QUOTE(Baltike @ 2008 03 07, 21:38)
O aš apie Jokūbo grupę praktiškai nieko nežinau, net kai ką ir noriu išsiklausti, tai tik nuotrupas iš Jokūbo išgaunu, ir dar su fantastiniais elementais dažnai. O Simonas visus darželio pletkus atraportuoja nuo tada, kai pradėjo kalbėti (kartais irgi ir tai, ko nenorėčiau žinoti), spėju, kad ir apie namus darželyje išklojama absoliučiai viskas

.
Tai ir pas mane tokia situacija, kaip su Simonu. Jei aš noriu, kad visas pasaulis sužinotų ką nors, tereikia Auksei pasakyti.
QUOTE(cute @ 2008 03 08, 00:30)
ezra, jei teisingai supratau, tai kalba eina apie tą vienintelį vasaros mėnesį, kai dirbs darželis? Jei planuoja daryt kaip visada, t.y. sujungti po dvi grupes, tai iš dalies suprantu, kad auklėtojos jau dabar su siaubu laukia to vasaros mėnesio. Mūsų darže gi išties daug vaikų vasarą eina.
Pernai per paskutinį susirinimą auklėtojos tai tiesiai šviesiai tėveliams rėžė, kad mol tie, kurie atostogauja, arba auginat mažesnius ir dar atostogaujat, būkit malonūs neveskit dičkių, nes grupės bus sujungtos ir vaikų daug. Žodžiu pačios nusprendė kas galėtų nevesti ir taip sakant užlipo ant sąžinės, kad pagailėkit mūsų auklėtojų.
Tai aš ir gailėjau kiek galėjau. Pasiimdavau anksčiau ir tiek, bet į daržą vaikas ėjo.
O tai pas mus daržely birželio mėn. būna sujungtos grupės?

Pirmą kartą girdžiu.

Lopšy tikrai to nebūdavo.
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 03 08, 14:42)
čia vis apie vasaras. O man toks klausimas iškilo ar vedėt kas vaikus į darželį šeštadienį va pvz kaip kovo 15 d

Man niekada nereikėjo slenkantis grafikas o dabar kaip tyčia dirbu

Galėčiau nuvest nors iki pietų

Auklėtojos tokiais atvejais klausia ar atvesit

Bet juk tai normali darbo diena
Man vis pasisekdavo, kad nereikdavo vesti. Bet manau, kad nemažai vaikų ateina, juk tėvai turi dirbti.