Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(doviliux* @ 2008 03 10, 20:38)
Aišku, teks palaukti rezultatų  ax.gif
Aš vis dėlto nusprendžiau per tarpininkę iš sephoros pudrytę užsisakyti. Bet tas laukimas mane nužudys  wacko.gif
O kabuki šepetėlį iš braškių jamsiu  cool.gif

Aha, o as is Sephoros NARS ruza uzsakiau smile.gif
Atsakyti
Aš tai užsisakiau iš čia
Kainavo 63,50 Lt, per tarpininkę gaunasi žymiai brangiau.
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2008 03 10, 19:54)
Aš tai užsisakiau iš čia
Kainavo 63,50 Lt, per tarpininkę gaunasi žymiai brangiau.

Aš irgi žiūrėjau čia, bet va bijau kad nebūtų kokia padirbta ar nekokybiška g.gif O tu jau gavai ar vis dar lauki?
Atsakyti
QUOTE(doviliux* @ 2008 03 10, 19:56)
Aš irgi žiūrėjau čia, bet va bijau kad nebūtų kokia padirbta ar nekokybiška  g.gif O tu jau gavai ar vis dar lauki?

Užsisakiau tik ketvirtadienį, tai dar laukiu smile.gif Berots ir kitos mergaitės iš ten užsisakinėjo ir nesiskundė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekoratyvine: 10 kovo 2008 - 19:59
QUOTE(dekoratyvine @ 2008 03 10, 19:57)
Užsisakiau tik ketvirtadienį, tai dar laukiu  smile.gif Berots ir kitos mergaitės iš ten užsisakinėjo ir nesiskundė  mirksiukas.gif

doh.gif ką daryt ph34r.gif gal vis dėl to bandyti ir man iš čia užsisakyti, nes gerokai pigiau gaunasi, nei per tarpininkę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliux*: 10 kovo 2008 - 20:09
QUOTE(doviliux* @ 2008 03 10, 20:09)
doh.gif ką daryt  ph34r.gif gal vis dėl to bandyti ir man iš čia užsisakyti, nes gerokai pigiau gaunasi, nei per tarpininkę.

Cia ir atkeliauja greiciau, per savaite laiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliux* @ 2008 03 10, 21:09)
doh.gif ką daryt  ph34r.gif gal vis dėl to bandyti ir man iš čia užsisakyti, nes gerokai pigiau gaunasi, nei per tarpininkę.

Betsey is Ebay,labai gera pardaveja,atkeliauja per savaite,kaina 26$ http://stores.ebay.de/Betsys-Boutique
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 03 10, 21:07)
Cia ir atkeliauja greiciau, per savaite laiko tongue.gif

bigsmile.gif jaučiu rašau tarpininkei laišką ir pati bandysiu pirktis 4u.gif
QUOTE(Olivia* @ 2008 03 10, 21:16)
Betsey is Ebay,labai gera pardaveja,atkeliauja per savaite,kaina 26$  http://stores.ebay.de/Betsys-Boutique

Bet kad aš vėpla per ebay nemoku pirkti blush2.gif

Ačiū už pagalbą oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 03 10, 21:16)
Betsey is Ebay,labai gera pardaveja,atkeliauja per savaite,kaina 26$  http://stores.ebay.de/Betsys-Boutique

drinks_cheers.gif Pritariu - Betsey skiriu 10 balų! Jau žiūrinėju vėl - per tamsi man ta Medium - bandysiu gal Fairly Light imt... ax.gif Nes šiaip tai jau labai patinka ta pudrytė man.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliux* @ 2008 03 10, 21:28)
bigsmile.gif jaučiu rašau tarpininkei laišką ir pati bandysiu pirktis  4u.gif

Bet kad aš vėpla per ebay nemoku pirkti  blush2.gif

Ačiū už pagalbą  oro_buckis.gif

O ar turit Kreditinę ar kokia kitokią tarptatutiniam atsiskaitymams tinkamą banko kortelę (daugumą bankų tokias siūlo)? 4u.gif Va tokią kortelę turint - po to jau ten vieni juokai, vienąkart duomenis suvesti reik - o kitus kartus - tik spustelt ant keleto "ok" ar "confirm" tereikia.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 03 11, 00:02)
ohmy.gif ar turit Kreditinę ar kokia kitokią tarptatutiniam atsiskaitymams tinkamą banko kortelę (daugumą bankų tokias siūlo)?  4u.gif  Va tokią kortelę turint - po to jau ten vieni juokai, vienąkart duomenis suvesti reik - o kitus kartus - tik spustelt ant keleto "ok" ar "confirm" tereikia....  blush2.gif

Turiu kreditinę ir PayPal užsiregistravau, bet nesuprantu kame šaknys, kai tik bandau patvirtinti statymą, išmeta, kad mol negaliu pirkti, nes nesu PayPal'e prisiregistravusi umn.gif
Bandysiu dar rytoj doh.gif
O BE pudrytę jau užsisakiau iš Midwest'o, pasiėmiau medium, matysim kaip tiks spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliux* @ 2008 03 11, 00:07)
Turiu kreditinę ir PayPal užsiregistravau, bet nesuprantu kame šaknys, kai tik bandau patvirtinti statymą, išmeta, kad mol negaliu pirkti, nes nesu PayPal'e prisiregistravusi  umn.gif
Bandysiu dar rytoj  doh.gif
O BE pudrytę jau užsisakiau iš Midwest'o, pasiėmiau medium, matysim kaip tiks spalva  rolleyes.gif

doh.gif Jooo, su tais visais PayPal.... doh.gif Būna, ir nelabai aišku kame čia problema, bet manau, viskas bus gerai! mirksiukas.gif Gal dar neįvedė į sistemą... g.gif

Va, man medium netiko schmoll.gif Na,nebent vakariniam makiažui... blush2.gif
Tai žvejoju dabar Fairly Light!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie: 11 kovo 2008 - 00:19
O man medium ir medium beige visiskai atitinka spalva tiesiog identiskai, tik as kartais noreciau jau biski tamsesnes, tai galvoju reiks nusipirkt gal medium tan arba net tan g.gif
Atsakyti