Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

Ledynmetis (pirma dalis), Penktas elementas (maciau kokius 20 kartu tikrai), Saulelydis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2009 06 25, 13:52)
Labai patinka:  White Chicks-Baltosios pupytes

thumbup.gif Man ir sis filmas lb fainas thumbup.gif
Atsakyti
As irgi "uzkibau" ant "Twilight" biggrin.gif Megstamiausias filmas dabar, jau du kartus ziurejau ir ziuresiu dar lotuliukas.gif
Negaliu sulaukti, kol pasirodys antra dalis essen.gif
Atsakyti
Drauge rekomendavo paziuret filma DAKTARAS ZIVAGO. Labai patiko ir sujaudino filmas. Kaip as jo anksciau nebuvau maciusi?.... smile.gif
Atsakyti
"Tustybiu muge", "Forestas Gampas", "Walk to remember" wub.gif
Atsakyti
"Butterfly effect" ir "7 pounds" - geri filmai, ziurejau kelis kartus, nes is pirmo karto sunku "isikirsti" smile.gif
O tokie mieli sirdziai ir verti ziurejimo "A walk to remember", "No reservasions", "Notebook"

taip pat begale kartu ziurejau "The lord of the rings" visas dalis (skonio reikalas aisku, bet man tai tie filmai nerealus), taip pat "Twilight" ziurejau koki 30 kartu smile.gif

Dar ne karta ziurejau "Bang bang you're dead", ir "Troy"

g.gif turbut viskas
Atsakyti
Ilga kelione per kopas turiu bent 1 karta i metus ji paziureti blush2.gif Dar gardemarinai pirmyn, Kapitono granto beieskant, Pelene 80, Trys riesuteliai pelenei ech mano paauglystes filmai, kelia tokia nostalgija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 03 rugpjūčio 2009 - 15:11
Aš tai niekaip neatsižiūriu "P.S. aš tave myliu", "cashbank", bei "Amelija iš Monmarto" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2009 08 03, 11:20)
Drauge rekomendavo paziuret filma DAKTARAS ZIVAGO. Labai patiko ir sujaudino filmas. Kaip as jo anksciau nebuvau maciusi?.... smile.gif

panašaus stiliaus tų laikų labai geras filmas "Canone inverso". Sukrėtė labai.. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O mes dabar su MB uzsikabinom ziureti "Godfather", cia tokia trilogija, dar tik dvi dalis perziurejom smile.gif
Atsakyti
Pats geriausias tai " Visi taskai ant i ",jei yra nemaciusiu nuosirdziai patariu paziuret,man tai nerealiai patiko isvis patinka tokie filmai kai nebuna viskas aisku nuo pradziu,tai toks stilius kaip "Nuostabus protas", " Sestasis pojutis", "Laumzirgis",mane tai veza tokie filmai.... thumbup.gif
Atsakyti
Xotabyč (Hottabich) - man jis toks linksmas, jau kokius 16 kartų mačiau thumbup.gif
Atsakyti