Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(arijjana @ 2008 03 10, 17:57)
Labas, taip pat ruosiuosi sterealizuoti kate, irgi ziauriai jos gaila, tik idomu pasidare, o kam po operacijos ant jos ta koine uztempti reikia. Ka tai duoda?

Kad neissitrauktu siulu ir nelaizytu zaizdos. Ir nebutinai kojine.Galima antkakli uzdeti.O jeigu rami katyte, tai ir is vis nieko nedeti smile.gif
Atsakyti
aš čia visas kankinau dėl to gaubto, ar būtina laikyti visą laiką ir t.t., ir pan...
Galiu papasakoti savo patirtį: pirmadienį (septintą dieną po sterilizacijos) nuėmiau gaubtą ir atrodo, kad jau ta žaizdelė nebeįdomi jai buvo, tikrai nepuolė laižyti, todėl nakčiai nebedėjau. O antradienį ryte pasižiūriu - ištraukti siūlai vienoj vietoj verysad.gif pasidarbavo...
patepėm dabar su spiritu, tikiuosi, kad nebebus nieko baisaus, nes žarnos lyg ir nevirsta (kaip mane vetas gasdino), nekraujuoja, žaizda sausa... Už tai dabar vaikšto vėl su antkakliu.
Atsakyti
patarkit, kokį maistelį duoti kastruotam katinui 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune neseniai sterilizavot savo katę? Kokios kainos dabar tokios operacijos?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 13, 13:55)
Gal kas Kaune neseniai sterilizavot savo katę? Kokios kainos dabar tokios operacijos?

Apie 100 Lt, bet geriau perskambink per veterinarus. Gal kai kur jau pabrango.
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 03 13, 13:29)
patarkit, kokį maistelį duoti kastruotam katinui 4u.gif

is kur gavai toki? blink.gif
Atsakyti
Patarkit, turiu 6 menesiu katineli, na is isvaizdos jau visa katina. Tad norejau paklausti, kada ji reiketu kastruoti, kol dar nepradejo zymetis namuose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2008 03 13, 18:37)
Patarkit, turiu 6 menesiu katineli, na is isvaizdos jau visa katina. Tad norejau paklausti, kada ji reiketu kastruoti, kol dar nepradejo zymetis namuose? smile.gif

Jau galima 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimėlis. Ar mano katė baigs "žymėti", jei ją sterilizuosim? bėda tame, kad ji tai daro ne tik morčiaus metu. Kol turėjo su savim kačiuką, viskas gerai buvo, bet kai tik atidavėm, prasidėjo vėl visi gražumai doh.gif Žinoma, sterilizuot norim ne tik dėl šio dalyko (išsikelsim į namą, tai bus sunku nulaikyti), bet norėtųsi, kad ir ši bėda išsispręstų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 13, 21:48)
Dar vienas klausimėlis. Ar mano katė baigs "žymėti", jei ją sterilizuosim? bėda tame, kad ji tai daro ne tik morčiaus metu. Kol turėjo su savim kačiuką, viskas gerai buvo, bet kai tik atidavėm, prasidėjo vėl visi gražumai doh.gif Žinoma, sterilizuot norim ne tik dėl šio dalyko (išsikelsim į namą, tai bus sunku nulaikyti), bet norėtųsi, kad ir ši bėda išsispręstų ax.gif

Turėtų baigtis ir žymėjimai, tik ne visoms iš kart jie baigiasi.
Atsakyti
o aš galiu atiduoti antkaklį, kuris dedasi katei po sterilizacijos. mums jau jo nebereikia 4u.gif
p.s. veiksmas vyktų Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2008 03 14, 09:30)
o aš galiu atiduoti antkaklį, kuris dedasi katei po sterilizacijos. mums jau jo nebereikia 4u.gif
p.s. veiksmas vyktų Vilniuje

Jei ne paslaptis, kur Vilniuje sterilizavot katytte, ir kiek kainavo? Teiravausi siandien Jeruzales vet., sake 160 Lt. Sakyciau, nepigu, sausi dar buvo 130 Lt...
Atsakyti