Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(pepilota @ 2008 04 01, 13:43)
Aciu 4u.gif  Per kiek laiko gavai?

I Lietuva kazkur po 3 savaiciu
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 04 01, 14:54)
Aš, kaip tikra Ebay fanė, rekomenduoju tik Ebay  thumbup.gif  Galima rasti tikrai patrauklių kainų, ir dar nebuvo taip, kad koks daiktas neatkeliautų ( tfu tfu tfu  lotuliukas.gif )...  4u.gif

As del Ebay, tai toki daikta sakantis, bijau padirbto produkto unsure.gif

QUOTE(Jelenka1 @ 2008 04 01, 15:20)
I Lietuva kazkur po 3 savaiciu

Tai ilgokai g.gif Na i UK gal greiciau atkeliaus g.gif
Atsakyti
Kazkodel sephoroj man rodo, kad nera shipingo i UK. Bet jei i LT atvaziavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 01, 15:51)
Kazkodel sephoroj man rodo, kad nera shipingo i UK. Bet jei i LT atvaziavo g.gif

i LT nevaziuoja
uzsakinejama per tarpininkes
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 01, 14:51)

Tikrai į LT nevažiuoja, per tarpinikus reikia pirkti.
Gali bandyti iš Midwesto pirkti.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 01, 14:16)
As del Ebay, tai toki daikta sakantis, bijau padirbto produkto unsure.gif
Tai ilgokai g.gif  Na i UK gal greiciau atkeliaus g.gif

Siūlau nebijoti 4u.gif Na, aišku, niekada negali žinoti, ir čia tik mano nuomonė, tačiau Ebay - yra verslas, pardavėjai būna netgi didelės International Stores. Nesakau, kad visu 100 proc jais galima tikėt, bet pamasčius iš tos pusės, kad perkant mūsų sarmose, droguose ir kitur - juk irgi nežinom, ar gaminiai nėra padielkės, Lenkijose visokiose supilstytos... g.gif
O išsinagrinėjusi 'detailed feedback' - iš kurio irgi daug galima spręsti apie pardavėją - ir pamačiusi kokį 100 (būna net keli 1000) vien tik gerų atsiliepimų apie tą pardavėją ir net apie tokią pačią prekę, kurią jau kažkas pirko - aš pasitikiu. 4u.gif

Be to, aš pati, ir dar nemažai čia mūsų, sakėsi BE iš pardavėjos Betsey. Jai duodu 10 iš 10 balų. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie: 01 balandžio 2008 - 16:31
Aciu, mergaites, uz atsakymus 4u.gif Bandysiu ziureti Midweste, na ir i Ebay nosi ikisiu smile.gif
Atsakyti
Gavau ir aš svo rinkinuką mineralinės pudros. Pabandžiau labai patiko, net vyras pagyrė kad gražiai atrodo blush2.gif . Dabar noriu didesnes pakuotės 9 gr. Galvoju gal reikia pirkti is Midweste, kiek skaičiau man įdomu ar neuždes muitą, nes noriu pirkti dar ir veila. Ar geriau siųstis po vieną? g.gif
O dar labai noriu pabandyti šešėlius ir lūpdažius doh.gif
Atsakyti
o kokias spalvytes sakeisi? As taip bijau del spalvos, bet manau, kad man Madium turetu tikti g.gif As dar neuzsisakiau. Laukiu MB. Cia gi bus mano gimtadienio dovana, tai jis turi uzsakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 02, 17:44)
o kokias spalvytes sakeisi? As taip bijau del spalvos, bet manau, kad man Madium turetu tikti g.gif  As dar neuzsisakiau. Laukiu MB. Cia gi bus mano gimtadienio dovana, tai jis turi uzsakyt lotuliukas.gif

Tai tu pati užsisakyk, o TB beliks apmokėti sąskaitą rolleyes.gif
Atsakyti
bandau per viena tarpininke mineralines pudros
nusipirkt bet kazkaip nelabai juda reikalai i prieki doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 02 balandžio 2008 - 18:18
QUOTE(ivalda @ 2008 04 02, 08:57)
Gavau ir aš svo rinkinuką mineralinės pudros. Pabandžiau labai patiko, net vyras pagyrė kad gražiai atrodo blush2.gif . Dabar noriu didesnes pakuotės 9 gr. Galvoju gal reikia pirkti is Midweste, kiek skaičiau man įdomu ar neuždes muitą, nes noriu pirkti dar ir veila. Ar geriau siųstis po vieną? g.gif 
O dar labai noriu pabandyti šešėlius ir lūpdažius  doh.gif

Pirma karta kai uzsisakinejau jie patys 8$ uzrase, o antra karta prasiau kad maziau parasytu ax.gif prasiau 20, o uzrase 18 thumbup.gif .Ten i toki vokeli sudeda, kad muitinej nei i galva neateitu jo tikrinti lotuliukas.gif

siandien man seseliai is everyday minerals atejo.Spalvytes wub.gif Rytoj ziuresiu kaip diena atlaikys bigsmile.gif
Atsakyti