Ledynmetis (pirma dalis), Penktas elementas (maciau kokius 20 kartu tikrai), Saulelydis

QUOTE(Lukaja @ 2009 06 25, 13:52)
Labai patinka: White Chicks-Baltosios pupytes

Drauge rekomendavo paziuret filma DAKTARAS ZIVAGO. Labai patiko ir sujaudino filmas. Kaip as jo anksciau nebuvau maciusi?....

"Tustybiu muge", "Forestas Gampas", "Walk to remember"

"Butterfly effect" ir "7 pounds" - geri filmai, ziurejau kelis kartus, nes is pirmo karto sunku "isikirsti" 
O tokie mieli sirdziai ir verti ziurejimo "A walk to remember", "No reservasions", "Notebook"
taip pat begale kartu ziurejau "The lord of the rings" visas dalis (skonio reikalas aisku, bet man tai tie filmai nerealus), taip pat "Twilight" ziurejau koki 30 kartu
Dar ne karta ziurejau "Bang bang you're dead", ir "Troy"
turbut viskas

O tokie mieli sirdziai ir verti ziurejimo "A walk to remember", "No reservasions", "Notebook"
taip pat begale kartu ziurejau "The lord of the rings" visas dalis (skonio reikalas aisku, bet man tai tie filmai nerealus), taip pat "Twilight" ziurejau koki 30 kartu

Dar ne karta ziurejau "Bang bang you're dead", ir "Troy"

Ilga kelione per kopas turiu bent 1 karta i metus ji paziureti
Dar gardemarinai pirmyn, Kapitono granto beieskant, Pelene 80, Trys riesuteliai pelenei ech mano paauglystes filmai, kelia tokia nostalgija

Aš tai niekaip neatsižiūriu "P.S. aš tave myliu", "cashbank", bei "Amelija iš Monmarto"

QUOTE(deluxe @ 2009 08 03, 11:20)
Drauge rekomendavo paziuret filma DAKTARAS ZIVAGO. Labai patiko ir sujaudino filmas. Kaip as jo anksciau nebuvau maciusi?.... 

panašaus stiliaus tų laikų labai geras filmas "Canone inverso". Sukrėtė labai..

O mes dabar su MB uzsikabinom ziureti "Godfather", cia tokia trilogija, dar tik dvi dalis perziurejom

Pats geriausias tai " Visi taskai ant i ",jei yra nemaciusiu nuosirdziai patariu paziuret,man tai nerealiai patiko isvis patinka tokie filmai kai nebuna viskas aisku nuo pradziu,tai toks stilius kaip "Nuostabus protas", " Sestasis pojutis", "Laumzirgis",mane tai veza tokie filmai....

Xotabyč (Hottabich) - man jis toks linksmas, jau kokius 16 kartų mačiau