Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

Niekaip nepabosta ziureti seriala "DRAUGAI" ir filma "Sex and the city" wub.gif
Atsakyti
mano vieni mylimiausiu: Beautiful Mind, Breakfast at Tiffany's, The Beach
Atsakyti
QUOTE(epopėja @ 2009 07 07, 11:53)
mano vieni mylimiausiu: Beautiful Mind, Breakfast at Tiffany's, The Beach

oi, ir dar pamirsau kelis:

Grazi moteris - dar daug kartu ziuresiu
corpse bride - fainuolis sitas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo epopėja: 07 liepos 2009 - 12:17
Neįmanoma visų išvardinti rolleyes.gif Keli puikūs filmai, kurie pirmieji atėjo į galvą - "Šokoladas", "Prarastasis", "Kendė", "Nerimo dienos", "Gyvenimas yra gražus", "Pamotė", "Graži moteris", "Čikaga" ir daug kitų... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prestige: 07 liepos 2009 - 12:49
dar karta paziureciau "Zinute butelyje" bigsmile.gif
Atsakyti
o aš ne, labai jau liūdnas filmas, nors tikrai vertas pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2009 04 20, 23:50)
Medisono grafystes tiltai su Clint Eastwood  ir Meryl Streep - puiki meiles istorija. Labai tikra, meistriskai nufilmuota ir suvaidinta.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš šitą filmą mačiau gal keturis kartus, ir visada bliaunu kaip kūdikis blush2.gif , ir dar norėčiau pažiūrėti blush2.gif Žaviuosi Meryl streep ir Clintu Eastwoodu, puikūs aktoriai thumbup.gif
Atsakyti
Saulelydis wub.gif
Parsisiunciau si filma, ir ziurejau n kartu, be galo patiko. Jis turi kazka kas "uzkabina". Siulau pamatyt...
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2009 06 18, 17:23)
drinks_cheers.gif O aš atsilikus nuo gyvenimo,tik dabar atradau šį filmą  ax.gif Bet kaip užbūrė,kaip kokią paauglę  biggrin.gif  blush2.gif  O šiaip labai jau retai taip filmas mane sužavi,šis ko gero kol kas jau yra geriausias iš visų matytų (tiksliau gal labiausiai sužavėjo R.Pattinson grožis ir vaidyba,čia jo nuopelnas,kad šis filmas toks hipnotizuojantis). Jau kelis kartus peržiūrėjau ir dabar jau knygų ieškausi.

Pritariu, pasaka o ne filmas. Maciau filma "Twilight" ir knyga skaiciau, planuoju parsisiust visas 4 dalis. Na o dabar belieka laukti lapkricio menesio kada pasirodys "Jaunatis".
Tiesio isimylejau ta filma wub.gif
Atsakyti
"Tegyvuoja meile" ir daug kitu britisku filmu. Man ju humoras thumbup.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausi filmai, kuriuos gera žiūrėt vėl ir vėl: "7 pounds", "I am Sam", "Pursuit of happyness", "Forrest Gump", "Patch Adams", "City of Angels", "What dreams may come", "The boy in the striped pyjamas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 24 liepos 2009 - 17:15
Daug filmų yra čia thumbup.gif :

http://www.filmai.in/uzeik-17012.html
Atsakyti