QUOTE(cipciukas @ 2008 09 29, 09:12)
Sokolada reikia naudoti tik tikra Karunos ,arba va to sidabrineme ipakavime
visi pakaitalai netinka . Galima ir paciai pasidaryti , bet reikia labai nutaikyti proporcijas ,kitaip jis tikrai trukineja . Sokoladas tirpinamas inda su juo istacius i verdancio vandens vonele , o ne tiesiai ant ugnies
, as 100g. sokolado ipilu pora saukstu pieno ar vandens ( tik ne sviesto
) riebalu ten ir taip uztenka . Tirpinta sokolada ir juo aplietus gaminius negalima deti i saldymo kamera ( kad greiciau sustinktu ) nes jis pasidarys blankus , na neblizges , ji reikia stingdinti tik saldytuvo viduje . Tirpinant balta sokolada , jis pasidaro truputi gelsvas , baltos spalvos bent man dar neteko isgauti
kame reikalas as nezinau
.





Oi aciu labai

Kai padarysiu, jeigu padarysiu, savo pirma sedevra (kalbu apie papuosima), butinai parodysiu.
Aciu labai, cia jums

Dabar begu ruostis i paskaitas, siandien man nuo 11 iki 21 val, nusisausiu
