Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(krika @ 2008 03 07, 15:44)
kada matosi ar vaikas užsikrėtė vėjauraupiais. šiandien mane "nudžiugino" - 4 vaikai vėjaraupiais serga. na nežinau, kas man sušuto, bet kadangi Liepa skiepyta nuo vėjaraupių, tai mes koridoriuj atsibučiavom ir auklytė ją nusivedė į grupę. dabar laukiu  blink.gif

Po dviejų trijų savaičių nuo užsikrėtimo 4u.gif. Šiandien nelauk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 07 kovo 2008 - 15:50
QUOTE(Baltike @ 2008 03 07, 15:28)
blink.gif Nugis ir aš ne vienerius metus namie sėdėjau ar nepilnu krūviu dirbau (net ir pernai pvz.) ir vaikus vesdavau/nevesdavau, kaip man ir jiems, o ne auklėtojoms norėjosi, bet niekada panašių pareiškimų nebuvo (nors Simonas visus darželio auklėtojų pletkus parneša). Vedėja netgi atvirkščiai - agituodavo dažniau atvesti.

Tai vat. Ir aš kažkaip šįryt susinervinau po tokio mažosios pareiškimo. O ji man taip pat mėgsta daug papasakoti, ką auklėtojos sakė, o ypač jai. Ir tai būna nelabai malonu kitą kartą.
Kad būtų paskutiniai metai, tai gal nueičiau ir ką nors pasakyčiau, bet dabar nesinori pyktis. Juo labiau, pastebėjau, kad maniškė daug ko nepasako auklėtojoms, kas jai nutinka.

QUOTE(Prula @ 2008 03 07, 15:51)
O aš šiandien apie 7.30 sulaukiau auklėtojos skambučio, kodėl neateinam  doh.gif nes visad apie 7.20 jau būnam atėję... Auklėtoja išsigando, kad nebūtų kas rimto... vakar gi mano partizanė nusivertė spintelę ant savęs su visais šikpuodžiais  doh.gif  lotuliukas.gif nosis sveika, tik pakeitus spalvą į raudoną... na ir kelėnas mėlynas... kad tik visi tokie jos alpinizmo rezultatai tebūtų  irnesakyk.gif

Gerai, kad manoji tokiu alpinizmu neužsiiminėja. tongue.gif
Atsakyti
Krika- kadangi Liepa paskiepyta neturėtų susirgti mirksiukas.gif
Atsakyti
o užkratą parnešti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 03 07, 16:05)
Tai vat. Ir aš kažkaip šįryt susinervinau po tokio mažosios pareiškimo.

Aš ir būčiau tavo vietoj susinervijus... Gi noriu vedu, noriu nevedu, turiu tokia teisę.. ir už atvestas dienas moku... nėr čia ko joms kabinėtis schmoll.gif

Dabar galvoju, reik džiaugtis, kol maniškė nepasakoja dar ką auklėtojos kalba... nežinau ir galva neskauda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 03 07, 17:39)
o užkratą parnešti?  g.gif

Neparneš - vėjaraupių virusas labai neatsparus aplinkos poveikiui 4u.gif. Užsikrečiama kontaktuojant su sergančiuoju. Aišku, jei aš nieko nepainioju mastau.gif - seniai tie mokslai buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 03 07, 18:58)
Aš ir būčiau tavo vietoj susinervijus... Gi noriu vedu, noriu nevedu,  turiu tokia teisę.. ir už atvestas dienas moku... nėr čia ko joms kabinėtis  schmoll.gif

Dabar galvoju, reik džiaugtis, kol maniškė nepasakoja dar ką auklėtojos kalba... nežinau ir galva neskauda  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Čia tai faktas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 03 05, 22:27)
blink.gif ryt reikės paklausti ir jei pasakys, kad ir vėl nespėjom į sąrašus, ar kad skambino bet niekas neatsakė - pakelsiu balsą  blink.gif

Mums šiandien buvo paskutinė diena pasirašyti dėl vasaros smile.gif
Papildyta:
Tai vat. Ir aš kažkaip šįryt susinervinau po tokio mažosios pareiškimo. O ji man taip pat mėgsta daug papasakoti, ką auklėtojos sakė, o ypač jai. Ir tai būna nelabai malonu kitą kartą.
Kad būtų paskutiniai metai, tai gal nueičiau ir ką nors pasakyčiau, bet dabar nesinori pyktis. Juo labiau, pastebėjau, kad maniškė daug ko nepasako auklėtojoms, kas jai nutinka.

Manoji kol kas pletkų nenešioja iš auklėtojų pusės (o būtų įdomu ax.gif ), bet va iš vaikų kalbų bei darbų tai jau taip doh.gif
ezra, matyt Auksytė nelabai pasitiki auklėtojomis, jei nepasako daug dalykų, kurie nutinka esant darželyje, tada tikrai gaila, ypač jei nutinka, kas nors rimta, o gal jai tos auklėtojos paprasčiausiai nelabai patinka, pripratus buvo prie lopšiuko auklėtojų, susigyvenusi su jomis, o dabar tenka su svetimomis pratintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2008 03 07, 20:49)
ezra, matyt Auksytė nelabai pasitiki auklėtojomis, jei nepasako daug dalykų, kurie nutinka esant darželyje, tada tikrai gaila, ypač jei nutinka, kas nors rimta, o gal jai tos auklėtojos paprasčiausiai nelabai patinka, pripratus buvo prie lopšiuko auklėtojų, susigyvenusi su jomis, o dabar tenka su svetimomis pratintis  unsure.gif

Man irgi prdeda kilti toks įtarimas dėl pasitikėjimo.
Nepasakyčiau, kad ji tų auklėtojų nemėgsta. Kaip ir visiems vaikams - viena labiau patinka, kita gal mažiau. Šiaip auklėtojos pakankamai geros, negaliu nieko blogo sakyti, bet po pastarųju vaiko kalbų kažkaip susimąsčiau.
Atsakyti

O aš apie Jokūbo grupę praktiškai nieko nežinau, net kai ką ir noriu išsiklausti, tai tik nuotrupas iš Jokūbo išgaunu, ir dar su fantastiniais elementais dažnai. O Simonas visus darželio pletkus atraportuoja nuo tada, kai pradėjo kalbėti (kartais irgi ir tai, ko nenorėčiau žinoti), spėju, kad ir apie namus darželyje išklojama absoliučiai viskas doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 07 kovo 2008 - 20:41
ezra, jei teisingai supratau, tai kalba eina apie tą vienintelį vasaros mėnesį, kai dirbs darželis? Jei planuoja daryt kaip visada, t.y. sujungti po dvi grupes, tai iš dalies suprantu, kad auklėtojos jau dabar su siaubu laukia to vasaros mėnesio. Mūsų darže gi išties daug vaikų vasarą eina.
Pernai per paskutinį susirinimą auklėtojos tai tiesiai šviesiai tėveliams rėžė, kad mol tie, kurie atostogauja, arba auginat mažesnius ir dar atostogaujat, būkit malonūs neveskit dičkių, nes grupės bus sujungtos ir vaikų daug. Žodžiu pačios nusprendė kas galėtų nevesti ir taip sakant užlipo ant sąžinės, kad pagailėkit mūsų auklėtojų.
Tai aš ir gailėjau kiek galėjau. Pasiimdavau anksčiau ir tiek, bet į daržą vaikas ėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cute: 07 kovo 2008 - 23:31
QUOTE(Dilma @ 2008 03 07, 18:07)
Neparneš - vėjaraupių virusas labai neatsparus aplinkos poveikiui 4u.gif. Užsikrečiama kontaktuojant su sergančiuoju. Aišku, jei aš nieko nepainioju mastau.gif - seniai tie mokslai buvo doh.gif

karsta.gif yra vis tik vilties bigsmile.gif

išvakarėse aš Liepą pasiėmiau iš daržo, rūbinėj sedėjau greta jau sergančios (bet tik įtarimas buvo) mergaitės. kitą dieną jau visi žinojo kad yra 4 vaikai sergantys. ar aš galėjau užsikrėsti? unsure.gif

QUOTE(Čiunčia @ 2008 03 07, 19:49)
Mums šiandien buvo paskutinė diena pasirašyti dėl vasaros  smile.gif

MB sakė dėjo parašą, bet ant ko ir pats nežino? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 08 kovo 2008 - 09:14