Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(Jelenka1 @ 2008 03 31, 17:18)
Sveikos, radau dar viena mineralines kosmetikos puslapi
http://www.bellapierre.eu
Gal bandet, kokie atsiliepimai, ar siap ka galvojat apie butent sita kosmetika, l. idomu butu smile.gif

As ja bandziau tik parduotuvej. Man patiko. Ryte bandziau, vakare oda tarode super net ir po sporto, bet kaina tai ryskiai skiriasi nuo BE, tai as ko gero siandien BE sakysiuos, tik vis del spalvos nenusprendziu, bet jauciu, kad imciau Medium. O jei netiktu, kazin ar butu kas paima g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 01, 12:25)
As ja bandziau tik parduotuvej. Man patiko. Ryte bandziau, vakare oda tarode super net ir po sporto, bet kaina tai ryskiai skiriasi nuo BE, tai as ko gero siandien BE sakysiuos, tik vis del spalvos nenusprendziu, bet jauciu, kad imciau Medium. O jei netiktu, kazin ar butu kas paima g.gif

O kokia pudros spalva jus bandet? Man kazkaip pasirodo labai jau visos ju siulomos spalvos tookios tamsios blink.gif O is BE pirkau medium/medium beige. O kokioj parduotuvei jus bandet, nes mano drauge Londone gyvena, balandi turi atostogu atvaziuot, vis ziurejau, ziurejau, galvojau gal uzsakyt ka, bet l. jau del tu spalvu abejoju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 04 01, 13:30)
O kokia pudros spalva jus bandet? Man kazkaip pasirodo labai jau visos ju siulomos spalvos tookios tamsios blink.gif O is BE pirkau medium/medium beige. O kokioj parduotuvei jus bandet, nes mano drauge Londone gyvena, balandi turi atostogu atvaziuot, vis ziurejau, ziurejau, galvojau gal uzsakyt ka, bet l. jau del tu spalvu abejoju. g.gif

Negaleciau atsakyt kokia spalva, nes si kosmetika neparduodama parduotuvese. Tiesiog prekybos centruose dirba konsultantes, kurios tiesiog siulo pabandyti sia pudra. Man ji tikrai patiko, bet nenusipirkau, nes vis svarsciau del kainos. Ten rinkiny yra pudra, skaistalai, bronzantas+dovanu pasirinktas sepetelis. Ir gaunasi 80£. Tai man pasirode labai daug. Nors buciau pirkus, je nebuciau perskaicius tiek geru atsiliepimu apie BE.

O kaip tau BE spalvos? AS kaip tik tokias galvoju pirkti. Netamsios jos? Manau, kad esu silto odos tipo g.gif
Atsakyti

O kaip tau BE spalvos? AS kaip tik tokias galvoju pirkti. Netamsios jos? Manau, kad esu silto odos tipo g.gif
[/quote]

Na, net nezinau, as tai biski nepataikiau, man medium siek tiek per sviesi, dabar dar nieko, bet vasarai tai tikrai bus persviesi, uzsakysiu vienu tonu tamsesne, jei bus pertamsi, bandysiu su savo sumaisyt., cia nuo gaug ko priklauso, nes pvz. mano oda gal sviesi, o plaukai tamsus (cia kazkoks gamtos pokstas smile.gif ), del to as visada pasidazau vienu tonu tamsiau, nes kitaip atrodau kaip lavonas smile.gif , bet jeigu jusu plaukai sviesus, tai jums turetu tikt smile.gif
Atsakyti

Koks man juokingas tas isitikinimas, kad tamsiaplaukes turi buti ir tamsiaodes smile.gif Jau nepirma karta skaitau teigini, kad jei jusu plaukai sviesus tai gal ir tiks sviesesne tada biggrin.gif

Mano plaukai apskritai juodi, o spalva mineralines fair ir kartais pagalvoju, kad galetu gal dar bishki sviesesne buti, tai ash ish vis atrodau kaip lavonu lavonas tada lotuliukas.gif
Atsakyti
O del BE, tai tikrai nebloga kosmetika. Siuntinuka savo atsiemiau penktadieni vakare, tai dazausi jau 3 dienas biggrin.gif , bendradarbes sako, kad graziai atrodo, siandien viena net nezinojo kad as su nauja pudra, tai sulaukiau komplimentu, kad l. graziai atrodau, rytoj zadejau i darba visa savo rinkini atnest testavimui smile.gif sake irgi nori biggrin.gif net nepatukejo, kad cia tik milteliai, be skystos pudros smile.gif
Atsakyti
Mergaites, jau simta kartu i ta klausima atsakinejot. Pati saziningai visas temas perskaiciau, bet vis delto dar norejau paklausti blush2.gif . Tiesiog niekad kosmetikos per neta neteko sakytis blush2.gif As ruosiuosi sakytis per sephora. Ar yra dar geresniu var. (pigesniu ir pan.)? Ebay nenoriu schmoll.gif . Gyvenu UK, tai su pristatymu problemu bet kuriuo atveju nebus, manau.

Buciau dekinga uz paskutinius atsakymus ir begsiu sakytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 01, 12:48)
Koks man juokingas tas isitikinimas, kad tamsiaplaukes turi buti ir tamsiaodes smile.gif Jau nepirma karta skaitau teigini, kad jei jusu plaukai sviesus tai gal ir tiks sviesesne tada biggrin.gif

Mano plaukai apskritai juodi, o spalva mineralines fair ir kartais pagalvoju, kad galetu gal dar bishki sviesesne buti, tai ash ish vis  atrodau kaip lavonu lavonas tada  lotuliukas.gif

Net nezinau blush2.gif , as tikrai kaip lovanos nepasidazius atrodau verysad.gif ir dar butinai skruostus turiu paryskint. Akys tamsios, plaukai tamsus, o pati sviesi, tiesiog Adamsu seimineleje galiu filmuotis biggrin.gif (cia as apie save aisku)
Papildyta:
[As ruosiuosi sakytis per sephora. Ar yra dar geresniu var. (pigesniu ir pan.)? Ebay nenoriu schmoll.gif . Gyvenu UK, tai su pristatymu problemu bet kuriuo atveju nebus, manau.

As uzsakinejau is Sephora, man pasirode patikimausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 04 01, 13:55)
Net nezinau blush2.gif , as tikrai kaip lovanos nepasidazius atrodau verysad.gif ir dar butinai skruostus turiu paryskint. Akys tamsios, plaukai tamsus, o pati sviesi, tiesiog Adamsu seimineleje galiu filmuotis biggrin.gif (cia as apie save aisku)

Ash suprantu, kad tai yra asmeninis pasirinkimas, be to, kad pas mus dbr iprasta, kad jei plaukai tamsus tai ziurek veido spalva nelabai ir skiriasi nuo plauku, bet man labai nepatinka tas pastovus lyginimas su lavonais, jei sviesi oda tai ishkart lavonas smile.gif Ash ir su ruzu skruostus visad tepu, nes esu sviesios odos, bet nei karto gyvenime neteko ishgirsti klausimo gal sergi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 04 01, 13:55)
As uzsakinejau is Sephora, man pasirode patikimausias variantas.

Aciu 4u.gif Per kiek laiko gavai?
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 01, 11:52)
Mergaites, jau simta kartu i ta klausima atsakinejot. Pati saziningai visas temas perskaiciau, bet vis delto dar norejau paklausti blush2.gif . Tiesiog niekad kosmetikos per neta neteko sakytis blush2.gif  As ruosiuosi sakytis per sephora. Ar yra dar geresniu var. (pigesniu ir pan.)? Ebay nenoriu schmoll.gif . Gyvenu UK, tai su pristatymu problemu bet kuriuo atveju nebus, manau.

Buciau dekinga uz paskutinius atsakymus ir begsiu sakytis bigsmile.gif

Aš, kaip tikra Ebay fanė, rekomenduoju tik Ebay thumbup.gif Galima rasti tikrai patrauklių kainų, ir dar nebuvo taip, kad koks daiktas neatkeliautų ( tfu tfu tfu lotuliukas.gif )... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie: 01 balandžio 2008 - 12:56
QUOTE(Blondie @ 2008 04 01, 12:54)
Aš, kaip tikra Ebay fanė, rekomenduoju tik Ebay  thumbup.gif  Galima rasti tikrai patrauklių kainų, ir dar nebuvo taip, kad koks daiktas neatkeliautų ( tfu tfu tfu  lotuliukas.gif )...  4u.gif

Aš per ebay šepetėlius susipirkau drinks_cheers.gif
Atsakyti