Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(fenddi @ 2008 08 19, 15:04)
Nepanikuok. 4u.gif Registruokis pas Laurusevičių.

Panikuoju bijau.gif !! Tikrai!!

QUOTE(gravel @ 2008 08 19, 15:06)
Ką tik norėjau tą patį rašyti smile.gif

Diva console.gif Viskas bus gerai  4u.gif Ir nereiks jokių ten lempų ir t.t. wink.gif

Aciu ...

O tai jus man dabartes smile.gif kvailai paaiskinkit- Laurusevicius pats daro tokias operacijas????

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 08 19, 14:10)
Laurusevicius pats daro tokias operacijas????

Na, anksčiau tai tikrai pats darydavo. O ką? Žinai, kad nebedaro? smile.gif Tu pasiskambink ir pas jį konkrečiai rašykis.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 08 19, 14:59)
JEZAU MERGAITES  blink.gif  blink.gif !!!  Uzregistravo tai registraturoje mus pas ta mineta veterinara... bet kai as jam paskambinau paciam blink.gif .... 
As tikrai nenoriu, kad su manim buciuotusi ir ciulbetu per telefona, tokiu kaip as per dienas simtai priskambina- bet toookio bendravimo tikrai nesitikejau...Mane beveik apreke, registraturoj labiau isaiskino ( katyte 12 val turi buti needus ir t.t.) - o jis man susake ir vos ne viso gero - atvezat neserta, paliekat, pasiimat vakare, siules bus, traukt reikes, uzdesit plastikini TA DAIKTA  ir viskas...
verysad.gif  verysad.gif  Nenoriu as pas si chirurga...
Ka gi, teks vistik i Vilniu vaziuoti- kur keletas giminaiciu ir pazystamu labai patenkinti liko klinika ir veterinarais..
Man taip sunku ir taip bijau, o sitaip sugadino nuotaika ir dar daugiau baimes ivare... verysad.gif

nesinervuok taip, atvažiuokit pas mūsų vetą smile.gif kai maniškę Pumą kastravo, tai
negalėjau patikėt.... biggrin.gif
atsigavo mano žaliaakė labai greitai ir lengvai, o antros dienos vakare jau lakstė
po namus kaip niekur nieko smile.gif siūlė labai mažutė,užgijo greitai ir gražiai,jokių
ten gaubtų neprireikė ir t.t. ax.gif
tai visos ten istorijos,kaip sunkiai atsigauna ir panašiai, matyt tik todėl,kad vetas
ne koks operavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2008 08 19, 15:12)
Na, anksčiau tai tikrai pats darydavo. O ką? Žinai, kad nebedaro? smile.gif Tu pasiskambink ir pas jį konkrečiai rašykis.

Ne, ne -nezinau- tiesiog pagalvojau,kad gal cia tokia kaip visi vadina nelabai rimta operacija (MAN TAI TOOKIO RIMTUMO) ir vadovas nedaro tokiu, gal tik kazkokias labai sudetingas..
Reikes butinai pabandyti pas ji, na bet ne siandien.... verysad.gif Nebenoriu jau siandien ten skambinti...

Papildyta:
QUOTE(tiger @ 2008 08 19, 15:15)
nesinervuok taip, atvažiuokit pas mūsų vetą smile.gif 

Stengiuosi nesinervuot, aciu Jums - kad palaikote cia visos- nes darbe tai is vis niekas nesupranta ko as cia panikuoju del GYVULIO...
O pas Jusu veta- tai cia pas ka? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 19 rugpjūčio 2008 - 14:19
smile.gif čia.....

http://www.vetkabinetas.lt/

savo uodeguotas damas patikiu tik G.Brajinskui thumbup.gif
Atsakyti
o cia tas pats Brajinskas is siauliu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiger @ 2008 08 19, 15:23)
smile.gif čia.....

biggrin.gif Niu Siauliai man truputi tolokai! Vistiek aciu !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 08 19, 15:17)
Ne, ne -nezinau- tiesiog pagalvojau,kad gal cia tokia kaip visi vadina nelabai rimta operacija (MAN TAI TOOKIO RIMTUMO) ir vadovas nedaro tokiu, gal tik kazkokias labai sudetingas..
Reikes butinai pabandyti  pas ji, na bet ne siandien....  verysad.gif Nebenoriu jau siandien ten skambinti...

Operuoja ir jis. Tik gal atostogauja dabar.
Žmonės su rimtesnėmis bėdomis kreipiasi, už tai į šitą operaciją taip ir žiūri.
Ir nereikės jokio gaubto.
Atsakyti
QUOTE(Sunny* @ 2008 08 19, 15:27)
o cia tas pats Brajinskas is siauliu?  doh.gif

taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2008 08 19, 15:29)
biggrin.gif    Niu Siauliai man truputi tolokai! Vistiek aciu !!!  4u.gif

o argi svarbu atstumas dry.gif
Atsakyti
QUOTE(tiger @ 2008 08 19, 15:34)
taip smile.gif
Papildyta:
o argi svarbu atstumas dry.gif

Na, siek tiek svarbu- zinant ,kad negaliu palikti darbu... As planavausi ryte palikti Diva , pasiimti vakare po darbo ir ta vakara bei kita diena neiti i darba ir buti su ja .Su Siauliais tai cia jau gautusi 2 dienos nedarbo...
Na, laiko dar yra, juk ne ekstra cia - planuoju rugsejo pradziai si reikala sutvarkyti, tad gal iki tol Kaune susitarsiu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 08 19, 15:45)
Na, siek tiek svarbu- zinant ,kad negaliu palikti darbu... As planavausi ryte palikti Diva , pasiimti vakare po darbo ir ta vakara bei kita diena neiti i darba ir buti su ja .Su Siauliais tai cia jau gautusi 2 dienos nedarbo...
Na, laiko dar yra, juk ne ekstra cia - planuoju rugsejo pradziai si reikala sutvarkyti, tad gal iki tol Kaune susitarsiu.

4u.gif

tai galima atlikti ir šeštad.,
aš Puma nuvežiau 9 val. , o 13 val.jau pasiimiau smile.gif
tad užtenka tik kelių valandų smile.gif

aš matyt Pumą ir į pasaulio kraštą būčiau tempusi, nes irgi bijojau labai,
nulėkiau pasiimt,dar nepilnai atsigavusi buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiger @ 2008 08 19, 15:53)
tai galima atlikti ir šeštad.,
aš Puma nuvežiau 9 val. , o 13 val.jau pasiimiau smile.gif
tad užtenka tik kelių valandų smile.gif

aš matyt Pumą  ir į pasaulio kraštą būčiau tempusi, nes irgi bijojau labai,
nulėkiau pasiimt,dar nepilnai atsigavusi buvo biggrin.gif

Na jau patikekit manim, kad i pasaulio krasta as TIKRAI del jos vaziuociau! Kad ir i Amerika ,jei reiketu!
O vat as labiausiai ir bijau,kad atiduoda uz poros valandu, to labiausiai ir nenoriu- noriu,kad normaliai veterinaru prieziuroj atsikeltu , atsigautu ir t.t.
Aciu ,Tiger !
Atsakyti