Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(baste @ 2008 04 05, 20:44)
Kokią spalvytė išsirinkai?

4 nr., pats šviesiausias atspalvis, bet man vistiek tamsoka rolleyes.gif Bet vasarą bus kaip tik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkė @ 2008 04 05, 20:54)
4 nr., pats šviesiausias atspalvis, bet man vistiek tamsoka  rolleyes.gif Bet vasarą bus kaip tik  bigsmile.gif

Aš irgi tokia išsirinkau, dabar man spalva kaip tik thumbup.gif o vasarai gali būti jau šviesoka g.gif
labai patenkinta esu šiuo pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
merginos, o jus mineraline pudryte tepat tiesiai ant veiduko, ar pirma dar krempudra tepates? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 04 05, 21:00)
merginos, o jus mineraline pudryte tepat tiesiai ant veiduko, ar pirma dar krempudra tepates?  ax.gif  rolleyes.gif

Tiesiai ant veiduko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 04 05, 20:02)
Tiesiai ant veiduko  mirksiukas.gif

bet nebutinai??gali ir krempudra jei nori ar ne??? ir kaip suprantu, mineraline pudra neturetu uzkimsti poru??? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 04 05, 21:03)
bet nebutinai??gali ir krempudra jei nori ar ne??? ir kaip suprantu, mineraline pudra neturetu uzkimsti poru??? g.gif  ax.gif

Aš ant krempudros nesitepčiau schmoll.gif juk mineralinė užmaskuoja, kai kam dar krempudros sluoksnis.Mineralinė tepant ant veiduko tarsi suskistėja ji dengiasi kaitaip nei sausa pudra.
Dėl porų tai neturėtų užkimšti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baste: 05 balandžio 2008 - 20:14
Na, o aš vis dėlto nusipirkau artdeco pudrytę, tai pirmas įspūdis geras  Gražiai dengiasi, nėra tokio špakliaus jausmo, kas būdavo su kremine pudra, taip pat neatrodo oda miltuota, kas būna nuo birios pudos  Žiūrėsim kaip išsilaikys visą dieną 

as irgi gundausi ja pirkt, bet vis sudvejoju.. doh.gif

o ji maskuoja kazkiek?
Atsakyti
aš irgi ėjau pirkti artdeco mineralkės, bet nebuvo jau šviesiausio numeriuko doh.gif
iki kitos sarmos toloka, patingėjau važiuot, reiks žiūrėt kitą savaitę jei dar bus likę kur šviesiausių g.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 04 05, 20:13)
Aš ant krempudros nesitepčiau  schmoll.gif  juk mineralinė užmaskuoja, kai kam dar krempudros sluoksnis.Mineralinė tepant ant veiduko tarsi suskistėja ji dengiasi kaitaip nei sausa pudra.
Dėl porų tai neturėtų užkimšti.

na pas mane situacija biski rimtesne ir vien tik sios man tikrai neuzteks maskavimui mirksiukas.gif tai jauciu pati paziuresiu kaip jausiuosi su tiek sluoksniu pudors biggrin.gif tai va kame reikalas, nes as ir galvojau kas gi pasidare, kad po pasitepimo praejus kelioms minutems oda atrode tikrai kitaip nei pasitepus birios pudros ir vaizdas veido visai kitoks bigsmile.gif bigsmile.gif
na tikiuosi kad poru neuzkims ir viskas bus ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 05 balandžio 2008 - 21:22
QUOTE(iewootia @ 2008 04 05, 21:29)
as irgi gundausi ja pirkt, bet vis sudvejoju.. doh.gif

o ji maskuoja kazkiek?

Maskuoja normaliai thumbup.gif gal net geriau nei krempudra smile.gif
Atsakyti
man tai mineralke labai veido poras isryskina doh.gif tai nezinau, gal reikia kokia makiazo baze tept pries tai kad poras palyginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 05, 23:24)
man tai mineralke labai veido poras isryskina  doh.gif  tai nezinau, gal reikia kokia makiazo baze tept pries tai kad poras palyginti  g.gif

Man irgi isryskina,ypac BE. O as dabar Arteco naudoju ir ant virsau meteoritus Beige.
Papildyta:
QUOTE(baste @ 2008 04 05, 21:13)
Mineralinė tepant ant veiduko tarsi suskistėja ji dengiasi kaitaip nei sausa pudra.

Nesupratau kaip taip suskisteja ir dengiasi kitaip? Turiu ir BE ir Artdeco,man neskisteja,pudra kaip pudra..
Atsakyti