Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

smile.gif La

QUOTE(Prula @ 2008 04 09, 11:51)
Klaipėdos miesto darželių vasaros darbo grafikas

belieka mega_shok.gif
Prisidirbau juodai, sugalvojau nelaiku pakeisti darbą, tai dabar vasarą atostogas matysiu kaip savo dailias( lotuliukas.gif ) ausis doh.gif , o kur 2 mėn vaiką dėsiu doh.gif
Inga-mama, gal žinai pavadinimą to darželio kur bangų berods gatvėj yra, bent jau ja važiuojant nuo senojo turgaus blush2.gif , ten ligu darželis-mokykla yra g.gif , bet koks pav g.gif , šalia bendrabutis yra, net nžn kaip paaiškint blush2.gif

Beje analogiškos lentelės yra iškabintos darželiuose (na bent mūsų darže yra) ax.gif , bet pirmiau čia pamačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 04 10, 11:00)
smile.gif La
belieka mega_shok.gif
Prisidirbau juodai, sugalvojau nelaiku pakeisti darbą, tai dabar vasarą atostogas matysiu kaip savo dailias( lotuliukas.gif ) ausis  doh.gif , o kur 2 mėn vaiką dėsiu  doh.gif
Inga-mama, gal žinai pavadinimą to darželio kur bangų berods gatvėj yra, bent jau ja važiuojant nuo senojo turgaus blush2.gif , ten ligu darželis-mokykla yra  g.gif , bet koks pav  g.gif , šalia bendrabutis yra, net nžn kaip paaiškint  blush2.gif

Na, aš ne Inga-mama ax.gif , bet tas darželis vadinasi ŠALTINĖLIS.
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 04 10, 11:00)
smile.gif La
belieka mega_shok.gif
Prisidirbau juodai, sugalvojau nelaiku pakeisti darbą, tai dabar vasarą atostogas matysiu kaip savo dailias( lotuliukas.gif ) ausis  doh.gif , o kur 2 mėn vaiką dėsiu  doh.gif
Inga-mama, gal žinai pavadinimą to darželio kur bangų berods gatvėj yra, bent jau ja važiuojant nuo senojo turgaus blush2.gif , ten ligu darželis-mokykla yra  g.gif , bet koks pav  g.gif , šalia bendrabutis yra, net nžn kaip paaiškint  blush2.gif

"Šaltinėlis"
o tai tu nueik pas direktore ir papasakok situaciją mirksiukas.gif ir tadu jau į vasarinį /budintį ane? unsure.gif ***** kaži kaip ji, jei minėjai kad jautri tavo mergytė unsure.gif O seneliai negali paglobot? unsure.gif

QUOTE(ezra @ 2008 04 10, 11:02)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 04 10, 09:18)
Tai norėjai tu pabūt ta visažine, ale aplenkė kažkas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Jo dirol.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 04 10, 11:48)

Pasistengsiu kitą kart patylėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 04 10, 11:57)
Pasistengsiu kitą kart patylėt  biggrin.gif

Misija neįmanoma laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 04 10, 11:02)

aciuks.gif

QUOTE(Inga-mama @ 2008 04 10, 11:06)
"Šaltinėlis"
o tai tu nueik pas direktore ir papasakok situaciją mirksiukas.gif  ir tadu jau į vasarinį /budintį ane? unsure.gif  ***** kaži kaip ji, jei minėjai kad jautri tavo mergytė unsure.gif O seneliai negali paglobot? unsure.gif
biggrin.gif

aciuks.gif
žadu pabandyt į tą šaltinėlį nueit, visai šalia namų būtų, ir į darbą pakeliui.
Tik va dėl vaiko ir bijau, kaip ji sureaguos unsure.gif , tas ir blogiausia, kad Klp kol kas esam vieni, nei senelių, nei draugų neturim verysad.gif , tektų mažę išvežt, bet vargu ar ji pasiliktų savaitei verysad.gif
Dar turiu viltį, kad uošviai pabaigs įsirengt namą ir iki to laiko persikels į šernus, tada manau tikrai pagelbėtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 04 10, 12:01)
Misija neįmanoma laugh.gif

Ėėėėė... misija tikrai įmanoma, dar mokyklos laikais susipykau su klasioke, ir su ja nesikalbėjau 4 metus, nors lankėm tą pačią klasę, ir važinėdavomės su tuo pačiu autobusu... lotuliukas.gif bet čia jau off topic ax.gif
Atsakyti
pas mus vakar vienas vėjaraupių karantinas užsidarė, bet tą pačią dieną pratęsė vėl 2 savaitėms doh.gif čia tyčia, kad aš susirgčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 04 10, 15:41)
pas mus vakar vienas vėjaraupių karantinas užsidarė, bet tą pačią dieną pratęsė vėl 2 savaitėms  doh.gif čia tyčia, kad aš susirgčiau  verysad.gif

Tai gal tu pasiskiepyk. unsure.gif
Atsakyti
mano mama pasakojo, kad ir ji nesirgusi, o kontaktavo su sergančiais. tai gal aš imunitetu į mamą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 04 10, 16:15)
mano mama pasakojo, kad ir ji nesirgusi, o kontaktavo su sergančiais. tai gal aš imunitetu į mamą  blush2.gif

Ateis laikas ir sužinosi. mirksiukas.gif
Atsakyti