Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(krika @ 2008 04 03, 14:40)
todėl kad 2 grupę lankė. o vardų nežinau, nes lankė gal tik 2-3 mėnesius
jei Čiunčia žinotų grupės nr. būtumėm sušnekėjusios  tongue.gif nesikabinėk

Gal susišnekėsim, jei apibūdinsiu auklėtojų išvaizdą ax.gif : abi trumpai kirptais plaukais,
viena stambi, kita liekna, prikimusiu balsu, abi pagyvenusios, gal 50m. , na kažkur , šeimininkutė, jei matei, šviesiais plaukais, mėgstanti pavadovauti vietoj auklėtojų hihihi.gif
Atsakyti
tos pačios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 04 03, 18:12)
tos pačios  blink.gif

Na va ir iššifravom hihihi.gif Vadinas tai 2 grupė, aš truputį abejojau dėl numerio, gali vesdama Liepą pasižiūrėt ant tos grupės durų kabėjo lentutė su pavadinimu "Varpeliai", kiek pamenu. Ir dar, manau, išskirtinis grupės požymis tai tokia didžiulė medinė mašina, į kurią gali sulipti vaikai, kažkaip aš nieko doro iš tos grupės daugiau nepamenu g.gif
Atsakyti
tai kad mes ten nebesilankom thumbup.gif ir grupė mūsų dabar kitur thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamytes 4u.gif
Gal kas galetu nusviest apie pietines miesto darzeli, Azuolelis. Nors eisim po metu ar dvieju, bet jau dabar neramu, nes apie ji nieko nezinau. Didzioji lanke Naujakiemio g. darzeli Eglute, juo buvau labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 04 03, 19:48)
tai kad mes ten nebesilankom  thumbup.gif ir grupė mūsų dabar kitur  thumbup.gif

Na aišku tada, tai jau mažosios į antrą grupę kaip supratau nevesit nė per kur schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
Gal yra koks viešas www puslapis, kur galima sužinoti apie darželio atostogas?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 04 04, 09:41)

kažkoks būdavo...bet ir nebepamenu, gal Dilma ar Ezra ar Prula galėtų padėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 04 04, 09:44)
kažkoks būdavo...bet ir nebepamenu, gal Dilma ar Ezra ar Prula galėtų padėt ax.gif

Šiandieno Klaipėdoj, skyrelį "Naujienos ir aktualijos" straipsniokas apie darželių atostogas šią vasarą (neina nuodoros įdėt, tik pačio laikraščio www.klaipeda.daily.lt).
Kitokios info neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 04 04, 09:41)

Dėl puslapio tai nežinau g.gif . Bet bent jau pernai darželyje buvo sąrašas, kada ir kokie darželiai Klaipėdoj atostogauja 4u.gif . Pabandyk auklėtojos paklaust.
Atsakyti
tą skaičiau, man reik Gargždų darželio..
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 04 04, 10:10)
Šiandieno Klaipėdoj, skyrelį "Naujienos ir aktualijos" straipsniokas apie darželių atostogas šią vasarą (neina nuodoros įdėt, tik pačio laikraščio www.klaipeda.daily.lt).
Kitokios info neradau  ax.gif

Aga, ten įrašytas ir naujas Klaipėdoj vaikų darželis žaaavingu pavadinimu - Aptvarėlis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti