Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

Maniskei kita operacija buvo, ne sterilizacija, bet prie "lekstes" priprato ir po poros dienu jau su ja visur sokinejo, o veliau ir i medi isiropste. bigsmile.gif
Atsakyti
Diva as vakar bendravau su Januskaiciu. Pasiemiau katyte po sterilizacijos. Tikrai labai normaliai ir maloniai bendravo. Gal tu tada ne laiku pataikei?
Bet vienas dalykas labai nepatiko. Kate atvezem 8 val ryte, o 13 val dar buvo neisoperuota. Kam tiek laiko stresinti kate?
Atsakyti
turim beda, po kastracijos musu katinas nejaucia saiko, vis praso est ir praso, duodam kastruotiems katinams royal canin sausa maista, kazin o kokia is tikruju paros norma, jeigu serti tik sausu maistu?
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2008 09 01, 15:39)
turim beda, po kastracijos musu katinas nejaucia saiko, vis praso est ir praso, duodam kastruotiems katinams royal canin sausa maista, kazin o kokia is tikruju paros norma, jeigu serti tik sausu maistu?

Ant pakuotės būna parašyta dienos norma, priklausomai nuo svorio.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 08 30, 19:55)
Diva as vakar bendravau su Januskaiciu. Pasiemiau katyte po sterilizacijos. Tikrai labai normaliai ir maloniai bendravo. Gal tu tada ne laiku pataikei?
Bet vienas dalykas labai nepatiko. Kate atvezem 8 val ryte, o 13 val dar buvo neisoperuota. Kam tiek laiko stresinti kate?

Keista... labai keista...gal tikrai nelaiku ir nevietoj su savo drebanciu balsu tada paskambinau. Dabar jau man tas nerupi, buvo-praejo... Dabar rupi,kad rytoj vezu Diva!!! O del to laikymo tai man irgi buvo tokia mintis- surenka tas kates is ryto visas ir po to daro is eiles... As paklausiu rytoj ,kada ja operuos... Uoj, kaip man bloga siandien- nieko negaliu daryt, tik galvoju apie rytdiena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 09 01, 16:51)
As paklausiu rytoj ,kada ja operuos... Uoj, kaip man bloga siandien- nieko negaliu daryt, tik galvoju apie rytdiena  unsure.gif

Tikrai jas ten is karto neoperuoja. Sita katyte, tai net balsa buvo praradusi.Matyt kniauke istisai verysad.gif
O kodel taip skubi operuoti Diva, juk jai tik 6 men?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fenddi: 01 rugsėjo 2008 - 15:57
QUOTE(fenddi @ 2008 09 01, 16:57)
Tikrai jas ten is karto neoperuoja. Sita katyte, tai net balsa buvo praradusi.Matyt kniauke istisai verysad.gif
O kodel taip skubi operuoti Diva, juk jai tik 6 men?

Na, nezinau- buvau apie tai pagalvojus, Asta rekomendavo 7 men, kai paskambinau i LVA sake nuo 6 drasiai, Vilniuje irgi sake galit nuo puses metu ... tai taip ir nezinau... Dabar 6,5 beveik jau - kazkaip norejau - kuo greiciau sutvarkyti si reikala ir pamirsti. O GAL PER ANKSTI???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 09 01, 17:09)
Na, nezinau- buvau apie tai pagalvojus, Asta rekomendavo 7 men, kai paskambinau i LVA sake nuo 6 drasiai, Vilniuje irgi sake galit nuo puses metu ... tai taip ir nezinau... Dabar 6,5 beveik jau - kazkaip norejau - kuo greiciau sutvarkyti si reikala ir pamirsti. O GAL PER ANKSTI????  blink.gif

Ne per anksti gal. Kiti sako geriausiai po pirmo morciaus. As daugiau nelaukciau morciaus(cia is savo patirties).
Atsakyti
patarkit man, kas čia gali būti, turiu katytę - jai po poros dienų 6 mėnesiai
namie viskas normaliai, žiadžia ėda, nuvežiau pas tėvus - kažask nutiko, šliaužoja pilvu ištisai uodagą išrietusi, murkia, į nieką nereaguoja ir po vandeniu kišau ir purčiau, tik murkia tokiu keistu murkimu ir viskas, aną savaitę taip buvo, parsivežiau namo - ramu
vakar vėl tas pats, pas tėvus šiliaužioja pilvu - pas name - kaip kitas katinas, žaidžia, ėda, kandžiojasi, jokio šliaužiojimo, jokios išriestos uodegos

negi gali būti "truputį morčius"
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 09 01, 17:16)
Ne per anksti gal. Kiti sako geriausiai po pirmo morciaus. As daugiau nelaukciau morciaus(cia is savo patirties).

Tai vat, ir as kazkaip visai nenoriu tu morciu- kai pasiskambinau tiems daktarams- kai pasake,kad nuo 6 men drasiai.. tai kazkaip ir galvojau- greiciau viska susitvarkyt, pamirst ,uzsigydit... Bet ryte siandien jau stipriai abejojau del to... taip man jos gaila unsure.gif ! Ir dar mudvi cia dabar taip... Uoj,kad tik nepadaryciau ,kad nenuvesiu rytoj ( na, kaip vaikas i mokykla nenueina,pabega hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 09 01, 17:20)
namie viskas normaliai, žiadžia ėda, nuvežiau pas tėvus - kažask nutiko, šliaužoja pilvu ištisai uodagą išrietusi, murkia, į nieką nereaguoja ir po vandeniu kišau ir purčiau, tik murkia tokiu keistu murkimu ir viskas, aną savaitę taip buvo, parsivežiau namo - ramu
vakar vėl tas pats, pas tėvus šiliaužioja pilvu - pas name - kaip kitas katinas, žaidžia, ėda, kandžiojasi, jokio šliaužiojimo, jokios išriestos uodegos

Gal pas tevus katinas yra? Is aprasymo tai panasu i morciu smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2008 09 01, 17:20)
Uoj,kad tik nepadaryciau ,kad nenuvesiu rytoj ( na, kaip vaikas i mokykla nenueina,pabega hihihi.gif  )

lotuliukas.gif Nesinervuok, vis tiek reikes kazkada tam pasiryzti.
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 09 01, 17:20)

O gal ten valerijono prilaistyta g.gif
Atsakyti