QUOTE(katukatute @ 2008 03 07, 23:02)
Jei pavartytum praėjusią temą, tikrai rastum atsakymą

QUOTE(EVY @ 2008 03 05, 00:25)
katik pasipudravau su naktine,nu atrodau graziai,pasipudravus
Zodziu nakti galima graziai atrodyti
Ziuresim kokia nauda
Kazkas minejo,jog ji sunkiai byra,tai byra ji visai gerai
Ten reikia ja truputi pasukti i OPEN puse ir pasirodo ten tos skylutes atsidaro,as jau su adata bandziau ju ieskot,nes is pradziu niekas nebytejo

Kazkas minejo,jog ji sunkiai byra,tai byra ji visai gerai

Ten reikia ja truputi pasukti i OPEN puse ir pasirodo ten tos skylutes atsidaro,as jau su adata bandziau ju ieskot,nes is pradziu niekas nebytejo

Labai idomu, kaip ta naktine ir po ilgesnio naudojimo

Merginos, šiandien braškėse atsirado Medium ir Fair pudros atspalviai po 26 USD, griebkit, kam tinka. (Aš jau pagriebiau...
)

QUOTE(GinCherry @ 2008 03 08, 14:02)
Man reiktu fair, bet sita pakuote dar beveik pilna, bet labai fainai, kad pranesha, kada atsiranda ir kokios spalvos
O kiek laiko uztenka 9 g pakuotes, dazantis kasdien?

O kiek laiko uztenka 9 g pakuotes, dazantis kasdien?

Negerai tas forumas, nes emiau ir uzsisakiau fair atspalvi

QUOTE(GinCherry @ 2008 03 08, 15:02)
Na, aš jau apie 1,5 mėnesio dažausi, tai dar labai daug jos likę. Ale vistiek griebiau, nes retai braškėse būna.
QUOTE(Endendu @ 2008 03 08, 13:47)
Merginos, šiandien braškėse atsirado Medium ir Fair pudros atspalviai po 26 USD, griebkit, kam tinka. (Aš jau pagriebiau...
)

Sephoroj ji 25 USD kainuoja ir visad yra,ar as cia ko nesuprantu

Gal kuri turit Medium Tan ir Tan spalvytes? Ydomu ar labai jos skiriasi,kuri naturalesne

Gal kas bandėt mineralinę pudrą iš Make Up For Ever ?? Šiandien Pelenėj užmačiau, ir tik vos 'per plauką' aš jos nenusipirkau...
Tai dabar įdomu atsiliepimai, jei kas esat išbandžiusios....

QUOTE(Renata 76 @ 2008 03 08, 18:42)
Norint uzsisakyt is sephoros reikia moketi procentus tarpininkei ir dolerio kursas skaiciuojamas 2,5 Lt. O uzsisakant is braskiu mazesnis dolerio kursas ir pavyzdziui as turiu 7,5 % nuolaida, taigi iseina pigiau

QUOTE(Redgrape @ 2008 03 08, 19:46)
Norint uzsisakyt is sephoros reikia moketi procentus tarpininkei ir dolerio kursas skaiciuojamas 2,5 Lt. O uzsisakant is braskiu mazesnis dolerio kursas ir pavyzdziui as turiu 7,5 % nuolaida, taigi iseina pigiau 

As paskaiciavau, man gavosi 20 Lt pigiau nei pas tarpininke, turbut tas ir paskatino nusipirkti. Cia toks lietuviskas bruozas gera daikta gerom salygom pirkti ateiciai

Viskas aisku
Gerai jums kai sugebat pacios nusipirkti ir parsisiusti,o as va,tik per tarpininkes....

Gerai jums kai sugebat pacios nusipirkti ir parsisiusti,o as va,tik per tarpininkes....