Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

Nuomone apie paakiu maskuokli siaipsau,daugiau uztepus fundation ne maziau maskuoja smile.gif Pora spuogeliu prasciau uzmaskavo g.gif ir ta paakiu maskavimo pudryte yra tokia labiau matine,neturi svytejimo,tad manau neverta pirkti g.gif Galima apsieiti ir be jos,gal kazkieno nuomone skirsis smile.gif

Naktine pudryte pas mane medium,buteliukyje gan tamsi atrodo,bet uztepus gan sviesi.Del spalvos viskas OK. ,bet manau ji siek tiek sausina oda g.gif Ji matine ir neturi svytejimo,tai kazkoks tarpinis varijantas tarp fundation ir veil,atrodo kaip sausos pudros siek tiek patepta smile.gif
Efekto to gerojo nesupratau dar smile.gif Gal kas gali normaliai lietuviskai paaiskinti ka ji gero daro ? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Va kaip kompas isverte lotuliukas.gif apie naktine pudryte:

RareMinerals ™ Odos Atgimimo Gydymas, Koks tai yra: Šio Pliko Escentual groundbreaking, mineralais pagrįstas naktinis gydymas yra pirmas savo rūšies su klinikiškai įrodyta odą atnaujinančia pašalpa. Išskirtinis mišinys 100 % gryno RareMinerals, gauto iš nepaliesto nekalto dirvožemžio ir galingoje miltelių formoje, yra puikus maistingas vežėjas vitaminams A ir C ir botanikos ištraukų šeimininkui. Ką tai suformuluojama padaryti: Natūraliai aktyvintas jūsų savos odos, tai efektyviai dar patogiai tiekia pašalpą tokią kaip aiškiai pažemintos linijos ir raukšlės, pažemintas saulės pakenkimas, labiau valytos poros, ryškesnis gymis, minkštesnė, lygesnė struktūra, mažiau pastebimas raudonumas, ir aiškesnė ir tvirčiau žiūrėdama oda. Turint savyje jokių apsauginių priemonių ir nulinių dirgiklių apskritai, tai idealu visiems odos tipams, net jautriausia. Ką dar jūs turite žinoti: Pagalvės Dvelksmas ™ lazdelė aprūpina nepriekaištingą pristatymą ir tikslią paraišką, tokiu būdu jūs galite įlieti maistingas medžiagas, skleisdamas trūkumus

Ir as jos baisiai noriu doh.gif
Atsakyti
as ir taip issiverciau,sakau gal kas zmoniskiau paaiskintu biggrin.gif

Va seseliai laikosi labai neblogai nuo pat ryto,beveik nepakite thumbup.gif
Labai patenkinta,spalva tobulai pataikiau kokios ir norejau wub.gif
Atsakyti
Na as ir galiu jau ivertinti kazkiek sia pudra.
Tai gi pirma karta tepliojau tepliojau ir lyg ir nieko nepamaciau, nei man kas pasikeite nei ka, bet iki veido prausimo, kaip nusiprausiau pamaciau vis del to skirtuma didziuli doh.gif lotuliukas.gif
Toliau, maskuo tikrai gerai, splava atitaikiau tikriausiai ideliai, nors gal man paciai noretusi biski rudesnes, bet ir pati esu dabar kaip negre doh.gif bet taip visad nebus, tai manau neprasoviau pro sali, man labai patinka, ta pati tamsiausia pudryte, kuri tinka skruostam, akim ar net gi visam veidui jeigu norisi atrodyt idegus(pasak konsultantes parduotuves), tai patepus skuostikaulius atrodo kazkaip nerealiai man wub.gif o dar akiu vokus isvis wub.gif
Priedo, esu dabar floridoj, kur karstis ir dregme man neispasakyta atskridus is ziemos, o mano oda riebi, tai isejus i lauka, galejau but kuom nori prisitepus iskart blizgedavau doh.gif o si sia pudra buvau giliai nustebinta kad likau neblizgi nei kiek iki vakaro wub.gif

Toliau, siandien labai trumpam uzbegau dar i Sephora parduotuve, norejau paciupinet tuos seselius kur su sepeteliu skeltu, nu jau spalvu grozis wub.gif patepliojau ant rankos nerelu wub.gif tik nebeturejau laiko paklausti pas konsultante kaip naudotis tuo skeltu sepeteliu blush2.gif nes net neisivaizduoju blush2.gif bet labai tikiuosi kad man sephora dar pasitaikys kada pakeliui, nes labai noriu tu seseliu, noriu kad vel padazytu ir paaiskintu rolleyes.gif

Nu ir prirasiau monologa doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Taip,kai bus karsta jauciu ta pudryte neatsidziaugsiu isvis,nes kazkoks kosmaras su krempudra vasara vaikscioti smile.gif
Atsakyti
Kas turit nuorodą su pamokymais kaip tepliotis, prašom įmesti ?
Prašom:
http://www.sephora.c...amp;pCat=C15800
bigsmile.gif
Merginos, gal galetumet seseliu nuotraukas imest?
Atsakyti
I.d. bare Dūminėms akims
user posted image

O čia mineraliniai šėšėliai ne i.d. BE
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 06 kovo 2008 - 09:09
As tai va situos zadu uzsisakyti ax.gif
user posted image

O cia vertimas apie juos:

Koks tai yra: septynių dalių akis apibrėžianti ir apsupanti kolekcija išima spėlionę iš pradėjimo 100 % gryna bareMinerals akimi dažo ir aiškina jums paprastuose žingsniuose, kaip pasiekti lengvus akių žvilgsnius per sekundes. Ką dar jūs turite žinoti: Su Pradeda Akys, jūs atrasite, kaip bareMinerals atspalviai prisitaiko ir mišinys taip vientisai. Patirkite visą tą pačią sveiką pašalpą mūsų apdovanojimą laiminčio fondo su revoliuciniu akių grožiu, kuris duoda jums turtingą ir spinduliuojančią akių spalvą be apsauginių priemonių ir nulinių dirgiklių. Plius, mes priversime jus kiekvienas žingsnis kelio su mūsų kaip - vesti. Kolekcija apima 3 x. 02 uncijų bareMinerals Akių kosmetikos Vanilės Cukrus (grietininis smėlio spalvos), Persiko Dvelksmas (sodrus persikas), Minkštas Centras Tiria (minkšta ruda spalva), ir.01 uncijos bareMinerals Lainerio Šešėlis Fashionista (šokolado spalvos razina), plius Kontūro Šešėlio Šepetys, Akių Apibūdinimo Šepetys ir Kosmetinio pieštuko Šepetys.

wub.gif

Atsakyti
man balandžio mėn. draugė iš JAV atvež 2 Medium pudras atsargai ir šešėlius šituos wub.gif thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 03 06, 12:41)
man balandžio mėn. draugė iš JAV atvež 2 Medium pudras atsargai ir šešėlius šituos  wub.gif  thumbup.gif

user posted image

Parasykit apie ta stebuklinga sepeteli smile.gif
Ka jis daro ir kaip su juo dazytis? Ar jums patiko seseliai?
Papildyta:
Atsiprasau, galvojau kad jau atveze blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif labai jau noriu ir as isigyti sia pudryte, bet pries tai noriu patarimo. Mano oda yra super jautri, ar man si pudra tiks, gal kas turi panasios patirties ir jautria oda smile.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zigota @ 2008 03 07, 13:23)
Sveikos mamytes  4u.gif  labai jau noriu ir as isigyti sia pudryte, bet pries tai noriu patarimo. Mano oda yra super jautri, ar man si pudra tiks, gal kas turi panasios patirties ir jautria oda  smile.gif  unsure.gif

Mano oda gal ne super bet pakankamai jautri, bet su šita pudryte jokių problemų nekilo. O šiaip tai čia labai individualu, reikia bandyti 4u.gif
Atsakyti