Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(Endendu @ 2008 03 26, 12:18)
Tepu ant drėkinančio kremo. O iš kur pudros taip ilgai lauki?

Per ebay užsisakiau... Anakart per savaitę atėjo, o dabar jau greit mėnuo bus, kaip nėr... verysad.gif

Nesuvokiu, kodėl nėra Lietuvoj BE kosmetikos (na, aišku kap ir dar daugelio kitų... ). ax.gif Paklausa juk nemaža. blush2.gif
Atsakyti
Gavau ir as siandien savo fairly light/light rinkinuka thumbup.gif Kol kas labai patiko bigsmile.gif Fairly light kaip tik mano sviesiai odai thumbup.gif Labai naturaliai veidas atrodo bigsmile.gif Bet tepiau as ja tik ant to kremuko kur rinkinuke buvo, tik uzsitepus paskaiciau, kad pries ji dar reikia tepti krema, nes tas tepaliukas nera drekiklis smile.gif Tai ryt pabandysiu jau su drekinaciu kremu, manau dar geriau dengsis smile.gif Ir su laiku gal labiau igudus pasidarysiu ir mokesiu dar geriau ja padengti bigsmile.gif
Atsakyti
as nelabai noriu siustis tai po kolkas dziaugiuosi jau antra pakuote lorealio mineraline.nors nieko ypatingo jin...:/
Atsakyti
Nu va, atkeliavo pas mane galų gale pudra iš Midwesto, panašu, kad Lietuvos muitinėje užstrigus buvo.
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 03 20, 16:22)
Gavau siandien i.d. BE fair spalva doh.gif Nors save laikau sviesiaode, bet kai uztepliojau ant veido tai atrodziau kaip numirele lotuliukas.gif Tai sumaisiau medium beige beveik visa indeli su puse indelio fair - gavosi idealiausias variantas rolleyes.gif

Gerai būtų kad eitų sumaišyti su kuo nors tamsesnę spalvą kad tokią šviesią kaip Fair išgauti doh.gif

QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 03 25, 17:29)
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif
Vienintelis pudros atspalvis idealiai tikęs mano šviesiai odai  bigsmile.gif

Man irgi Fair geriausiai tiko. Rinkinuke buvo ir Fairly Light, bet mano šviesiai odai jau per tamsus schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi pirksiu tan, nes medium dabar lyg ir nieko, bet jau noriu į soliariumą pavaikščiot, tai ryškiai bus per šviesi, nes aš labai greit tamsėju, tai reiks padėt iki žiemos kitos, ar rudenio. Ir nusipirkt tan ar medium tan g.gif
Atsakyti
Beje, jei kas netyčia norėsit keisti Fair į tonu tamsesnę rašykit į a.ž. (tikiuosi neužbanins manęs, nereklama gi čia blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 03 27, 10:34)
Nu va, atkeliavo pas mane galų gale pudra iš Midwesto, panašu, kad Lietuvos muitinėje užstrigus buvo.

Sveikinu pagaliau sulaukus drinks_cheers.gif bet tai matyt, kad muitinėj pastrigus buvo doh.gif
QUOTE(convict @ 2008 03 27, 13:17)
Aš irgi pirksiu tan, nes medium dabar lyg ir nieko, bet jau noriu į soliariumą pavaikščiot, tai ryškiai bus per šviesi, nes aš labai greit tamsėju, tai reiks padėt iki žiemos kitos, ar rudenio. Ir nusipirkt tan ar medium tan g.gif

Man tas pats, medium dabat kaip tik mano odai, bet į soliariumą pavaikščiojus jau reikės tamsesnės.
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 03 26, 00:53)
Siaip Veil rekomenduoju ir ta dienine isigyt ir ta Veil ( vaje kaip tavo nicas blink.gif  lotuliukas.gif ) As pradziai kai dar nemokejau jos maziau uzsideti tas blizgesys (svytejimas) mane gazdino,dabar viskas ciki piki ir dar veil saikingai ir thumbup.gif

Laba diena, atkeliavo ir mano dienine BE pudryte, uzsakiau visa kolpekteli su sepetukais, tik dar nespejau nuvaziuot atsiimt ax.gif . Tai ir norejau jus paklaust, taip sakant jus cia jau su patirtim biggrin.gif pasidalinkit, kaip ja naudotis, ka darot, as tai nenoreciau svytet biggrin.gif , tai kaip teisingai pasidazyt, kad graziai atrodyt? bigsmile.gif Aciu, lausiu jusu komentaru
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 03 27, 15:16)
Laba diena, atkeliavo ir mano dienine BE pudryte, uzsakiau visa kolpekteli su sepetukais, tik dar nespejau nuvaziuot atsiimt  ax.gif . Tai ir norejau jus paklaust, taip sakant jus cia jau su patirtim biggrin.gif pasidalinkit, kaip ja naudotis, ka darot, as tai nenoreciau svytet biggrin.gif , tai kaip teisingai pasidazyt, kad graziai atrodyt? bigsmile.gif  Aciu, lausiu jusu komentaru

Jei komplektėlį pirkai tai turėtų ten būti DVD su paaiškinimais kaip naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
Panos, o Veil duoda spindesio? ar matiskuma
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 03 27, 15:59)
Panos, o Veil duoda spindesio? ar matiskuma

Aš jo neturiu, bet kiek rašė panos, jis duoda matiškumą. Jei nori foundation spindesį "nuimt" tai gali tepti Veil ant viršaus. Bet rodos DODA rašė, kad tada nelieka to spindinčio grožio rolleyes.gif
Atsakyti