[quote=foje,2008 03 28, 17:10]
[quote=sweety123,2008 03 27, 08:27]
Ziurek, o sitas tada - Feather Light Mineral Veil ~ translucent pearlized - panasu i tai kad suteikia spindesio ane?
kazkaip mane sudomino sitas rinkinukas:
Mano nuomone apie si rinkini tokia:nepirkciau,nes i ji ieina veil,keli bronzantai ir maskuoklis paakims.Pudros nera.O as pagrinde naudoju pudra,o tu "all over face colors"kiek ju reikia?gi labai nedaug.Paakius maskuoju su ta pacia pudra,su tuo mazu sepeteliu,kuris ieina i pagrindini rinkini.Taip kad...Jau nebezino Bare Escentuals kaip isikalineti ir dar daugiau pinigu uzdirbti
[/quote]
Sveikos, as vakar gavau savo siuntinuka, butent sita rinkini. Tai ten 2 foundation Medium Beige/Medium, 1 veil, 1 Face Color ir 3 sepeteleliai, siap as galvojau, kad tie 2 foundation ir yra pudros

o kaip pudros atrodo?

Vakar jau bandziau pasidazyt, tai pirmas ispudis, gal visai patiko

Is pradziu su dideliu sepeteliu pasidaziau su medium, paskui su medium beige mazu sepetuku aplink akis tamsius rutulius uzmaskavau, aisku nepasakyciau kad uzmaskavo taip, kad visai nesimatytu, bet rezultatu likau patenkinta

paskui su kabuki sepeteliu Face Color brukstelejau skruostus, siek tiek nosi ir kakta, nes man tas medium beige siek tiek per sviesus, o pabaigoj su veil nuemiau "svytejima" nuo kaktos, nosies ir smakro. Dar rinkinuke yra bareVitamins Skin Rev-er, kaip supratau kremuka galima tepti pries naudojant foundation, bet kadangi pas mane oda sausa, tai man jis nepatiko, ant virsau dar uztepiau kremo. Sepetukai tai

, labai patiko. Paaiskinkit gi man, kaip gi ta pudra atrodo, ir kas tada yra foundation

, gal as viska ne taip dariau, nors DVD perziurejau, bet kadangi viskas angliskai tai supratau gal koki trecdali

Aciu, lauksiu jusu atsakymu