Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Čiunčia @ 2008 04 02, 22:36)
O iš kur žinai, kad antra grupė nekokia, ar Liepa ją lankė, na, bet paklausiau, jei būtų lankius tai žinotum auklėtojų vardus  ax.gif

todėl kad 2 grupę lankė. o vardų nežinau, nes lankė gal tik 2-3 mėnesius

QUOTE(Dilma @ 2008 04 02, 22:38)
O tai kam klausi doh.gif  biggrin.gif

jei Čiunčia žinotų grupės nr. būtumėm sušnekėjusios tongue.gif nesikabinėk
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 04 03, 15:40)
todėl kad 2 grupę lankė. o vardų nežinau, nes lankė gal tik 2-3 mėnesius

O tai tau auklėtojos neprisistatė, kai atvedei vaiką? Pas mus patį pirmą kartą atvedus auklėtojos prisistatė, savo kontaktus davė, mūsų pasiėmė. unsure.gif
Atsakyti
lopšelio grupėj, na toj 2, davė darželio paprastą telefoną ir aišku mano telefoną užsirašė. na ir jei pamenu visus reikiamus duomenis. o va jau dabartinėj grupėj, auklėtojų vardai pavardės ir telefonai rūbinėj iškabinti. kurį momentą nežinojau kuri yra kuri, paskui jau Liepa prirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 04 03, 15:50)
O tai tau auklėtojos neprisistatė, kai atvedei vaiką? Pas mus patį pirmą kartą atvedus auklėtojos prisistatė, savo kontaktus davė, mūsų pasiėmė. unsure.gif

pas mus kai atvedžiau pirmą dieną, auklėtojos prisistatė, mes ir, ir apsikeitėm tel. nr.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 04 03, 15:58)
lopšelio grupėj, na toj 2, davė darželio paprastą telefoną ir aišku mano telefoną užsirašė. na ir jei pamenu visus reikiamus duomenis.

Dar ir taip šiais laikais būna? Ir dar lopšelyje? blink.gif
Atsakyti
kas konkrečiai?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 04 03, 16:10)
kas konkrečiai?

nu kad duda paprasta darželio tel nr, o ne auklėtojų/šeimininkės mob tel nr. (aš taip supratau)
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 04 03, 16:10)
kas konkrečiai?

Kad lopšelio auklėtojos tik tiek informacijos apie save duoda. Aš ne tik auklėtojų, bet ir lopšelio auklytės telefono numerį turiu. Pirmą savaitę kasdien skambinausi pasiteirauti, kaip mano vaikinas lopšiuke jaučiasi, abejoju ar kas darželio telefonu man apie tai būtų paporinęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 03 balandžio 2008 - 15:20
dabar aš turiu visų trijų telefonus. o tada.... tuo telefonu prisiskambindavau būtent į tą 2 grupę. tai jokių problemų nebūdavo. o ir kai matydavau kad skambina man - turėdavau perskambinti
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 04 03, 16:19)
nu kad duda paprasta darželio tel nr, o ne auklėtojų/šeimininkės mob tel nr. (aš taip supratau)

Tą ir turėjau galvoj. biggrin.gif

QUOTE(krika @ 2008 04 03, 16:27)
dabar aš turiu visų trijų telefonus. o tada.... tuo telefonu prisiskambindavau būtent į tą 2 grupę. tai jokių problemų nebūdavo. o ir kai matydavau kad skambina man - turėdavau perskambinti

Tai dėl perskambinimo - normalu. Jei man skambintų auklėtojos, aš irgi perskambinčiau.
Atsakyti
tai aš irgi nesakau, kad tai nenormalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar galvoju, auklėtojos man neprisistatė g.gif nes rugsėjo pirmą atvedžiau labai anksti ir iškart palikau... vienos auklėtojos vardą sužinojau neperseniausiai, kai dukra pasakė... o kitos auklėtojos vardo nesako, tai net nežinau. lotuliukas.gif Tel. turiu vienos auklėtojos, ir tai tik per atsitiktinumą, kai kartą man paskambijo, tai išsisaugojau... Pati nė kart neskambinau, tai kažkaip ir neprisireikė blush2.gif Mano tel, vyro tel. turi... jei nelaimė, praneš... o kai kasdien lankom, ryte - vakare susitinkam, tai paklausiu ko man reik g.gif
Atsakyti