tai gerai.
o normalu kad katyte viena karta per diena kakoja ir 1 arba 2 kartus sisioja?

QUOTE(sinse:P @ 2009 02 03, 22:00)
tai gerai.

na tai ziurint kiek valgo ir kiek geria?
QUOTE(sinse:P @ 2009 02 03, 22:00)
tai gerai.

normalu. taip nesibaiminkit. buna blogai tada kai visai nekakoja ir nesysioja.pamatysit, dar po poros dieneliu visai nesijaus kad buvo operuota. o kai nuimsite rubeli, namus aukstyn kojom vel verst prades

parsinesiau siandien vakare jau nubudusi
garsiai reikalavo maisto ir su apetitu kapojo
tik saltos pedutes buvo, tai uzluzo prie radiatoriaus virtuveje
tik kiausiukai tokie maziukai paliko
man neramu, jis juos prausia ir prausia, gydytoja sake kad nieko neatsitiks, bet man vistiek neramu kad ten ko nepradraskytu ir nenulaizytu

QUOTE(LumiLumi @ 2009 02 03, 22:13)
man neramu, jis juos prausia ir prausia, gydytoja sake kad nieko neatsitiks, bet man vistiek neramu kad ten ko nepradraskytu ir nenulaizytu 

greiciausiai prausia del to kad jam svetimi kvapai toj vietoj. reikia gi susitvarkyti

QUOTE(LumiLumi @ 2009 02 03, 21:13)

QUOTE(Iste @ 2009 02 03, 21:22)
greiciausiai prausia del to kad jam svetimi kvapai toj vietoj. reikia gi susitvarkyti
neturetu nieko ten pradraskyti. mano manymu rytoj jam ta vieta nelabai rupes.

o normalu, kad siules truputi kraujuoja?

Papildyta:
ir dar, visai sysiot neina

Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2009 02 03, 22:37)
jooooo labai sexy... paziureciau i vyra su nupjautu turtu bandanti zaizdas issilaizyt, nieko sau erotika

QUOTE(arvydas. @ 2009 02 03, 20:49)

(...)
BL, o pasiskaičius kai kurius postus atrodo, kad visi veterinarijos gydytojai sutverti vien tam, kad pasityčiotų iš gyvūno lavonėlio. Duodu prišikt kepurę - NEEEEEEEEEEEEE

Labai jau matyt dažnai tenka skalbt tą kepurę, kad kas antroj pastraipoj š taškotės.

QUOTE(kykute @ 2009 02 02, 07:44)
Nežinau, aš visuomet žinojau "gerus" ir "ne tokius gerus" gydytojus
Nes laisvai dirbantis gydytojas šiandien dirba vienoje gydykloje, rytoj gali dirbti kitoje. O gydykla nuo to "geresne" ar "blogesne" netampa

Nematau prasmės ginčytis, nes nuomonės šiuo klausimu iš esmės skiriasi.

Ta prasme mano nuomone kaip tik viskas ir susiveda į gydyklą - kaip ir bet kuriam kitam versle, priklauso nuo to kaip įmonė dirba, ar sugeba išlaikyti tą pat standartą per daugelį metų. Tai taip pat kaip ir bet kuriam kitam versle, yra kurios įmonės yra geriausios, o yra ir tos, kurios yra blogiausios. O toliau jau tai yra kliento pasirinkimas, ar rinktis kur nors papigiai (kartais gerai, kartais blogai, nors dažnai pasiteisina posakis pigią mėsą šunys ėda), ar rinktis iš geriausių (kur dažniausiai tam tikro lygio kokybė yra garantuojama, kiek tai leidžia darbo sritis).
QUOTE(LumiLumi @ 2009 02 03, 22:13)

saunu kad viskas gerai

O norejau paklausti..,tai darant kastracija ka ten tiksliai padaro? Is kiausiuku issiurbia ar isima kazka, ar taip ka padaro? Kiek beskaitau, bet vistiek nedasunta

QUOTE(LumiLumi @ 2009 02 03, 21:13)

O čia gal kur nors Vilniuje? Nes paskaičius nieko nepaaiškėjo apie rekomenduojamas klinikas Vilniuje. Jau 7 mėnuo katinukui, reik mastyt kur reiks kastruot

Kas iš Vilniaus išduokit patikimas klinikas

QUOTE(Gerai bus @ 2009 02 04, 14:58)
O čia gal kur nors Vilniuje? Nes paskaičius nieko nepaaiškėjo apie rekomenduojamas klinikas Vilniuje. Jau 7 mėnuo katinukui, reik mastyt kur reiks kastruot
. Nors sako ir nesudėtinga operacija katinui bet vistiek nesinori kur užsiraut

As ne is Vlniaus, bet turiu ten daug giminiu ir draugu. Visi labai gyre ir patenkinti Justiniskiu vet. - pati macius savom akim 2 katinelius po kastracijos- viskas labai puikiai! As is Kauno jau ruosiausi butent ten vezti, jau buvau ir prisiskambinus, pasiklausinejus ten, bet paskutine minute kazkaip persigalvojau, nes juk Kaune turime LVA!!
QUOTE(Diva:) @ 2009 02 04, 14:04)
As ne is Vlniaus, bet turiu ten daug giminiu ir draugu. Visi labai gyre ir patenkinti Justiniskiu vet. - pati macius savom akim 2 katinelius po kastracijos- viskas labai puikiai! As is Kauno jau ruosiausi butent ten vezti, jau buvau ir prisiskambinus, pasiklausinejus ten, bet paskutine minute kazkaip persigalvojau, nes juk Kaune turime LVA!!
Na dėkui, žinosim šitą, jei ką tai ten ir vešim

Gal per tą laiką dar kokių atsiliepimų sulauksim

Va dar įdomu, kiek laiko trunka katinui operacija?
Ir kiek laiko po skiepyjimo galima operuoti, ar nesvarbu?