Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

O maista skystesni koki reikia padet, ar tinka ir sausuciai???O kazka skaiciau kad kastruotiems katinams yra specialus maistas, o katytems irgi yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pitika @ 2008 09 02, 12:51)
O maista skystesni koki reikia padet, ar tinka ir sausuciai???O kazka skaiciau kad kastruotiems katinams yra specialus maistas, o katytems irgi yra?  blush2.gif

Duokite tai, kuo visada maitindavote. Katytėms tas pats tinka kaip katinams.
Atsakyti
Tiesiog pasimeciau ar cia duot ta pati maista ar lekt pirkt kastruotiems doh.gif ojej kas cia siandien per dienele.Prasau pasukit kas laikrodi bent iki 4val. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 09 02, 12:42)
Pas mane silikoninis, tai aš neišiminėjau. Tiek mano, tiek ši priglausta katytė dar tą patį vakarą pasinaudojo dėžute smile.gif
Priglausta po oprecijos kelis kartus vėmė, matyt narkozę sunkiai perneša. Daviau tik vandens. Maistą tik ryte.
Ką dar. Žaizdelės neklijavo, jokių marškinių ir gaubto nedėjo

Tik as niekaip nesuprantu, vieni baisiausiai rengia, dengia tas kates, kiti nieko nededa. Tai kaip dabar cia zinot? As tiek prisiskaiciau,kad ta zaizda laizo, liecia, kliudo,kad gali plysti...O gal cia nuo charakterio katytes- gal vienos ten lenda,kitos ne? g.gif .Manau laabai greitai i savo klausymus pati suzinosiu atsakyma verysad.gif
P.S. Neskambinau ir dziaugiuosiu kad man neskambina! Cia Fenddi paprotino- geriau jau nenoret, kad paskambintu ...
Liko 4 valandos ,kaip nors isgyvensiu- protas dar lyg ir vietoj.Manau dar laabai daug nervu reikes ,kai as ja pamatysiu...ir kaip ji jausis ir atrodys ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 rugsėjo 2008 - 12:02
QUOTE(pitika @ 2008 09 02, 13:00)
Tiesiog pasimeciau ar cia duot ta pati maista ar lekt pirkt kastruotiems  doh.gif  ojej kas cia siandien per dienele.Prasau pasukit kas laikrodi bent iki 4val. verysad.gif

Nebūtina gi iš karto pulti keisti maisto smile.gif Jeigu katė netuks, tai ir toliau maitinkite tuo pačiu.

QUOTE(Diva:) @ 2008 09 02, 13:00)
Tik as niekaip nesuprantu, vieni baisiausiai rengia, dengia tas kates, kiti nieko nededa. Tai kaip dabar cia zinot? As tiek prisiskaiciau,kad ta zaizda laizo, liecia, kliudo,kad gali plysti...O gal cia nuo charakterio katytes- gal vienos ten lenda,kitos ne?  g.gif  .Manau laabai greitai i savo klausymus pati suzinosiu atsakyma verysad.gif

Tau sakys, kad nieko nedėti smile.gif Nu lindo katytė prie tos žaizdos, ir laižė ir bandė lyg siūlą tempti. Tik, kad ta žaizda labai maža. Matyt ir tikimybė, kad plyš nedidelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fenddi: 02 rugsėjo 2008 - 12:16
Na manau kad vistiek gydytojas turi kazkoki instruktaza pravest kaip ir ka daryt.Tik ka kolege pasakojo kad isvis iskart atidave su rubeliu (tiesa 15lt jis kainavo).
Atsakyti
Neuzilgo jau leksiu is darbu- aciu visoms, kad padejot isgyventi sia diena 4u.gif , buvo tikrai lengviau , nei vienai tunot su savo mintimis.
Fenddi kaip visada - aciuks.gif saltam protui ir nervams smile.gif
Ir jau neuzilgo leksiu savo Divytes pasiimt.Taip pasiilgau!!! kaip niekada... Ta proga rytoj neisiu i darba, tad ir jums parasysiu tik poryt - kaip mums sekesi ir kaip jauciames.
4u.gif
Atsakyti
Man siandien diena kaip niekad ilgai slenka doh.gif dar dvi valandos verysad.gif
Diva - sekmes Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pitika @ 2008 09 02, 14:26)
Man siandien diena kaip niekad ilgai slenka  doh.gif  dar dvi valandos  verysad.gif
Diva - sekmes Tau  4u.gif

Sekmes ir jums su katyte! 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

turiu toki klausimeli: kiek kartu per diena jusu augintine vaiksto i tualeto po sterilizacijos?

Mano katyte tai daro 1 karta per diena (praejo 3 d. po operacijos). Ar tai normalu?

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2008 09 02, 14:37)
Laba diena,

turiu toki klausimeli: kiek kartu per diena jusu augintine vaiksto i tualeto po sterilizacijos?

Mano katyte tai daro 1 karta per diena (praejo 3 d. po operacijos). Ar tai normalu?

Aciu.

Ta prasme šlapintis? Jeigu neramu, tai gal paklauskite veterinaro. Bet manau , kad tai individualu. Svarbu iš vis eina į dėžutę smile.gif
Atsakyti
Na ka, neuzilgo leksiu pasiimt savo Pupytes, labai tikiuosi kad viskas su ja gerai wub.gif O ryt parasysiu kaip ten viskas mums klojosi .
Atsakyti