nu seimininkeles, esu apšalusi nuo jusu sugebejimu super.....šaunuolės jūs!!!
na reiks pabandyti, ta "apklota" (nesugalvojau kaip ji man pasivadinti, kad suprasciau)......gelytes.... bet va taip ir nesupratau kaip ta marcipanine mase pasidaryti
O stai mano torciukas dukrytes 3-iojo gimtadienio proga siandien ryte iskeliavo i darzeli . Norejosi kazko zaismingo, vaikisko ir butinai, kad visi priedai butu valgomi...
va as tokia perku, buna maximoj ir rimi, kitur neieskojau, prie visokiu tortu puosimui "cacu",
As tai vis neprisiruosiu ka padaryt nes dazu nesugebu nusipirk
niu as nedarau gelyciu ar panasei..... tiesiog neprisiruosiu, ir nenusiperku tu dazu, bet taip galima formuot ir sios meses papuosimus..... gal kas daro gales daugiau papasakot, as sita mase perku , nes man skanu ideti i pyragus ar blynus ar kaip idara i bandeles
As is tos mases darau visokius papuosimus,ir geles ir siaip visokius "baibokus",pelytes,zyvytes,cia yra keletas nuotraukyciu ideta.Ipilu dazu,isminkau ir lipdau.
As is tos mases darau visokius papuosimus,ir geles ir siaip visokius "baibokus",pelytes,zyvytes,cia yra keletas nuotraukyciu ideta.Ipilu dazu,isminkau ir lipdau.
O ta masė, jei visos iš kart nesunaudoji, nesukietėja? Galima, tarkim vieną dieną pasiemu pusę masės, prilkipinu ko noriu, o kitą pusę masės naudoti tik uz mėnesio kokio?