Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

tai gerai. 4u.gif o normalu kad katyte viena karta per diena kakoja ir 1 arba 2 kartus sisioja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinse:P: 03 vasario 2009 - 21:01
QUOTE(sinse:P @ 2009 02 03, 22:00)
tai gerai. 4u.gif  o normalu kad katyte viena karta per diena kakoja ir 1 arba 2 kartus sisioja?

na tai ziurint kiek valgo ir kiek geria?
Atsakyti
QUOTE(sinse:P @ 2009 02 03, 22:00)
tai gerai. 4u.gif  o normalu kad katyte viena karta per diena kakoja ir 1 arba 2 kartus sisioja?

normalu. taip nesibaiminkit. buna blogai tada kai visai nekakoja ir nesysioja.pamatysit, dar po poros dieneliu visai nesijaus kad buvo operuota. o kai nuimsite rubeli, namus aukstyn kojom vel verst prades biggrin.gif
Atsakyti
parsinesiau siandien vakare jau nubudusi 4u.gif garsiai reikalavo maisto ir su apetitu kapojo biggrin.gif tik saltos pedutes buvo, tai uzluzo prie radiatoriaus virtuveje ax.gif tik kiausiukai tokie maziukai paliko doh.gif man neramu, jis juos prausia ir prausia, gydytoja sake kad nieko neatsitiks, bet man vistiek neramu kad ten ko nepradraskytu ir nenulaizytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 02 03, 22:13)
parsinesiau siandien vakare jau nubudusi  4u.gif  garsiai reikalavo maisto ir su apetitu kapojo  biggrin.gif  tik saltos pedutes buvo, tai uzluzo prie radiatoriaus virtuveje  ax.gif  tik kiausiukai tokie maziukai paliko  doh.gif  man neramu, jis juos prausia ir prausia, gydytoja sake kad nieko neatsitiks, bet man vistiek neramu kad ten ko nepradraskytu ir nenulaizytu  doh.gif

greiciausiai prausia del to kad jam svetimi kvapai toj vietoj. reikia gi susitvarkyti smile.gif neturetu nieko ten pradraskyti. mano manymu rytoj jam ta vieta nelabai rupes.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 02 03, 21:13)
parsinesiau siandien vakare jau nubudusi  4u.gif  garsiai reikalavo maisto ir su apetitu kapojo  biggrin.gif  tik saltos pedutes buvo, tai uzluzo prie radiatoriaus virtuveje  ax.gif  tik kiausiukai tokie maziukai paliko  doh.gif  man neramu, jis juos prausia ir prausia, gydytoja sake kad nieko neatsitiks, bet man vistiek neramu kad ten ko nepradraskytu ir nenulaizytu  doh.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif LAAABAI EROTIŠKA thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iste @ 2009 02 03, 21:22)
greiciausiai prausia del to kad jam svetimi kvapai toj vietoj. reikia gi susitvarkyti smile.gif neturetu nieko ten pradraskyti. mano manymu rytoj jam ta vieta nelabai rupes.

o normalu, kad siules truputi kraujuoja? unsure.gif
Papildyta:
ir dar, visai sysiot neina unsure.gif paranoja man blink.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2009 02 03, 22:37)
bigsmile.gif bigsmile.gif  LAAABAI EROTIŠKA  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  4u.gif 
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jooooo labai sexy... paziureciau i vyra su nupjautu turtu bandanti zaizdas issilaizyt, nieko sau erotika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai juokas neima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2009 02 03, 20:49)
wub.gif  Rekomenduočiau persiskaityti: kokį čia šūdą malate...
(...)
BL, o pasiskaičius kai kurius postus atrodo, kad visi veterinarijos gydytojai sutverti vien tam, kad pasityčiotų iš gyvūno lavonėlio. Duodu prišikt kepurę - NEEEEEEEEEEEEE schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Labai jau matyt dažnai tenka skalbt tą kepurę, kad kas antroj pastraipoj š taškotės. lotuliukas.gif

QUOTE(kykute @ 2009 02 02, 07:44)
Nežinau, aš visuomet žinojau "gerus" ir "ne tokius gerus" gydytojus  ax.gif Nes laisvai dirbantis gydytojas šiandien dirba vienoje gydykloje, rytoj gali dirbti kitoje. O gydykla nuo to "geresne" ar "blogesne" netampa  ax.gif

Nematau prasmės ginčytis, nes nuomonės šiuo klausimu iš esmės skiriasi. ax.gif Jūsų prielaida yra tai kas bus jeigu žmogelis atveš gyvūną ir paklius pas "gerą" gydytoją, mano prielaida yra tai kas bus jeigu žmogelis atveš gyvūną pas "ne tokį gerą" gydytoją, kuris vos vos studijas baigė. Atsitiktinė atranka yra laimės dalykas vis dėl to.

Ta prasme mano nuomone kaip tik viskas ir susiveda į gydyklą - kaip ir bet kuriam kitam versle, priklauso nuo to kaip įmonė dirba, ar sugeba išlaikyti tą pat standartą per daugelį metų. Tai taip pat kaip ir bet kuriam kitam versle, yra kurios įmonės yra geriausios, o yra ir tos, kurios yra blogiausios. O toliau jau tai yra kliento pasirinkimas, ar rinktis kur nors papigiai (kartais gerai, kartais blogai, nors dažnai pasiteisina posakis pigią mėsą šunys ėda), ar rinktis iš geriausių (kur dažniausiai tam tikro lygio kokybė yra garantuojama, kiek tai leidžia darbo sritis).
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 02 03, 22:13)
parsinesiau siandien vakare jau nubudusi  4u.gif  garsiai reikalavo maisto ir su apetitu kapojo  biggrin.gif

saunu kad viskas gerai thumbup.gif
O norejau paklausti..,tai darant kastracija ka ten tiksliai padaro? Is kiausiuku issiurbia ar isima kazka, ar taip ka padaro? Kiek beskaitau, bet vistiek nedasunta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 02 03, 21:13)

O čia gal kur nors Vilniuje? Nes paskaičius nieko nepaaiškėjo apie rekomenduojamas klinikas Vilniuje. Jau 7 mėnuo katinukui, reik mastyt kur reiks kastruot g.gif . Nors sako ir nesudėtinga operacija katinui bet vistiek nesinori kur užsiraut g.gif
Kas iš Vilniaus išduokit patikimas klinikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2009 02 04, 14:58)
O čia gal kur nors Vilniuje? Nes paskaičius nieko nepaaiškėjo apie rekomenduojamas klinikas Vilniuje. Jau 7 mėnuo katinukui, reik mastyt kur reiks kastruot  g.gif . Nors sako ir nesudėtinga operacija katinui bet vistiek nesinori kur užsiraut  g.gif 
Kas iš Vilniaus išduokit patikimas klinikas  smile.gif

As ne is Vlniaus, bet turiu ten daug giminiu ir draugu. Visi labai gyre ir patenkinti Justiniskiu vet. - pati macius savom akim 2 katinelius po kastracijos- viskas labai puikiai! As is Kauno jau ruosiausi butent ten vezti, jau buvau ir prisiskambinus, pasiklausinejus ten, bet paskutine minute kazkaip persigalvojau, nes juk Kaune turime LVA!!
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 02 04, 14:04)
As ne is Vlniaus, bet turiu ten daug giminiu ir draugu. Visi labai gyre ir patenkinti Justiniskiu vet. - pati macius savom akim 2 katinelius po kastracijos- viskas labai puikiai! As is Kauno jau ruosiausi butent ten vezti, jau buvau ir prisiskambinus, pasiklausinejus ten, bet paskutine minute kazkaip persigalvojau, nes juk Kaune turime LVA!!

Na dėkui, žinosim šitą, jei ką tai ten ir vešim smile.gif
Gal per tą laiką dar kokių atsiliepimų sulauksim smile.gif
Va dar įdomu, kiek laiko trunka katinui operacija?
Ir kiek laiko po skiepyjimo galima operuoti, ar nesvarbu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerai bus: 04 vasario 2009 - 14:49