mes tai tikriausiai sau ir pulkui pirksim tas plastikines taures ish Maximos, man labai graziai atrodo, o sveciam tai vienkartines stiklines, nes juk bus sveikinanciu ir prie rotuses, ir prie baznycios, tai daug tu tauriu reiketu, neishoplausi juk ju kazkur:)
O mes nusipirkom labai dailias vienkartines sampano taures. Maximoj tai man jos siek tiek grubokos ir nelabai patiko, tai va tokioj mazoj parduotuvytej radom, dar nuolaida pritaike ir gavosi po 85 ct. taure. Paemem 60vnt. Tikimes, kad uzteks.
Patys tai is tikru tauriu gersim

QUOTE(Anaka @ 2005 06 22, 21:20)
O mes nusipirkom labai dailias vienkartines sampano taures. Maximoj tai man jos siek tiek grubokos ir nelabai patiko, tai va tokioj mazoj parduotuvytej radom, dar nuolaida pritaike ir gavosi po 85 ct. taure. Paemem 60vnt. Tikimes, kad uzteks.

o jei ne paslaptis, kur pirkot?

mes naudojom plastikines sampanines taures ant kojeliu. poke 10vnt, poko kaina 7lt
kazkaip stiklinemis nerizikavome, nes galejo duzti. mes jas tiesiog sudejome i pintine, stiklines tikrai nebutu atlaike, o be to pas mus pulke buvo ir maziu pora. blogai butu jei kas butu susizeide.
kazkaip stiklinemis nerizikavome, nes galejo duzti. mes jas tiesiog sudejome i pintine, stiklines tikrai nebutu atlaike, o be to pas mus pulke buvo ir maziu pora. blogai butu jei kas butu susizeide.
QUOTE(Yell @ 2005 06 22, 22:00)
mes naudojom plastikines sampanines taures ant kojeliu. poke 10vnt, poko kaina 7lt
o jus ish kur pirkot?

Bet, kai penktadienį buvome vestuvėse, tai nupirkau 6 stiklines šampano taures (rinkinukas) (Maxima, Akropolis) jauniems. Mokėjau 8,99
2 paėmiau važinėjant po gamtą..Dar dvi palikau jų užsakytam viešbučio kambariui (papuošėm labai gražiai, pastatėm šampano buteliuką gražiai papuoštą ir tas taures). Kitos dvi dar liko.
O svečiams parūpinau paprastas plastmasines taureles. Maximoj labai daug tokių.
Viskas buvo liuks

mes tai jau turim sau stiklines taures, bet ju tikrai nedauzysiu
o sveciams pirksime plastmasines

Mes pirkome plastikines tautes ir sau ir sveciams. man taip atrodo graziau, nei vienkartines stiklines. Pirkome maximoje.
Mes pirkome stiklines taures 12 šampanui, 12 vynui.
Dar nusipirkome pigesnių stiklinių taurių atėjusiems sveikinti.
Svarbiausia, kad iš stiklinių taurių ir maloniau gerti, ir nuotraukose geriau žiūrisi
Dar nusipirkome pigesnių stiklinių taurių atėjusiems sveikinti.
Svarbiausia, kad iš stiklinių taurių ir maloniau gerti, ir nuotraukose geriau žiūrisi