Step up patinka. Poterį kartais pasižiūriu.
August Rush.
Daug yra tokių, kur norisi žiūrėti po kelis kartus...
QUOTE(KYM @ 2009 08 03, 21:07)
Dekui,paziureiu ir sita. Man patinka filmai tokio zanro.

Man "Twilight" labai patiko. Mačiau jau kokius 5 kartus

QUOTE(Ugile @ 2009 08 07, 14:35)
as ziurejau dar tik pora kartu

"Grazi moteris", "Geisos ispazintis", "Zalioji mylia", "Berniukas dryzuota pizama", kai tik yra galimybe visada ziuriu, ir manau dar ne kat ziuresiu ir svarbiausia, kad kiekviena syki ziuredama, vis kazka naujo pamatau
QUOTE(Twiggy @ 2009 07 07, 14:04)
Niekaip nepabosta ziureti seriala "DRAUGAI"

Keli filmai palikę didesnį įspūdį ir žiūrėti keletą kartų: Žalioji mylia, Berniukas dryžuota pižama.Šiaip tik kartą žiūrėti bet palikę įspūdį ir tikrai kažkada vėl reikėtų pažiūrėti : Ruandos viešbutis, Karalystė, Bendžamino Batono istorija, Hercogienė.Visus sužavėjusį Saulėlydį mačiau tik kartą ir tikrai neįsiminiau nieko, kas užkabintų

QUOTE(devintas dangus @ 2009 08 07, 22:13)

Keli filmai palikę didesnį įspūdį ir žiūrėti keletą kartų: Žalioji mylia, Berniukas dryžuota pižama.Šiaip tik kartą žiūrėti bet palikę įspūdį ir tikrai kažkada vėl reikėtų pažiūrėti : Ruandos viešbutis, Karalystė, Bendžamino Batono istorija, Hercogienė.Visus sužavėjusį Saulėlydį mačiau tik kartą ir tikrai neįsiminiau nieko, kas užkabintų

Saulelydi ziurejot lietuviu kalba?

QUOTE(Glamour @ 2008 03 07, 13:56)
Tai negi "Ne anyta o monstras" , 'nes aš taip noriu" Tik man vienai taip patinka? Įtariu šiandien vėl žiūrėsiu kažkurį, kol vyras baliavos
O gal verta kokį kitą profilaktiškai pažiūrėti iš naujo, pavyzdžiui "Žinutė butelyje" ( nors jį aš pasisaugau įpatingom progom).

kaip galima tokius filmus žiūrėt daug kartų???

kas gali būt klaikiau, nei kai riebšė sena tarka lopez vaidina naivią mergytę.
O man patinka "Tolimas krastas" (su Nicole Kidman Ir Tomu Kruzu), "Grazi moteris", "Beldziant i dangaus vartus" ir kt.
DIRTY DANCING (1987m)
galiu ziureti ir ziureti...