Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(tapkė @ 2008 04 05, 12:20)
Nuolaida?  bigsmile.gif  Kur ir kiek?  4u.gif

sarmoje, 20 proc. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 04 05, 12:23)
as vakar nagu laka pirkau tai buvo -20%
Papildyta:
sarmoj

QUOTE(emmute @ 2008 04 05, 12:24)
sarmoje, 20 proc.  smile.gif

Tai dabar ji kainuoja 52lt taip išeina ax.gif Ko gero reiks pirkt, nors vis susilaikydavau dėl per tamsių spalvų, vasarai sueis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 04 04, 19:00)
na tikrai idomu  g.gif  ... o gal sudeti galetum perrasyt nuo pakuotes? nes internete nerandu sudeties  rolleyes.gif

Nėra sudėties ant pakuotės, rašo šitaip: 100% minerals, no preservatives, no perfume. Ir viskas... g.gif Internete rašo panašiai: Contains 100% mineral, but no talcum, perfume or preservatives... 4u.gif

O vakar tai paeksperimentavau blush2.gif : įmaišiau į tą essence mineralkę šiek tiek BE mineralkės (maišiau spalvas: essence 02 soft sand su BE medium) - tai gavosi tiesiog super super thumbup.gif - pasidengė lygiai lygiai, ir atsirado toks gražus, bet labai švelnus švytėjimas, kurio vien tik essence nesuteikia. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2008 04 04, 18:53)
oj kaip graziai priciulbejai biggrin.gif  siandien buciau nusipirkus,bet nebuvo vienoj eurokos ju stendo doh.gif

lotuliukas.gif Kad aš ir pati nustebau doh.gif ,- už tokia kainą g.gif pasidažiau aš su ja, ir taip žiūriu, ir taip žiūriu, niugi gražu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie: 05 balandžio 2008 - 12:21
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 04 03, 20:28)
Sveikos  4u.gif  o ką manote apie Essence mineralinę pudrą? http://www.essence.e...ce/make-up.html  (rodyklytem į priekį paeit truputį) nejaugi gali būt už tokią kainą (apie 12Lt mokėjau) jinai natūrali, kaip rašo, be talko, konservantų? g.gif  kadangi nesu bandžiusi kitokios, tai neturiu su  kuo palygint blush2.gif  šiaip, tepasi jinai gražiai, atrodo natūraliai, švelniai sulygina veido spalvą, kas labai aktualu man, nes oda itin problematiška, riebi, spuoguota  doh.gif  Dėl tos pačios priežasties nepiktnaudžiauju jokiom pudrom, naudoju tik ypatingom progom rolleyes.gif

Kad jau or aš noriu tos essence mineralkės lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 04 05, 13:41)
Kad jau or aš noriu tos essence mineralkės lotuliukas.gif .

Eurokos parduotuvėse ieškok 4u.gif Žiūriu, pasipylė tiek teigiamų atsiliepimų, vadinas, ne man vienai šitas produktas toks geras pasirodė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2008 04 04, 19:53)
siandien buciau nusipirkus,bet nebuvo vienoj eurokos ju stendo doh.gif

Šį pirmadienį VCUP'o Eurokos stende dar buvo po kelis indelius visų atspalvių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkė @ 2008 04 05, 12:30)
Tai dabar ji kainuoja 52lt taip išeina ax.gif  Ko gero reiks pirkt, nors vis susilaikydavau dėl per tamsių spalvų, vasarai sueis  biggrin.gif

48 bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 04 05, 14:22)

O tai įprastai ji 60lt kainuoja? Dar visai neseniai buvo 65lt... g.gif Nu bet kuriuo atveju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkė @ 2008 04 05, 14:30)
O tai įprastai ji 60lt kainuoja? Dar visai neseniai buvo 65lt... g.gif  Nu bet kuriuo atveju  thumbup.gif

atrodo 60, vienoj sarmoj tai 59 mačiau g.gif

bet blyn, essence gal reik apžiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 04 05, 14:33)
atrodo 60, vienoj sarmoj tai 59 mačiau g.gif

bet blyn, essence gal reik apžiūrėt doh.gif

Aš mačiau kad kosmadoj 60lt, o sarmoj 65lt... Na, šiandien jau vistiek apeisiu jas visas biggrin.gif O vat essence irgi gundausi, bet nepasitikiu aš ta firma... Argi už tokią kainą gali būt kokybiška sudėtis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 04 02, 21:36)
o gal yra bandziusiuju naujaja Maybelline mineraline pudryte http://www.maybellin...l52l224l574.htm    4u.gif  labai jau norisi isbandyti  ax.gif

niu o as nusipirkau siandiena sia Maybelline pudryte, tai ji iskarto su tuo kabuki sepeteliu buvo (beje, pasakykit man pirmam karta pirkusiai mineraline pudra, kuo ypatingas tas kabuki sepetelis blush2.gif blush2.gif )as emiau pacia tamsiausia spalvyte ''93 sienna'', o is viso ju yra 5 ar 4 mirksiukas.gif na jau isbandziau tai man ta spalvyte tiko ir visai ne per tamsi thumbup.gif nu zodziu, neturiu su kuom jos palyginti, nes tai mano pirmoji mineraline pudra, bet veidelio netraukia, po pasitepimo praejus keliom minutem spalva ''kazkaip'' pasidare dar grazesne, jauciu gal del to, kad veidelis pasiriebalavo? g.gif ir atrodo naturaliai mirksiukas.gif
na grizus i LT dar nusipirksiu dabar cia jusu giriama essences, tai tada galesiu palyginti su sia Maybelline ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tapkė @ 2008 04 05, 14:00)
Aš mačiau kad kosmadoj 60lt, o sarmoj 65lt... Na, šiandien jau vistiek apeisiu jas visas  biggrin.gif O vat essence irgi gundausi, bet nepasitikiu aš ta firma... Argi už tokią kainą gali būt kokybiška sudėtis?  unsure.gif

o kiek kainuoja si pudrytee???? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 04 05, 19:29)
o kiek kainuoja si pudrytee???? ax.gif

Apie 12lt ax.gif

Na, o aš vis dėlto nusipirkau artdeco pudrytę, tai pirmas įspūdis geras bigsmile.gif Gražiai dengiasi, nėra tokio špakliaus jausmo, kas būdavo su kremine pudra, taip pat neatrodo oda miltuota, kas būna nuo birios pudos biggrin.gif Žiūrėsim kaip išsilaikys visą dieną cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkė @ 2008 04 05, 20:41)
Apie 12lt  ax.gif

Na, o aš vis dėlto nusipirkau artdeco pudrytę, tai pirmas įspūdis geras  bigsmile.gif Gražiai dengiasi, nėra tokio špakliaus jausmo, kas būdavo su kremine pudra, taip pat neatrodo oda miltuota, kas būna nuo birios pudos  biggrin.gif Žiūrėsim kaip išsilaikys visą dieną cool.gif

Kokią spalvytė išsirinkai?
Atsakyti