Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(fenddi @ 2008 07 04, 11:12)
Tai gi bumbulų nebus biggrin.gif

Juokauji? blink.gif aš tai supratau, kad visi vyriški atributai paliekami, tik kažkas kažkur perpjaunama doh.gif
jei rimtai, tai nušaus mane diedas doh.gif aš jį ir įtikinėjau, kad viskas liks kaip buvę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2008 07 04, 11:33)
Juokauji? blink.gif  aš tai supratau, kad visi vyriški atributai paliekami, tik kažkas kažkur perpjaunama doh.gif
jei rimtai, tai nušaus mane diedas doh.gif  aš jį ir įtikinėjau, kad viskas liks kaip buvę doh.gif

Tai jie ir lieka, bet tokie subliuškę. Kažkas čia forume rašė, kad įmanoma, kad liktų.Tik nežinau ar tai tiesa.
Atsakyti
O vargeli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2008 06 27, 12:07)

Nu kai pradės visur žymėt ir net akis grauš kvapas, pats prašys vežt kacą lotuliukas.gif Taip su mano tėvais buvo, gerai, kad paskui nebežymėjo doh.gif Mažę jiems nebūnant (išvykus) susitvarkiau, grįžo, a jau pas mumi tvarka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 04 liepos 2008 - 12:06
QUOTE(fenddi @ 2008 07 04, 11:38)
Tai jie ir lieka, bet tokie subliuškę. Kažkas čia forume rašė, kad įmanoma, kad liktų.Tik nežinau ar tai tiesa.

Na, kastruojant išimamos visos sėklidės, lieka subliuškę maišeliai. Vyras tikrai turėtų pastebėt, ypač jei diskutavot apie tai – pats grįžęs patikrins, ar viskas vietoj lotuliukas.gif Na, nebent nelabai jau spardos ir skyrybom dėl to negrasina, tai galit rizikuot, po savaitės jau jokių pjūvių nebesimatys.
Kita išeitis – palaukt, kol pradės smirdėt. Tada jau tikrai nebesispardys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2008 07 04, 10:58)

Tikrai subliūkšta.. unsure.gif Pas mano balvonėlį belenkokio dydžio bumbulai buvo.. man taip gražiai atrodė, toks tikras kantinas.. wub.gif blush2.gif O dabar tik kūšiukas liko ir tiek.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 07 04, 14:38)
Pas mano balvonėlį belenkokio dydžio bumbulai buvo.. man taip gražiai atrodė, toks tikras kantinas..  wub.gif  blush2.gif 

O man gražiau kastruotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2008 07 04, 17:08)
O man gražiau kastruotas  ax.gif

Nu gal iškart kastruotas ir gražiau.. bet kai po apvalių bumbuliukų lieka kabėti skūra, tai neitin gražu.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 07 04, 17:32)
Nu gal iškart kastruotas ir gražiau.. bet kai po apvalių bumbuliukų lieka kabėti skūra, tai neitin gražu..  doh.gif  biggrin.gif

ką reiškia iškart, mano gal metų su truputuku kastruotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2008 07 04, 17:33)
ką reiškia iškart, mano gal metų su truputuku kastruotas smile.gif

Nu aš tik sakau, kadangi jau buvau pripratus prie tos vyšnių kekės tarp kojų biggrin.gif Tai man kažkaip trūksta ten kažko.. biggrin.gif

Beje, toks vaizdas.. kad po kastracijos paliko toks žioplys.. doh.gif Na toks mažvaikis.. atrodo protelį kartu su ano galo turiniu būtų išsiurbę.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaroti: 04 liepos 2008 - 17:41
QUOTE(Vasaroti @ 2008 07 04, 18:40)
Nu aš tik sakau, kadangi jau buvau pripratus prie tos vyšnių kekės tarp kojų biggrin.gif Tai man kažkaip trūksta ten kažko.. biggrin.gif

Beje, toks vaizdas.. kad po kastracijos paliko toks žioplys..  doh.gif  Na toks mažvaikis.. atrodo protelį kartu su ano galo turiniu būtų išsiurbę..  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif isluzau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 07 04, 18:40)

Beje, toks vaizdas.. kad po kastracijos paliko toks žioplys..  doh.gif  Na toks mažvaikis.. atrodo protelį kartu su ano galo turiniu būtų išsiurbę..  doh.gif  lotuliukas.gif

Pas mane kate, bet irgi susidaro toks vaizdas. Jai 3 metai, bet taip ir liko paaugle lotuliukas.gif
Atsakyti