Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(foje @ 2008 03 28, 16:44)
Sveika atvykusi! 4u.gif O gal gali parasyti Ardeco mineralines sudeti,jei yra ant dezutes?

Lietuviškai nieko gero neparašyta tik kad sudėtis pasižymi aukštod kokybės mineraliniu ir cinko ir magnio kompleksu.o ant angliškos sudėties užklijuotas lipdukas doh.gif
Atsakyti
[quote=foje,2008 03 28, 17:10]
[quote=sweety123,2008 03 27, 08:27]
Ziurek, o sitas tada - Feather Light Mineral Veil ~ translucent pearlized - panasu i tai kad suteikia spindesio ane?
kazkaip mane sudomino sitas rinkinukas:
user posted image

Mano nuomone apie si rinkini tokia:nepirkciau,nes i ji ieina veil,keli bronzantai ir maskuoklis paakims.Pudros nera.O as pagrinde naudoju pudra,o tu "all over face colors"kiek ju reikia?gi labai nedaug.Paakius maskuoju su ta pacia pudra,su tuo mazu sepeteliu,kuris ieina i pagrindini rinkini.Taip kad...Jau nebezino Bare Escentuals kaip isikalineti ir dar daugiau pinigu uzdirbti lotuliukas.gif
[/quote]

Sveikos, as vakar gavau savo siuntinuka, butent sita rinkini. Tai ten 2 foundation Medium Beige/Medium, 1 veil, 1 Face Color ir 3 sepeteleliai, siap as galvojau, kad tie 2 foundation ir yra pudros g.gif o kaip pudros atrodo? unsure.gif Vakar jau bandziau pasidazyt, tai pirmas ispudis, gal visai patiko smile.gif Is pradziu su dideliu sepeteliu pasidaziau su medium, paskui su medium beige mazu sepetuku aplink akis tamsius rutulius uzmaskavau, aisku nepasakyciau kad uzmaskavo taip, kad visai nesimatytu, bet rezultatu likau patenkinta smile.gif paskui su kabuki sepeteliu Face Color brukstelejau skruostus, siek tiek nosi ir kakta, nes man tas medium beige siek tiek per sviesus, o pabaigoj su veil nuemiau "svytejima" nuo kaktos, nosies ir smakro. Dar rinkinuke yra bareVitamins Skin Rev-er, kaip supratau kremuka galima tepti pries naudojant foundation, bet kadangi pas mane oda sausa, tai man jis nepatiko, ant virsau dar uztepiau kremo. Sepetukai tai thumbup.gif , labai patiko. Paaiskinkit gi man, kaip gi ta pudra atrodo, ir kas tada yra foundation ax.gif , gal as viska ne taip dariau, nors DVD perziurejau, bet kadangi viskas angliskai tai supratau gal koki trecdali blush2.gif Aciu, lauksiu jusu atsakymu smile.gif
Atsakyti
Panasu,kad pas tave sitas rinkinukas:
user posted image

nes aname nera nei kremuko nei pudrytes,o sitame viskas apie ka rasei smile.gif
O Foundation ir yra pudryte thumbup.gif
Turiu ir as si rinkinuka smile.gif superinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 03 29, 13:43)
Panasu,kad pas tave sitas rinkinukas:
user posted image

nes aname nera nei kremuko nei pudrytes,o sitame viskas apie ka rasei  smile.gif
O Foundation  ir yra pudryte  thumbup.gif
Turiu ir as si rinkinuka  smile.gif  superinis  wub.gif

Taip, tikrai sitas smile.gif . Aciu, nuraminot, o tai jau spejau issigast kad kazka ne ta nupirkau smile.gif Ti dabar, jeigu pudryte pirkciau, tai siek tiek tamsesne, ir kremukas mano odai netiko, tai jei kam reikiai galeciau perleist, o visa kita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 03 28, 18:31)
Aš ta mastau kas mane alwergizuot pradėjo? Pudra, šepetėliai, ar ta bazė??? g.gif  užsitepus po kelių minučių ima niežėt visą veidą, ir paraudimai tokie lyg ir išlenda g.gif

Matyt būsi viena tų, kurioms netinka mineralinė. Šepetėliai gali suerzinti odą, bet nealergizuoti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 29 kovo 2008 - 14:36
Alergija gali buti ir nuo sepetuku, jai ira tamsta alergiska naturaliam kailiui. Pazinojau pora zmoniu kuriems dalelite naturalaus kailio sukeldavo alergija.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 29, 15:35)
Matyt būsi viena tų, kurioms netinka mineralinė. Šepetėliai gali suerzinti odą, bet nealergizuoti.  4u.gif

Keista g.gif , pas mane l. jautri, sausa oda, daug kas netinka, parinkt, kad tiktu yra didele problema, nes irgi is karto alergizuoja verysad.gif SU BE mineraline pasidaziau vakar, ir siandien jau spejau, kol kas wub.gif , ziuresim kaip bus toliau, nes pvz. apie kokia sausa biria pudra, net pagalvot negalejau, naudojau skysta, bet ji man jau ant tiek nusibodo lotuliukas.gif , ypac problema su baltais drabuziais, tikekimes kad BE nepaves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 03 29, 05:14)
Taip, tikrai sitas smile.gif . Aciu, nuraminot, o tai jau spejau issigast kad kazka ne ta nupirkau smile.gif Ti dabar, jeigu pudryte pirkciau, tai siek tiek tamsesne, ir kremukas mano odai netiko, tai jei kam reikiai galeciau perleist, o visa kita thumbup.gif

Tas kremukas labiau misriai ar riebiai odai tinka,man irgi jis nelabai schmoll.gif ,traukia oda po jo.
Atsakyti
Aha man šepetėliai įtariu netinka verysad.gif nes egipto žemei irgi ilgai taikiau kol atradau, pirktas spec egipto žemei ir veidas patepus vienas nieštintis daiktas budavo, o su pigiausiu už kelis litus eurokoj pirktu viskas ok, tik ad ilgai terliotis su juo reikdavo, tai gal ir nuo šitų šepetėlių g.gif reik kitą kart pabandyt su VS šepetėliais pasidažyt g.gif o jeigu ir ne jie kalti tai šuds verysad.gif nes jau susigyvenau su BE.
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 03 28, 14:09)
Sveikos  4u.gif  jungiuosi ir aš prie mineralinės pudros mylėtojų  drinks_cheers.gif  nusipirkau Ardeco mineralkę naudoju daugiau nei savaitę ir esu labai patenkinta  thumbup.gif  prie krempudros turbūt niekada negryšiu  schmoll.gif  nes mineralinė daug kartų labiau patinka  thumbup.gif  gražiau padengia veiduką, beveik nesimato  ax.gif

o kaip maskuoja Artdeco mineralinė?
Atsakyti
niu ir as gavau savo didziuli pudru siuntinuka. tik emiau ne BE, nes teko skaityti, kad jie naudoja parabenus ir dar kazka (ju paciu puslapi sudeties neradau g.gif ) tai pasirinkau nelabai populiaru, bet lyg ir naturalu brand'a "Smoky mountain minerals".
Maniske visiskai matine, o svelniam spindesiui suteikti yra kita priemone. nors ir ji tikrai neblizga schmoll.gif
Tai vat kokie pastebejimai: vakar kai gavau viska isbandinejau vakare, tai viskas tiko ir labai patiko, oda atrode fantastika, pasidenge visi odos spalvos nelygumai, uzsitepa labai legvai ir tolygiai. siandien ryte vel pasidaziau vonioj ir islindau i dienos sviesa, tai vaizdelis ne toks jau stebuklingas, ta pudra tikrai matosi unsure.gif butent tas jos matiskumas nebe naturalus atrodo. Na ne kaip kauke, bet lempos sviesoj atrodo kur kas geriau. o kaip yra su BE?
kazkaip iki siol naudotos pudros vienodai matydavosi ir lempos ir dienos sviesoj, o dabar.. kazkaip labai kesta.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 03 29, 20:27)
Aha man šepetėliai įtariu netinka verysad.gif  nes egipto žemei irgi ilgai taikiau kol atradau, pirktas spec egipto žemei ir veidas patepus vienas nieštintis daiktas budavo, o su pigiausiu už kelis litus eurokoj pirktu viskas ok, tik ad ilgai terliotis su juo reikdavo, tai gal ir nuo šitų šepetėlių g.gif  reik kitą kart pabandyt su VS šepetėliais pasidažyt g.gif  o jeigu ir ne jie kalti tai šuds verysad.gif  nes jau susigyvenau su BE.

Jus pabandikit naudoti sepetukus su ne naturaliais seriukais. Galvoju tada viskas susitvarkis. tongue.gif
Atsakyti