Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

Step up patinka. Poterį kartais pasižiūriu.
August Rush.
Daug yra tokių, kur norisi žiūrėti po kelis kartus...
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 08 03, 21:07)
panašaus stiliaus tų laikų labai geras filmas "Canone inverso". Sukrėtė labai..  4u.gif
user posted image

Dekui,paziureiu ir sita. Man patinka filmai tokio zanro. ax.gif
Atsakyti
Man "Twilight" labai patiko. Mačiau jau kokius 5 kartus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2009 08 07, 14:35)
Man "Twilight" labai patiko. Mačiau jau kokius 5 kartus bigsmile.gif

as ziurejau dar tik pora kartu biggrin.gif bet pvz. antra karta pastebiu tai, ko nepastebejau pirma karta ziuredama, suprantu ka jis/ji kai kur norejo pasakyti ir pan. Jau kai ziuresiu kita karta kreipsiu demesi kaip aktoriai rengiasi, i manieras ir t.t. biggrin.gif I ka jus kreipiat demesi filma 5 karta ziuredama? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 07 rugpjūčio 2009 - 16:08
"Grazi moteris", "Geisos ispazintis", "Zalioji mylia", "Berniukas dryzuota pizama", kai tik yra galimybe visada ziuriu, ir manau dar ne kat ziuresiu ir svarbiausia, kad kiekviena syki ziuredama, vis kazka naujo pamatau
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 07 07, 14:04)
Niekaip nepabosta ziureti seriala "DRAUGAI"

doh.gif ir man tas pats, jau atrodo kelintą ar kelioliką kartą žiuri tą seriją ir vis tiek man jie wub.gif
Keli filmai palikę didesnį įspūdį ir žiūrėti keletą kartų: Žalioji mylia, Berniukas dryžuota pižama.Šiaip tik kartą žiūrėti bet palikę įspūdį ir tikrai kažkada vėl reikėtų pažiūrėti : Ruandos viešbutis, Karalystė, Bendžamino Batono istorija, Hercogienė.Visus sužavėjusį Saulėlydį mačiau tik kartą ir tikrai neįsiminiau nieko, kas užkabintų doh.gif g.gif Turbūt reiks pažiūrėt iš naujo ir įsitikint ar jis man tikrai nepatiko, ar aš kažko nesupratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 08 07, 23:13)
Bendžamino Batono istorija,

Prieš minutę baigiau "The Curious Case of Benjamin Button" smile.gif. Iš tiesų labai mielas ir šiltas filmas.
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 08 07, 22:13)
doh.gif ir man tas pats, jau atrodo kelintą ar kelioliką kartą žiuri tą seriją ir vis tiek man jie wub.gif
Keli filmai palikę didesnį įspūdį ir žiūrėti keletą kartų: Žalioji mylia, Berniukas dryžuota pižama.Šiaip tik kartą žiūrėti bet palikę įspūdį ir tikrai kažkada vėl reikėtų pažiūrėti : Ruandos viešbutis, Karalystė, Bendžamino Batono istorija, Hercogienė.Visus sužavėjusį Saulėlydį mačiau tik kartą ir tikrai neįsiminiau nieko, kas užkabintų doh.gif  g.gif Turbūt reiks pažiūrėt iš naujo ir įsitikint ar jis man tikrai nepatiko, ar aš kažko nesupratau unsure.gif

Saulelydi ziurejot lietuviu kalba? smile.gif Jei suprantat angliskai, siulau paziureti originalo kalba mirksiukas.gif Vistiek originala ziurint, posakiai visai kitaip skamba, idomiau, ispudingiau, nei verciant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 03 07, 13:56)
Tai negi "Ne anyta o monstras" , 'nes aš taip noriu" Tik man vienai taip patinka? Įtariu šiandien vėl žiūrėsiu kažkurį, kol vyras baliavos  bigsmile.gif  O gal verta kokį kitą profilaktiškai pažiūrėti iš naujo, pavyzdžiui "Žinutė butelyje" ( nors jį aš pasisaugau įpatingom progom).

kaip galima tokius filmus žiūrėt daug kartų??? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
kas gali būt klaikiau, nei kai riebšė sena tarka lopez vaidina naivią mergytę.
Atsakyti
O man patinka "Tolimas krastas" (su Nicole Kidman Ir Tomu Kruzu), "Grazi moteris", "Beldziant i dangaus vartus" ir kt.
Atsakyti
DIRTY DANCING (1987m) wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif galiu ziureti ir ziureti...
Atsakyti