tai man jinai maskuoja labai gerai  bigsmile.gif

kaip sugundei wub.gif
o ar daug jos reikia tepti?ar gerai atspalvi atitaikei?smile.gif po to nieko ant jos nebetepi?:)nes pvz galvoju ja nusipirkti kasdienai,tepciausi tik ja. na,dar gal skaistalais skruostus
Atsakyti
Mane irgi L'Oreal gundo blush2.gif Dazausi retai, todel nenoriu leist daug pinigu, nes zinau, kad reikes kosmetika ismest, nes pasibaigs galiojimo laikas dar nesunaudojus ax.gif O L'Oreal kaina labai priimtina biggrin.gif
Atsakyti
o kokia kaina tojo Lorealio?
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 03 16, 12:13)
Mane irgi L'Oreal gundo  blush2.gif  Dazausi retai, todel nenoriu leist daug pinigu, nes zinau, kad reikes kosmetika ismest, nes pasibaigs galiojimo laikas dar nesunaudojus  ax.gif O L'Oreal kaina labai priimtina  biggrin.gif

as irgi nenoriu skystos pudros tepti ant veido,tai galvoju isigyti sita gerumeli biggrin.gif
bet dabar idomu ar artdeco geriau ar loreal,nors vienom tos tinka,kitoms tos..hm.mano oda siaip linkus i riebuma,ypac T zona blizga,kazin ar tiks.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 03 16, 11:06)
kaip sugundei wub.gif
o ar daug jos reikia tepti?ar gerai atspalvi atitaikei?smile.gif po to nieko ant jos nebetepi?:)nes pvz galvoju ja nusipirkti kasdienai,tepciausi tik ja. na,dar gal skaistalais skruostus

As nedaug tepiau, tai net nesimato jos ant veido. smile.gif Daugiau nieko nebetepu tik skaistalus rolleyes.gif Spalva man tiko Cream beige thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 03 16, 12:54)
As nedaug tepiau, tai net nesimato jos ant veido.  smile.gif Daugiau nieko nebetepu tik skaistalus  rolleyes.gif Spalva man tiko Cream beige  thumbup.gif

leksiu gal ryt jau ir isigysiu biggrin.gif
o pvz sarmoj galima normaliai ismeginti?yra sepetukas tas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerera @ 2008 03 16, 10:41)
Sveikos, cia vis skaitinejau apie mineraline pudra ir gi ziuriu ant stalp pasidjusi Mary Kay nauja kataoga, o ten ant virselio naujas produktas - mineraline pudra. Konsultante man ja pristate ir papudravo, bet turbut ne pakankamai isgyre, kad nesusidomejau. Nes as labai greitai ant kabliuko uzkimbu smile.gif Tai va to efekto net nepamenu, gal ir neblogai buvo  ax.gif  Gal kuri turite ir naudojate, kaip jos kokybe, butent Mary Kay. Ir kainyte nesikandzioja  4u.gif

Mano mama turi sia pudryte.Banziau kol dar savo neturejau.Nera labai bloga, bet didelio ispudzio nepaliko, tiesa tepiau su paprastu sepetuku, gal su kabuki butu geriau buve g.gif
Atsakyti
Man Lorealis labai sausino oda, mano oda misri. Kai pabandziau, tai man irgi patiko, tiko, o ilgiau panaudojus pastebejau, kad sausina siaubingai. Man net BE sausina ax.gif O sepetelis tai Lorealio man schmoll.gif Siurkstus labai, kaip su svitriniu popierium veida bruzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2008 03 16, 18:46)
Man Lorealis labai sausino oda, mano oda misri. Kai pabandziau, tai man irgi patiko, tiko, o ilgiau panaudojus pastebejau, kad sausina siaubingai. Man net BE sausina ax.gif O sepetelis tai Lorealio man  schmoll.gif Siurkstus labai, kaip su svitriniu popierium veida bruzina doh.gif

tai manau man tiktu,mano oda i riebuma,yra ir sausesniu zonu,bet esmej tai riebi..
o jei naudociau vietoj loreal sepetuko erdesos,nes ji naudoju skaistalams?
Atsakyti