Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(jurga11 @ 2008 03 14, 10:59)
Jei ne paslaptis, kur Vilniuje sterilizavot katytte, ir kiek kainavo? Teiravausi siandien Jeruzales vet., sake 160 Lt. Sakyciau, nepigu, sausi dar buvo 130 Lt...

mes visada lankomės Filaretų g. 35, lyg ir Žvėryno vet. klinika vadinasi, tiksliai nepamenu. kaina buvo 160 Lt, bnet padarė 10 proc. nuolaidą kaip nuolatiniams klientams 4u.gif
p.s. pasiūlymas dėl dovanojamo antkaklio galioja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 14 kovo 2008 - 10:22
QUOTE(Daivad @ 2008 03 14, 11:21)
mes visada lankomės Filaretų g. 35, lyg ir Žvėryno vet. klinika vadinasi, tiksliai nepamenu. kaina buvo 160 Lt, bnet padarė 10 proc. nuolaidą kaip nuolatiniams klientams  4u.gif
p.s. pasiūlymas dėl dovanojamo antkaklio galioja

tai gal as ir pretenduociau i antkakli - uz saldainiu dezute 4u.gif
Atsakyti
Gal kas buvote susidūrę po operacijos supūliavo žaizda.Ar tai labai pavojinga? labai neramu man dėl katės.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 03 14, 20:37)
Gal kas buvote susidūrę po operacijos supūliavo žaizda.Ar tai labai pavojinga? labai neramu man dėl katės.

o del ko supuliavo zaizda? prisilaize?
Atsakyti
QUOTE(Iste @ 2008 03 15, 00:36)
o del ko supuliavo zaizda? prisilaize?

Neprisilaižė, iškart po operacijos katė prastai jautėsi. Tik va pratempė visą savaitę ir tik tada nuvežė pas veterinarą. Ne mano ta katė, bet aš atsakinga už sterilizaciją.
Atsakyti
sakykit ar nera papojinga strerilizuot 8 metu kate? ar gerai pernes operacija vistik nejauna jau? anksciau turejom katineli,tai po kastracijos jis vargsiukas numire,labai baisu kad ir su katyte tai nepasikartotu...

iki siol nesterilizuota nes morcius pas ja budavo vos kelis kartus i metus ,o ir kaciuku pora kart turejo
Atsakyti
QUOTE(Margueritee @ 2008 03 15, 09:47)
sakykit ar nera papojinga strerilizuot 8 metu kate? ar gerai pernes operacija vistik nejauna jau? anksciau turejom katineli,tai po kastracijos jis vargsiukas numire,labai baisu kad ir su katyte tai nepasikartotu...

iki siol nesterilizuota nes morcius pas ja budavo vos kelis kartus i metus ,o ir kaciuku pora kart turejo

g.gif tai kamtada sterilizuojat? Geriau nerizikuoti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2008 03 15, 09:23)
g.gif tai kamtada sterilizuojat? Geriau nerizikuoti. schmoll.gif

O kaip su beveik 6 metų kate g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 15, 09:55)
O kaip su beveik 6 metų kate g.gif

Geriausiai konsultuotis su pačiu veterinaru. Jeigu katė sveika ir stipri, tai koks skirtumas ar jai 8 metai ar 2. Veterinaras apžiūrės katę ir nuspręs ar galima ar ne.
Atsakyti

as esu girdejusi kad jeigu kate jau turejo pora, ir santykiu o juo labiau gimdyma, tai valyti jos nebereiketu, nes buna kaikurios pasiunta baisiai, viena pazystama sterilizavo kate jau po gimdymo, tai toji pasito, puole is pasalu, braizesi siaubingai. tai nepatarciau kates su tokia patirtim valyti...

o uzmovus katei kojine, juk zaizda nebekvepuoja? juk negerai? ar galvojat kad nieko baisaus? as mieliau desiu apykakle...

tarp kitko, gal zinot Klaipedoj kokios sterilizacijos kainos? kur geriau daryt? as pirmadieni nesiu i vingio 2, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2008 03 15, 11:02)
as esu girdejusi kad jeigu kate jau turejo pora, ir santykiu o juo labiau gimdyma, tai valyti jos nebereiketu, nes buna kaikurios pasiunta baisiai, viena pazystama sterilizavo kate jau po gimdymo, tai toji pasito, puole is pasalu, braizesi siaubingai. tai nepatarciau kates su tokia patirtim valyti...

Kažin, dažnai taip nutinka unsure.gif Iki šiol neteko apie tokius fintus girdėt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 15, 14:27)
Kažin, dažnai taip nutinka unsure.gif Iki šiol neteko apie tokius fintus girdėt  schmoll.gif

Čia tas pats, kai katei dėl sveikatos būtina atsivesti vieną vadą kačiukų lotuliukas.gif
Atsakyti