Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Šian atvedžiau vaiką į daržą, tai jau 3vaikai buvo ax.gif
Atsakyti
Prula- graži liniuotė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 03 15, 08:38)
Šian atvedžiau vaiką į daržą, tai jau 3vaikai buvo ax.gif

o maniškė vėl viena... bet auklėtoja patikino kad iki 8 vaikų turėtų susirinkti unsure.gif (per dvi grupes doh.gif )
Ramunėle, dėl liniuotės... dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prula: 15 kovo 2008 - 09:04
o maniskis siandien laika leis su tetciu kol as darbe smile.gif vakar is kaziuko muges nusipirko apyranke is makaronu,ir mums saldainiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 03 15, 08:35)

apsirikau. iš veiduko pasirodė kad tavoji. dar pamačiau su laredout paltuku tai MB ir sakau hihihi.gif supermamos vaikas eina lotuliukas.gif

pirmadienį reikia į daržą nunešti svogūno galvos ir sėklyčių ar daigelį. augimo pamokėles turės bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus kita savaitė - menų savaitė, o viską apvainikuos darželio gimtadienis. biggrin.gif
Atsakyti
O aš susikeičiau pamainomis, kad nebūtų viena doh.gif Žodžiu kažkokia nesamonė kodėl nepaklausia ar atvesim pirmadienį ir kt dienom g.gif
Atsakyti
aš vakar paklausiau ar dirbs ir ar dirbs pilną dieną. tai net nebandė prašyti kad nevestume ar vestume iki pietų. dirbo kaip įprastai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 03 15, 16:24)
O aš susikeičiau pamainomis, kad nebūtų viena  doh.gif Žodžiu kažkokia nesamonė kodėl nepaklausia ar atvesim pirmadienį ir kt dienom g.gif

Todėl, kad joms, kaip ir mums, pikta, kad reikia šeštadienį dirbti. O be to, daug tėvų šeštadienį neatveda.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 03 15, 16:26)
Todėl, kad joms, kaip ir mums, pikta, kad reikia šeštadienį dirbti. O be to, daug tėvų šeštadienį neatveda.

drinks_cheers.gif Tas tai tiesa. Jos sakė kad geriau būtu dirbusios pirmadienį nu va ir kam tada tie atidirbimai visokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 03 15, 14:39)
pirmadienį reikia į daržą nunešti svogūno galvos ir sėklyčių ar daigelį. augimo pamokėles turės  bigsmile.gif

Mano priešmokyklinuko grupėj ši savaitė sėjamoji/sodinamoji buvo lotuliukas.gif

QUOTE(krika @ 2008 03 15, 15:26)
tai net nebandė prašyti kad nevestume ar vestume iki pietų. dirbo kaip įprastai  biggrin.gif

Pas mus sakė, bus sutrumpinta diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2008 03 13, 21:09)
į kitą pavedžiosite, tai nėra labai baisu  4u.gif

Tai jau anksčiau rašiau, kad mums tas netinka schmoll.gif , per daug jautri manoji tokiems pokyčiams verysad.gif

QUOTE(krika @ 2008 03 15, 15:26)
aš vakar paklausiau ar dirbs ir ar dirbs pilną dieną. tai net nebandė prašyti kad nevestume ar vestume iki pietų. dirbo kaip įprastai  biggrin.gif

Praeitą kartą kai reikėjo šeštadienį vest irgi prašė, kad neatvestumėm doh.gif
Šį kartą neprireikė, pati namie buvau ax.gif
Atsakyti