Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(krika @ 2008 03 08, 09:12)
rūbinėj sedėjau greta jau sergančios (bet tik įtarimas buvo) mergaitės. kitą dieną jau visi žinojo kad yra 4 vaikai sergantys. ar aš galėjau užsikrėsti?  unsure.gif

laisviausiai galėjai , bet gal jau esi persirgusi , tik ne visai tipine forma.

Pas mus irgi skelbimas kabėjo su prierašu, kurį reikėjo suprasti taip , kad būkit žmonės, geriau neveskit vasarą vaiko į darželį biggrin.gif

Aš dvi vasaras vedžiau, kai neturėjau kur dėti ir abu kartus buvau labai patenkinta. Abu kartus reikėjo pakeisti ne tik grupę, auklėtojas, bet ir darželius naujus išbandėme, ir abu kartus pasitaikė nuostabios auklėtojos, kurios nesikeisdavo, o būdavo visą dieną. Pernai maniškė ėjo su 1-2 metais vyresniais vaikučiais , auklėtoja buvo iš piešmokyklinio paruošimo thumbup.gif .
Atsakyti
čia vis apie vasaras. O man toks klausimas iškilo ar vedėt kas vaikus į darželį šeštadienį va pvz kaip kovo 15 d g.gif Man niekada nereikėjo slenkantis grafikas o dabar kaip tyčia dirbu doh.gif Galėčiau nuvest nors iki pietų g.gif Auklėtojos tokiais atvejais klausia ar atvesit g.gif Bet juk tai normali darbo diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2008 03 08, 12:29)
laisviausiai galėjai , bet gal jau esi persirgusi , tik ne visai tipine forma.

o kas ta "ne visai tipinė forma" blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 03 08, 17:15)
o kas ta "ne visai tipinė forma"  blink.gif  g.gif

. Pvz. galėjo temperatūros nebūti ir bėrimas labai nežymus, tai net nepastebėjo tėvai ar pati, kad persirgai, arba galėjo diagnozuoti kokią kitą ligą.
čia žiauriai ne į temą cool.gif
Atsakyti
aha, ne įtemą. bet man žiauriai dabar aktuali. dėkui 4u.gif baigiam jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 03 07, 21:38)
O aš apie Jokūbo grupę praktiškai nieko nežinau, net kai ką ir noriu išsiklausti, tai tik nuotrupas iš Jokūbo išgaunu, ir dar su fantastiniais elementais dažnai. O Simonas visus darželio pletkus atraportuoja nuo tada, kai pradėjo kalbėti (kartais irgi ir tai, ko nenorėčiau žinoti), spėju, kad ir apie namus darželyje išklojama absoliučiai viskas doh.gif .

Tai ir pas mane tokia situacija, kaip su Simonu. Jei aš noriu, kad visas pasaulis sužinotų ką nors, tereikia Auksei pasakyti. doh.gif

QUOTE(cute @ 2008 03 08, 00:30)
ezra, jei teisingai supratau, tai kalba eina apie tą vienintelį vasaros mėnesį, kai dirbs darželis?  Jei planuoja daryt kaip visada, t.y. sujungti po dvi grupes, tai iš dalies suprantu, kad auklėtojos jau dabar su siaubu laukia to vasaros mėnesio. Mūsų darže gi išties daug vaikų vasarą eina.
Pernai per paskutinį susirinimą auklėtojos tai tiesiai šviesiai tėveliams rėžė, kad mol tie, kurie atostogauja, arba auginat mažesnius ir dar atostogaujat, būkit malonūs neveskit dičkių, nes grupės bus sujungtos ir vaikų daug. Žodžiu pačios nusprendė kas galėtų nevesti ir taip sakant užlipo ant sąžinės, kad pagailėkit mūsų auklėtojų.
Tai aš ir gailėjau kiek galėjau. Pasiimdavau anksčiau ir tiek, bet į daržą vaikas ėjo.

O tai pas mus daržely birželio mėn. būna sujungtos grupės? blink.gif Pirmą kartą girdžiu. g.gif Lopšy tikrai to nebūdavo. schmoll.gif

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 03 08, 14:42)
čia vis apie vasaras. O man toks klausimas iškilo ar vedėt kas vaikus į darželį šeštadienį va pvz kaip kovo 15 d g.gif Man niekada nereikėjo slenkantis grafikas o dabar kaip tyčia dirbu doh.gif Galėčiau nuvest nors iki pietų g.gif Auklėtojos tokiais atvejais klausia ar atvesit g.gif Bet juk tai normali darbo diena g.gif

Man vis pasisekdavo, kad nereikdavo vesti. Bet manau, kad nemažai vaikų ateina, juk tėvai turi dirbti.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 03 09, 00:04)
O tai pas mus daržely birželio mėn. būna sujungtos grupės? blink.gif Pirmą kartą girdžiu. g.gif Lopšy tikrai to nebūdavo. schmoll.gif

Būna, kai darželis atostogauja tik vieną mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 03 09, 00:04)

Jei darželis atostogauja tik vieną mėnesį, tai grupes sujungia jau birželį, ir dar priima vaikučių iš kitų darželių, kurie atostogauja birželį, o lopšelyje to nepajutote, nes lopšelinių grupių nejugia, palieka ramiam gyvenimui hihihi.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 03 09, 11:12)
Būna, kai darželis atostogauja tik vieną mėnesį.

Tai šiemet tas negresia, nes atostogaus 2 mėn. biggrin.gif
QUOTE(Čiunčia @ 2008 03 09, 11:39)
Jei darželis atostogauja tik vieną mėnesį, tai grupes sujungia jau birželį, ir dar priima vaikučių iš kitų darželių, kurie atostogauja birželį, o lopšelyje to nepajutote, nes lopšelinių grupių nejugia, palieka ramiam gyvenimui  hihihi.gif  mastau.gif

Aišku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 03 08, 14:42)

As vedziau ir ne viena karta, dirbu biudzetineje imoneje, todel "nepasirinksi". Darzelis dirba normaliai, o ir ko jos klausineja, juk taip pat siandien nedirba kaip ir as g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. 4u.gif
Gal kuri susidūrė su panašia situacija?Mes gyvenam rajone, bet dukrytę esu užrašiusi į miesto darželį jau prieš metus, ir adresas jau tada buvo dabartinis ir ji jau turėtų eit nuo rugsėjo, buvau dar uzsukusi su direktore pakalbėt ir pasitikslino ar tikrai lankysim. O kažkur išgirdau, kad darželiai priklauso pagal gyvenamą vietą, o mes dar rajone gyvenam , tai dabar visai pasimečiau, gal dar kartą nuvažiuot pas direktorę.
Patarkit. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita21 @ 2008 03 11, 18:07)
Sveikos, mamytės. 4u.gif
Gal kuri susidūrė su panašia situacija?Mes gyvenam rajone, bet dukrytę esu užrašiusi į miesto darželį jau prieš metus, ir adresas jau tada buvo dabartinis ir ji jau turėtų eit nuo rugsėjo, buvau dar uzsukusi su direktore pakalbėt ir pasitikslino ar tikrai lankysim. O kažkur išgirdau, kad darželiai priklauso pagal gyvenamą vietą, o mes dar rajone gyvenam , tai dabar visai pasimečiau, gal dar kartą nuvažiuot pas direktorę.
Patarkit. g.gif

Nuvažiuok, blogiau nebus. Ir visą situaciją sužinosi iš pirmų lūpų.
Atsakyti