Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(krika @ 2008 04 10, 15:41)
pas mus vakar vienas vėjaraupių karantinas užsidarė, bet tą pačią dieną pratęsė vėl 2 savaitėms  doh.gif čia tyčia, kad aš susirgčiau  verysad.gif

Vėl pratęsė swoon.gif Aš tikriausiai vaikų taip ir nenuvesiu įdarželį wacko.gif
Krika,o gal tau vėjaraupiai labai lengva forma praėjo,kad nepastebėjai g.gif
Atsakyti
Krika, nueik į Lorną ir išsitirsi imunitetą. Mano nėščia draugė aplink ratu nuo mūsų ėjo, paskui dėl šventos ramybės išsityrė ir pasirodo, kad prasirgusi.
Atsakyti
ČIČI gi užklausiau auklėtojos, kaip ten su vasaros grafiku... pasirodo tikrai dirbs birželį, bet greičiausiai nedirbs rugsėjį, tiksliau dirbs auklėtojos, ir vaikus priims, tik patalpų kur gaus neaišku, glausis kituos darželiuose... vo teip va... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 04 11, 08:17)
ČIČI gi užklausiau auklėtojos, kaip ten su vasaros grafiku... pasirodo tikrai dirbs birželį, bet greičiausiai nedirbs rugsėjį, tiksliau dirbs auklėtojos, ir vaikus priims, tik patalpų kur gaus neaišku, glausis kituos darželiuose... vo teip va...  doh.gif

Ir as vakar ta pati suzinojau lotuliukas.gif
O va, dar klausiau kur pereis lopsiukai, tai sake i Zvirbliuku ir lygtai i Perliuku grupes (Zvirbliukuose labai salta, gal kai langus pakeis ir nebebus salta g.gif )
Atsakyti
Geriau, kai grupėse būna vėsiau nei per šilta. Vaikai labiau užsigrūdina, o ir aprengti galima. O kai sukaitusius išveda į lauką, tai ir serga po to visi.
Atsakyti
Labukas,

gal kas vedat i dobiliuka,ar zinote kokios info g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 04 11, 15:28)
O va, dar klausiau kur pereis lopsiukai, tai sake i Zvirbliuku ir lygtai i Perliuku grupes (Zvirbliukuose labai salta, gal kai langus pakeis ir nebebus salta  g.gif  )

Aš irgi klausiau lotuliukas.gif sakė maniškė greičiausiai į perliukus eis... nors dar nėra tvirtai nuspręsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2008 04 11, 16:50)
Labukas,

gal kas vedat i dobiliuka,ar zinote kokios info  g.gif

Vedziau. Klausk kas domina. Vedeja superine. Konkreti ir pareiginga.
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 04 11, 23:03)
Vedziau. Klausk kas domina. Vedeja superine. Konkreti ir pareiginga.

Vedeja kaip ir pazystu,bet kokios aukletojos,ar eina i lauka,ar yra sokiu koks burelis,ar siaip kokie uzsiemimai,viskas domina ,gal kas is mamyciu tik prades vest ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2008 04 10, 23:49)
Vėl pratęsė  swoon.gif  Aš tikriausiai vaikų taip ir nenuvesiu įdarželį  wacko.gif
Krika,o gal  tau vėjaraupiai labai lengva forma praėjo,kad nepastebėjai  g.gif

mama sakė, kad lyg ir lengva forma nesirgau.

bet dabar nieko nesuprantu ar sutapimas, bet blauzdas kasausi iki šašų. gal čia man taip lengva forma į kojas muša doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jovana @ 2008 04 11, 08:08)
Krika, nueik į Lorną ir išsitirsi imunitetą. Mano nėščia draugė aplink ratu  nuo mūsų ėjo, paskui dėl šventos ramybės išsityrė ir pasirodo, kad prasirgusi.

gera mintis ir ramiau bus....

Mirtiše, tai gal nežinai, kad darželis mūsų atostogaus liepos mėnesį? mirksiukas.gif
Atsakyti
Bureliu daug: sokiu, dramos, dailes. I lauka eina, priklausomai nuo oro. Aukletojos - laimes dalykas, tik pora pazinti teko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 12 balandžio 2008 - 10:29
QUOTE(jovana @ 2008 04 12, 12:26)
Bureliu daug: sokiu, dramos, dailes. I lauka eina, priklausomai nuo oro. Aukletojos - laimes dalykas, tik pora pazinti teko...

dekui uz info mirksiukas.gif
Atsakyti