Na as ir galiu jau ivertinti kazkiek sia pudra.
Tai gi pirma karta tepliojau tepliojau ir lyg ir nieko nepamaciau, nei man kas pasikeite nei ka, bet iki veido prausimo, kaip nusiprausiau pamaciau vis del to skirtuma didziuli
Toliau, maskuo tikrai gerai, splava atitaikiau tikriausiai ideliai, nors gal man paciai noretusi biski rudesnes, bet ir pati esu dabar kaip negre

bet taip visad nebus, tai manau neprasoviau pro sali, man labai patinka, ta pati tamsiausia pudryte, kuri tinka skruostam, akim ar net gi visam veidui jeigu norisi atrodyt idegus(pasak konsultantes parduotuves), tai patepus skuostikaulius atrodo kazkaip nerealiai man

o dar akiu vokus isvis
Priedo, esu dabar floridoj, kur karstis ir dregme man neispasakyta atskridus is ziemos, o mano oda riebi, tai isejus i lauka, galejau but kuom nori prisitepus iskart blizgedavau

o si sia pudra buvau giliai nustebinta kad likau neblizgi nei kiek iki vakaro
Toliau, siandien labai trumpam uzbegau dar i Sephora parduotuve, norejau paciupinet tuos seselius kur su sepeteliu skeltu, nu jau spalvu grozis

patepliojau ant rankos nerelu

tik nebeturejau laiko paklausti pas konsultante kaip naudotis tuo skeltu sepeteliu

nes net neisivaizduoju

bet labai tikiuosi kad man sephora dar pasitaikys kada pakeliui, nes labai noriu tu seseliu, noriu kad vel padazytu ir paaiskintu
Nu ir prirasiau monologa