Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(Flos @ 2008 03 10, 19:13)

Kol kas savaite panaudojus sia pudra, matau tik minusa tame, kad zymiai ilgiau uztrunku kol pasidazau ir tai, kad beriant i dangteli daug nudulka, arba per daug pribyra.

Man tai kazkaip kaip tik greiciau pasidazo su ja, nei su krempudra g.gif

Mano akimis ziurint minusai tokie: beriant i dangteli nudulka nemazai ir subega i akiu raukshleles smile.gif
bet sitie mazi minusai netrukdo kai yra tiek pliusu ax.gif
Atsakyti
Nesuprantu. Nedulka foundation unsure.gif . Veil - taip, bet ne Foundation unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 03 11, 13:18)
Nesuprantu. Nedulka foundation  unsure.gif . Veil - taip, bet ne Foundation  unsure.gif

na ta prasme beriant i dangteli man ishbyra jos pastoviai doh.gif per daug skyluciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 03 11, 13:03)
na ta prasme beriant i dangteli man ishbyra jos pastoviai  doh.gif per daug skyluciu  biggrin.gif

Taip taip!
Atsakyti
Nu man neišbyra iš dėžutės niekur....T.y. ten virš tos skylučių dalies visada yra pudros, bet iš dėžutės tai jos į dangtelį įberiu tik tiek kiek reikia, todėl keista skaityt, kad jinai kažkur išbyra.... g.gif
Atsakyti
Kam rankos dreba, gali ir daugiau negu reikia išbyrėt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 11, 14:48)
Kam rankos dreba, gali ir daugiau negu reikia išbyrėt  laugh.gif

lotuliukas.gif
Pirma karta as galvojau kad tik neisdrebciau salia dangtelio, kad tik reikiama kieki ir t.t.
Atsakyti
Gal kas turit seselius "Glimpses"
As turiu "glimer" tai jie labai blizgus.
Idomu kaip tie kiti g.gif ,isivaizduoju,kad turetu buti maziau blizgus g.gif smile.gif
Atsakyti
As turiu kazkokius BE Liner Shadow, tokie juodi ar tai tamsiai rudi ( biggrin.gif ), ne matiniai, blizgus siek tiek.
bet tu turbut ne apie siuos klausi mirksiukas.gif
Atsakyti
tai pas tave akiu pravedimui jie skirti smile.gif
tiesiog yra trys seseliu rusys.

Eyeshadow

Glimmer

Glimpses

Tai va idomu kaip jie vieni nuo kitu skiriasi savo tekstura,nes jauciu tie mano glimmer per daug blizgus kasdienai,noriu ne visai matiniu,bet tokiu ties viduriuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 03 11, 15:43)
Nu man neišbyra iš dėžutės niekur....T.y. ten virš tos skylučių dalies visada yra pudros, bet iš dėžutės tai jos į dangtelį įberiu tik tiek kiek reikia, todėl keista skaityt, kad jinai kažkur išbyra.... g.gif

drinks_cheers.gif man taip pat viskas OK smile.gif nei dulka,nei per daug,nei pro sali byra....
Papildyta:
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 11, 01:45)
O man medium ir medium beige visiskai atitinka spalva tiesiog identiskai, tik as kartais noreciau jau biski tamsesnes, tai galvoju reiks nusipirkt gal medium tan arba net tan g.gif

ir man sios spalvytes tobulai tinka,bet vasarai noretusi kiek tamsesnes.Tik niekaip neapsisprendziu ar medium tan ar tan doh.gif g.gif bijau,kad medium tan nebutu i morkavuma unsure.gif
Jei turesi galimybe pabandyt abi,buk gerute,parasyk kaip jos naturoj 4u.gif
Atsakyti
pradedu ir as susigundyt ta bare escentuals pudryte. prisiskaiciau kad nera blizgesio, kas man labai didele problema, nes nespeja net puses dienos praeit o jau T zona blizga doh.gif o kazi kaip spalva sau atitaikyt? gan baisoka g.gif
o kaip jus perkat? per tarpininkes kazkaip brangoka schmoll.gif
Atsakyti