Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Slapux @ 2008 04 08, 13:57)
tai bene sveikint laikas  bigsmile.gif  tongue.gif

Baik tu, durnina ji visus biggrin.gif

QUOTE(Agnieska111 @ 2008 04 08, 15:45)
Sveikos supermamytes,

Esu girdejus kad vaikui sergant bronchine astma, darzelis kainuoja 50 % pigiau. Ar tai tiesa?  4u.gif

Pirmą kartą girdžiu g.gif

QUOTE(Baltike @ 2008 04 08, 16:38)
Turint tam tikrų sveikatos sutrikimų ir gavus atitinkamą pažymą dalinai ar visiškai kompensuojamas užmokestis už specializuotą darželį. Konkrečiai žinau apie logopedinį darželį, bet galbūt tas galioja ir astmai. Reiktų turbūt pasidomėti pas gydančią gydytoją.

Vargu. Pernai mano didžiajam pripažino BA. Pasakiau auklėtojai, bet tikrai ji man nieko panašaus apie jokius mokesčių sumažinimus net neužsiminė. Nemanau, kad auklėtojos nežinotų tokių dalykų g.gif
Atsakyti
O tikrai už spec. darželius reikia mažiau mokėti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 04 08, 17:40)
O tikrai už spec. darželius reikia mažiau mokėti? unsure.gif

Lankėm Pelėdžiuką - nemokėjom nei mažiau, nei daugiau - tiek, kiek ir visi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 04 08, 16:28)
nu astmą segantys vaikai neinvalidai juk? unsure.gif

Nu invalidas tai nebūtinai gi be rankos, ar be kojos... biggrin.gif Yr visokių tų ligų. Mano viena pažįstama turėjo invalidumą (ans dabar kažkaip kitaip vadinas), sirgdama bronchine astma. Ale tas seniai jau buvo, gal dabar kas pasikeitę ax.gif
O mano dičkis logopedinį darželį lankė. Tai kaip čia kažkas minėjo - pristačiau pažymą iš gydytojo ir nieko nemokėjau. Ten pusė tokių buvo...
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 04 08, 19:51)

O mano dičkis logopedinį darželį lankė. Tai kaip čia kažkas minėjo - pristačiau pažymą iš gydytojo ir nieko nemokėjau. Ten pusė tokių buvo...

Kaip pati sakei - seniai tai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 04 08, 20:16)

Nu gal, nesiginčiju... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 04 08, 20:16)

Tikrai yra ir dabar - turime net kelis draugus, kurie po gydytojų komisijos spec. darželyje nuolaidą turi: ir logopediniame, ir neprigirdintiems vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 04 09, 08:54)
Tikrai yra ir dabar - turime net kelis draugus, kurie po gydytojų komisijos spec. darželyje nuolaidą turi: ir logopediniame, ir neprigirdintiems vaikams.

O kodėl suteikiamos tos nuolaidos? Argi spec. darželiai yra brangesni nei paprasti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 04 08, 13:57)
tai bene sveikint laikas  bigsmile.gif  tongue.gif

Dilma klausė, ko laukiu.. atsakiau - vasaros.. bigsmile.gif

QUOTE(ezra @ 2008 04 08, 17:15)
Eik tu? bigsmile.gif O kur tu čia taip gerai dirbi? bigsmile.gif

geram darbe ax.gif

QUOTE(Dilma @ 2008 04 08, 17:37)
Baik tu, durnina ji visus biggrin.gif

O ką pasvajot negalima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 04 09, 10:15)
O kodėl suteikiamos tos nuolaidos? Argi spec. darželiai yra brangesni nei paprasti? unsure.gif

Na mūsų tai manau nebrangesnis va parsinešiau 181 litas ir jokių nuolaidų nors ir spec darželis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 04 09, 10:15)

Spėju, kad šitokios lengvatos yra todėl, jog tėvai vežiotų savo vaiką būtent į specializuotą darželį, kuriame vaikas gautų jam reikalingą pagalbą. (Mano vaikystės draugė savo neprigirdintį sūnelį (nors su klausos aparatu jis girdi visai normaliai) į specializuotą darželį vežioja net į kitą miestą, nes jos mieste tokio darželio nėra.) O nuolaidai gauti turėjo pateikti gydytojų komisijos išvadas - nuolaida, matyt, irgi nuo ligos stiprumo priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 09 balandžio 2008 - 10:42
QUOTE(Baltike @ 2008 04 09, 11:40)
Spėju, kad šitokios lengvatos yra todėl, jog tėvai vežiotų savo vaiką būtent į specializuotą darželį, kuriame vaikas gautų jam reikalingą pagalbą. (Mano vaikystės draugė savo neprigirdintį sūnelį (nors su klausos aparatu jis girdi visai normaliai) į specializuotą darželį vežioja net į kitą miestą, nes jos mieste tokio darželio nėra.) O nuolaidai gauti turėjo pateikti gydytojų komisijos išvadas - nuolaida, matyt, irgi nuo ligos stiprumo priklauso.

Na, čia nebent dėl priežiūros ar dar ko, nes jei paskaičiuotų, kiek jai kainuoja vežiojimas, pasirodytų, kad išeina dar brangiau. unsure.gif
Atsakyti