Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(Diva:) @ 2008 09 02, 11:08)
As buciau vezus i Justiniskiu vet.klinika savaja is Kauno, nes girdejau apie juos laabai daug geru atsiliepimu butent sioje- sterilizacijos srityje. Jie siuva vidine siule ir tirpstanciais siulais. Sako,kad nieko nereikia- jokiu ten apsaugu ar rubeliu.Taciau Kauno LVA sako,kad nemato prasmes taip daryti. Geriau gyja normali siule , o jei katyte laizysis, tai ar tokia, ar tokia siule- lygiai taip pat.Del tu rubeliu ir to plastmasinio daikto ant kaklo( ir vel neatsimenu kaip ten ji vadina blush2.gif ) tai nezinau, man sake,kad nieko nereikes. Ziuresim kaip cia bus ir ko reikes- manau pacios viska suzinosim ir pamatysim...

Nu vat kiek mes cia siandien bendro randam.As kazkaip nieko normaliai ir nebepaklausiau, nes nenorejau ten apsiverkt pries ta gydytoja, nes jis jau is pradziu man leptelejo kad matosi jog as cia labiau pergyvenu nei mano mazoji doh.gif
Ot velnias dar cia kolege prikalbejo kaip jos draugu katyte sunkiai atsigavinejo net galvojo kad reiks uzmigdyt, gerai kad broliene paskambino ir dave velniu - sako dar i turgu nuvaziuok pletku visokiu paklausyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pitika @ 2008 09 02, 11:22)
.. gerai kad broliene paskambino ir dave velniu - sako dar i turgu nuvaziuok pletku visokiu paklausyt  doh.gif

biggrin.gif tikrai jau! As tai is vis siandien stengiuos neprisimint kiek esu visko girdejus, kaip neatsigauna, kaip komplikuojasi ir t.t. Bet veju mintis salin ir tik i laikrodi zvilgcioju.. ne taip ir daug liko - 5 valandos ir viska pati pamatysiu..Man pasiimti nuo 17 iki 18 val. , tai zinant save- be 2 min penkios jau busiu uzgriuvus ant duru..
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 09 02, 11:34)
biggrin.gif  tikrai jau! As tai is vis siandien stengiuos neprisimint kiek esu visko girdejus, kaip neatsigauna, kaip komplikuojasi ir t.t. Bet  veju mintis salin ir tik i laikrodi zvilgcioju.. ne taip ir daug liko - 5 valandos ir viska pati pamatysiu..Man pasiimti nuo 17 iki 18 val. , tai zinant save- be 2 min penkios jau busiu uzgriuvus ant duru..

Nu mergiotes ir istizot, ko gero vaiku dar neturit blink.gif Tai ka darytumet, kai jusu vaikelius i ligonone paguldytu?! schmoll.gif Susiimkit ,juk viskas bus gerai 4u.gif Pries savaite teko vest operuot pusiau laukine kate. Operavo kokia 9 ryto, o atsiemiau 14 jau pilnai atsigavusia.Tik parveziau ir paleidau i ukinuka.Ir jokiu apsaugu, jokiu rubu.Baigia sugyt.Tik ant manes dar pyksta, nedraugauja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2008 09 02, 11:44)
Nu mergiotes ir istizot, ko gero vaiku dar neturit  blink.gif Tai ka darytumet, kai jusu vaikelius i ligonone paguldytu?!  schmoll.gif Susiimkit ,juk viskas bus gerai  4u.gif Pries savaite teko vest operuot pusiau laukine kate. Operavo kokia 9 ryto, o atsiemiau 14 jau pilnai atsigavusia.Tik parveziau ir paleidau i ukinuka.Ir jokiu apsaugu, jokiu rubu.Baigia sugyt.Tik ant manes dar pyksta, nedraugauja  unsure.gif

Tikrai taip!! Istyzau baisiai!! As visus palaikau visada ir esu didzioji guodeja, uztareja ir t.t. Nei asaros is manes,galiu pranest baisiausia zinia vienintele giminej ir t.t. Bet kai kas liecia mano sveikata ar artimiausiu zmoniu(augintiniai man visada prilygo zmogui- tik jie siek tiek geresni ir nuosirdesni..) , tada viskas- nieko negaliu padaryti su savim...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 09 02, 11:53)
Tikrai taip!! Istyzau  baisiai!! 

Ramiai, merginos, viskas bus gerai - po operacijos suleidzia vaistu, katei neskaudes, paguosit, paglostysit, ir pamirs ji kad buvo kazkokioj vietoj - juk po narkozes gaus nuskausminanciu, bent jau maniske nerode jokiu zenklu, kad jai skauda, tad truputis meiles ir viskas bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2008 09 02, 12:01)
Ramiai, merginos, viskas bus gerai - po operacijos suleidzia vaistu, katei neskaudes, paguosit, paglostysit, ir pamirs ji kad buvo kazkokioj vietoj - juk po narkozes gaus nuskausminanciu, bent jau maniske nerode jokiu zenklu, kad jai skauda, tad truputis meiles ir viskas bus gerai!

Aga, raminames 4u.gif
Atsakyti
Nulekiau per piet grietineles nupirkau, palepinsiu.Man 17val sake pasiimt tai matyt be 10 min jau igriusiu su riksmu kur mano katyte! blush2.gif
Atsakyti
As tikiuosi nuvaziavus atsiimti sugebesiu paklausti ko nors?!! O gal kas is patirties-
tai dabar kraika riekes isimti is wc? kad ant tos zaizdeles nepakliutu g.gif , ir aplamai kaip tie wc reikalai po sios operacijos?
Atsakyti
As kaip supratau reikia tik svariai isvalyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 09 02, 12:23)
As tikiuosi nuvaziavus atsiimti sugebesiu paklausti ko nors?!! O gal  kas is patirties-
tai dabar kraika riekes isimti is wc? kad ant tos zaizdeles nepakliutu g.gif  , ir aplamai kaip tie wc reikalai po sios operacijos?

Kate gali kazkiek nelaikyti slapimo, tai kai atsiimsit i dezute ar krepsi pasiimkit koki ranksluosteli, jei neduos vienkartinio paklotelio (man Jeruzales vet. dave). Kadangi needus ir negerus, tai i dezute neiskart eis, maniske pagere tik kita diena perpiet, taip ir buvo negerus nevalgius ilgai. Kate turi per kelias dienas pasitustinti, jei ne, reiks deti arba zvakute, arba nuvesit ir vet. ides.
As saviskei daviau zalios mesos, nes viso kito atsisake, tai pavyko i tualeta jai nueiti, apsiejom be zvakuciu. Su kraiku nieko special nedariau, tik kai i tualeta ejo nuemiau marskinelius. Zaizdele uzklijuota pleistru, tai niekas ten neturetu pakliuti. O gyja tai labai greit, net nepastebesit, kaip uzsitrauks.
Atsiimant gyd. "duoda" instrukcijas - ta pacia diena niekur aukstai jos nepalikti, net ant lovos, nes gali nukristi, geriausia laikyti ant zemes.
Atsakyti
Ojej doh.gif maniske miega tik lovoj salimais susirangius, tai cia mes beda turesim, neliks ji ant zemes tai tikrai schmoll.gif Ir kaip ryt ja viena palikus cia suziuresi kur ji ir ka veikia doh.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 09 02, 12:23)
As tikiuosi nuvaziavus atsiimti sugebesiu paklausti ko nors?!! O gal  kas is patirties-
tai dabar kraika riekes isimti is wc? kad ant tos zaizdeles nepakliutu g.gif  , ir aplamai kaip tie wc reikalai po sios operacijos?

Pas mane silikoninis, tai aš neišiminėjau. Tiek mano, tiek ši priglausta katytė dar tą patį vakarą pasinaudojo dėžute smile.gif
Priglausta po oprecijos kelis kartus vėmė, matyt narkozę sunkiai perneša. Daviau tik vandens. Maistą tik ryte.
Ką dar. Žaizdelės neklijavo, jokių marškinių ir gaubto nedėjo
Atsakyti