Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai - 2

QUOTE(Pou @ 2008 09 02, 08:03)

sveikos. ir as sita nuoroda susiruosiau ikelti doh.gif ir konferencija bus 8-9 d. rengia Vilniaus Viltis. daugiau info neturiu, turejau vakar registruotis, bet labai gaila,kad tomis dienomis nebusiu vilniuje doh.gif gal kas pasidomes ir ras ta konferencija. linkiu nueit, nes itariu,kad bus super mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis mamytes thumbup.gif
Taigi as labai mielai ieskau kokios bendramintes mamytes stai i koia konferencija Šiauliuose.
Tarptautinė mokslinė praktinė konferencija AUTIZMAS: KAIP PADĖTI VAIKUI IR ŠEIMAI 2008 m. rugsėjo 10-11 d.[COLOR=blue][SIZE=7]

Nu šakes kaip noriu ten nueit-nerealiai biggrin.gif , bet 1 nedrąsu tai ieškau kompanijonės, kuri irgi labai nori ten ir kuriai būtų įdomu.
Taigi jei nori būti mano bičiule ir eit kartu atsiliepk:) Mano skype-delfinai9.
Šiaip aš esu šiaulietė mamytė, auginanti kompleksinę negalią turinti sūnelį, kuriam viena iš problemų autizmas:(

Na tai va o konferencija štai tokia:

Šiaulių universiteto Socialinės gerovės ir negalės studijų fakultetas
Čikagos Ilinojaus universitetas
Lietuvos logopedų asociacija
Lithuanian Mercy Lift organizacija
Šiaulių apskrities Socialinių reikalų, švietimo ir kultūros departamentas

Tarptautinė mokslinė praktinė konferencija
AUTIZMAS: KAIP PADĖTI VAIKUI IR ŠEIMAI
2008 m. rugsėjo 10-11 d.

KVIETIMAS-PROGRAMA

I DIENA - 2008-09-10
(Šiaulių universiteto 225 a., P. Višinskio g. 25)

9.00-10.00. Dalyvių registracija
10.00-11.00. Konferencijos atidarymas ir projekto pristatymas
11.00-12.30. Prof. B. L. Leventhal. Vaikystės autizmas ir jo diagnostikos principai.
12.30-14.00. P. Domanskienė. Autistiškų vaikų psichologinio įvertinimo galimybės.
14.00-15.00. Kavos pertrauka
15.00-16.00. L. Lendraitis. Autistiškų vaikų kalbos ir bendravimo sutrikimai, jų įvertinimas.
16.00-17.00. Prof. B. L. Leventhal. Vaikystės autizmas ir ugdymo principai.

II DIENA - 2008-09-11

9.00-10.30. Prof. B. L. Leventhal. Vaikystės autizmas: pagalbos metodai.
10.30-12.00. P. Domanskienė. Autistiškų vaikų psichologinės pagalbos būdai.
12.00-13.30. L. Lendraitis. Autistiškų vaikų logopedinės pagalbos būdai.
13.30. Konferencijos apibendrinimas
14.00. Autistiškų vaikų ugdymas Šiaulių Ringuvos specialiojoje mokykloje (kviečiami tik lektoriai)

Konferencija skirta vaikų ir paauglių psichiatrams, vaikų ligų gydytojams, vaikų neurologams, psichologams, logopedams, spec. pedagogams, ergoterapeutams, socialiniams darbuotojams, tėvams, auginantiems autistiškus vaikus.

Dalyviams bus išduodami Šiaulių universiteto pažymėjimai.

Konferenciją remia Lithuanian Mercy Lift organizacija.

Būtina registruotis iki 2008 m. rugsėjo 5 d.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2008 09 02, 19:41)
Perskaičiau Pau nuorodą apie konferenciją, bet neradau kur konkrečiai Šiauliuose ji vyks, gal universitete?Aš labai noriu ten sudalyvauti.

http://www.raida.lt/programa.pdf
Štai čia konferencijos programa.
Man irgi rūpėjo kur ir kada bus KLP. Pasiskambinau apačioje duotu telefonu ir man davė kitą telefoną dėl informacijos KLP.
Turėtų pasakyti kur teirautis ir Šiauliuose.

...nu va, pingvinuke aplenke su info mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cute: 04 rugsėjo 2008 - 08:32
QUOTE(pingvinuke @ 2008 09 04, 09:28)
Labutis mamytes thumbup.gif
Taigi as labai mielai ieskau kokios bendramintes mamytes stai i koia konferencija Šiauliuose.
Tarptautinė mokslinė praktinė konferencija AUTIZMAS: KAIP PADĖTI VAIKUI IR ŠEIMAI 2008 m. rugsėjo 10-11 d.[COLOR=blue][SIZE=7]

Nu šakes kaip noriu ten nueit-nerealiai biggrin.gif , bet 1 nedrąsu tai ieškau kompanijonės, kuri irgi labai nori ten ir kuriai būtų įdomu.
    Taigi jei nori būti mano bičiule ir eit kartu atsiliepk:) Mano skype-delfinai9.
Šiaip aš esu šiaulietė mamytė, auginanti kompleksinę negalią turinti sūnelį, kuriam viena iš problemų autizmas:(

Na tai va o konferencija štai tokia:

Šiaulių universiteto Socialinės gerovės ir negalės studijų fakultetas
Čikagos Ilinojaus universitetas
Lietuvos logopedų asociacija
Lithuanian Mercy Lift organizacija
Šiaulių apskrities Socialinių reikalų, švietimo ir kultūros departamentas

Tarptautinė mokslinė praktinė konferencija
AUTIZMAS: KAIP PADĖTI VAIKUI IR ŠEIMAI
2008 m. rugsėjo 10-11 d.

KVIETIMAS-PROGRAMA

I DIENA - 2008-09-10

9.00-10.00. Dalyvių registracija
10.00-11.00. Konferencijos atidarymas ir projekto pristatymas
11.00-12.30. Prof. B. L. Leventhal. Vaikystės autizmas ir jo diagnostikos principai.
12.30-14.00. P. Domanskienė. Autistiškų vaikų psichologinio įvertinimo galimybės.
14.00-15.00. Kavos pertrauka
15.00-16.00. L. Lendraitis. Autistiškų vaikų kalbos ir bendravimo sutrikimai, jų įvertinimas.
16.00-17.00. Prof. B. L. Leventhal. Vaikystės autizmas ir ugdymo principai.
II DIENA - 2008-09-11

9.00-10.30. Prof. B. L. Leventhal. Vaikystės autizmas: pagalbos metodai.
10.30-12.00. P. Domanskienė. Autistiškų vaikų psichologinės pagalbos būdai.
12.00-13.30. L. Lendraitis. Autistiškų vaikų logopedinės pagalbos būdai.
13.30. Konferencijos apibendrinimas
14.00. Autistiškų vaikų ugdymas Šiaulių Ringuvos specialiojoje mokykloje (kviečiami tik lektoriai)

Konferencija skirta vaikų ir paauglių psichiatrams, vaikų ligų gydytojams, vaikų neurologams, psichologams, logopedams, spec. pedagogams, ergoterapeutams, socialiniams darbuotojams, tėvams, auginantiems autistiškus vaikus.

Dalyviams bus išduodami Šiaulių universiteto pažymėjimai.

Konferenciją remia Lithuanian Mercy Lift organizacija.

Būtina registruotis iki 2008 m. rugsėjo 5 d.

Pingvinuke varom, kiek supratau šiandien paskutinė diena registracijai.
Atsakyti
Nu faina Atene V tai varom:)
NUOSTABU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai usiregistruok ir as usiregistruoju tada.

Būtina registruotis iki 2008 m. rugsėjo 5 d. el. p. geroves@su.lt arba tel. (8 41) 595 730.
Nurodyti vardą, pavardę, darbovietę, pareigas.

Šiaip aš ten pat ir studijuoju, tai manau lengvai susirasim kur ten konkrečiai bus.
Kur susitinkam prieš konferenciją smile.gif ?

mmmmmmm aš manau, kad rytoj paskutinė registracijos diena. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pingvinuke: 04 rugsėjo 2008 - 09:06
QUOTE(pingvinuke @ 2008 09 04, 10:03)
Nu faina Atene V tai varom:)
NUOSTABU thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai usiregistruok ir as usiregistruoju tada.

Būtina registruotis iki 2008 m. rugsėjo 5 d. el. p. geroves@su.lt arba tel. (8 41) 595 730.
Nurodyti vardą, pavardę, darbovietę, pareigas.

Šiaip aš ten pat ir studijuoju, tai manau lengvai susirasim kur ten konkrečiai bus.
Kur susitinkam prieš konferenciją smile.gif ?

mmmmmmm aš manau, kad rytoj paskutinė registracijos diena. g.gif

Aš jau užsiregistravau, aš tau į AŽ savo telefonuką parašysiu, susiskambinsim.
Atsakyti
http://www.balsas.lt...inejuosta-video
Atsakyti

Pasigirsiu, mielosios, kokia man vakar buvo šventė blush2.gif Augustinas pagaliau mane pavadino mama - neprašytas, neverčiamas, netikėtai priėjo, uždėjo man rankytę ir sako "mama". Visiškai sąmoningai, pagaliau, po trijų metų laukimo... Man tai labai svarbus įvykis. Jis reiškia, kad judam pirmyn. Ir ko gero, tai reiškia, kad darželis - teisingas sprendimas vis gi. Aišku, greičiausiai ir per vasarą lankytas VRC prisidėjo. Oj, kokia laiminga esu, mano vaikas pradeda sąmoningai bendrauti, ji jau pradeda sieti žodį su vaizdu ir veiksmu. Laukiu kitos savaitės, kad papasakoti apie tai logopedei rolleyes.gif
[/quote]

Sveikinu Rita jums viskas šauniai sekasi. Kai maniškiui buvo treji apie tokią laimę tik svajojau. Vadinasi sparčiai žengiat i priekį. O mes jau savaitę atlankėm mokyklą. Vaikas išbuvo visas pamokas- tai jau didelis pasiekimas. thumbup.gif Pažiūrėjau F nuorodą, kiek daug visko išgyventa norisi verkti.
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2008 09 05, 13:02)
O mes jau savaitę atlankėm mokyklą. Vaikas išbuvo visas pamokas- tai jau didelis pasiekimas. thumbup.gif 

šaunuolis tikras thumbup.gif Ar patinka jam? Kokiais įspūdžiais dalinasi grįžęs?
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 08 27, 10:55)

Kriste2,  kaip pas jus reikalai su dienos stacionaru? Ar gulsitės ten?

Mes vakar gryzom is ten. Mildai is pradziu buvo labai baisu, nes daug saukianciu vaikuciu ten buvo, visi prie jos lindo, norejo "draugauti", tad is pradziu jinenulipo nuo ranku, valgyt tik po savaites pradejo, is pradziu draugavo tik su suaugusiais - logopede, psichologe, keliom seselem. Ignoravo grupinius uzsiemimus, bet po keliu pradejo ir ten dalyvauti, nepripazino tik muzikos uzsiemimu, nors namie rodo ka ten dare doh.gif . Susirado bendraamze drauge.
Mums autizmo diagnoze atmete, paliko tik padidinta jautruma. unsure.gif Jai reikia daugiau laiko laiko prisitaikyti prie aplinkos, todel taip ir yra blush2.gif . Zodziu dziaugiuos ir toliau nezinau ka su ja daryti - juk kieme negyvensim, o mums kaip oro reikia nuolatinio bendravimo su vaikais, bet kartu turi but ir mama, o tokiu istaigu ner kur priimtu mus abi lotuliukas.gif
Atsakyti
Kriste, džiaugiuosi, kad jums nepatvirtino autizmo thumbup.gif Geresnių naujienų ir būti negali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 09 06, 07:03)
šaunuolis tikras thumbup.gif Ar patinka jam? Kokiais įspūdžiais dalinasi grįžęs?

Mokytoja tokius veidelius piešia jam prie užduočių smile.gif , tai jisai dar ir plaukučius visiems veidukams nupiešia. Dar papasakoja ką valgė, o daugiau nieko...
Atsakyti