Man ir tas pats buvo su tais rubeliais. Visa ta savaite kate atbula vaiksciojo, nezaide, o vakar isemem siulus, nurengem tai kaip uraganas duodasi

Labas,na va,sterilizavo šiandien ir mano mergaitę.Nemiegojau visą naktį,galvojau,kad tik po narkozės nubustų.Šiąnakt sakiau budėsiu prie jos,klausysiu,kaip kvėpuoja,ar nekarščiuoja.Bet jau po truputuką šlitinėja po namus,palieku ramiai miegančią,žiūriu jau ir atgriuvinėja.Mažutė,net apsiverkiau,tik grįžom iš gydytojo,o jau į tualetą šliaužia,pasirėmė ant krašto ir šone pasysiojo.Ir žiūri taip kaip nusikaltus.Tipo,kokia aš nezgrabaila,atsiprašau.Operavo Panevėžy,tai buvau nustebinta,kad ir čia jau moka tas paslėptas siūles siūti,viskas per kokį pusvalandį ir baigėsi.
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2009 02 09, 14:47)
Norėčiau paprašyti patarimo.
Turiu 5,5 mėn katytę, kuriai, kaip man atrodo, prasidėjo morčius
(kelias naktis pakniauksėjo, vieną kartą išleido tooookį kvapą ir po uodega dažnai prausiasi). Bet dabar lyg ir nebėra visų šitų požymių. Aš planuoju ją sterilizuoti, bet dabar visai susipainiojau. R.Žilinskienės klinikoj telefonu man patarė 3-4 savaites jai duoti hormoninių tablečių ir tada sterilizuoti. Udraitės klinikoj pasakė, kad jokiu būdu taip nedaryti, reikia pakentėti, o tada šalinti kiaušides, paliekant gimdą. Išaiškinkit man nesusiprantančiai, kaip man dabar geriau pasielgti...
Ačiū
Turiu 5,5 mėn katytę, kuriai, kaip man atrodo, prasidėjo morčius

Ačiū

jokiais budais negirdykite hormoniniu tableciu. jos kenkia. internete yra labai daug informacijos apie ju kensminguma. reiketu islaukti. taip pat nepatarciau salinti vien tik kiausidziu. jau seniai veterinaru praktika irode kad geriausia salinti viska. nes jei pasalinsit kiausides ir paliksit gimda, liks tikimybe kad ateityje katyte susirgs pulingu gimdos uzdegimu. salinti patartina viska.
Tai tik dar kartą parodo, kokie mes apsišvietę ir sąmoningi.
Geriau tūkstančius gimusių nuskandinti, užkasti ir t.t., negu savo mylimą gyvūną iškastruoti.Mano visi trys gyvūnai 2 šunys ir katinas kastruoti, ir aš tik už kastraciją.
Geriau tūkstančius gimusių nuskandinti, užkasti ir t.t., negu savo mylimą gyvūną iškastruoti.Mano visi trys gyvūnai 2 šunys ir katinas kastruoti, ir aš tik už kastraciją.
Labutis
Mano katytė sterilizuota maždaug prieš mėnesį. Viskas kaip ir gerai, tik neramina vienas dalykas: po tos operacijos ji labai mažai laka vandenuko ir aišku mažai šlapinasi, tai norėjau pasidomėti gal kas su tokiu reiškiniu susidūrėte ir ar tai normalu?

Mano katytė sterilizuota maždaug prieš mėnesį. Viskas kaip ir gerai, tik neramina vienas dalykas: po tos operacijos ji labai mažai laka vandenuko ir aišku mažai šlapinasi, tai norėjau pasidomėti gal kas su tokiu reiškiniu susidūrėte ir ar tai normalu?
QUOTE(dute1 @ 2009 02 11, 15:26)
Labutis

nezinau kaip tai susije, bet gal tai su sterelizacija nesusija

Labutis

Tik sausu maitinate maistu?
Šiaip ir mano tik porą kart eina. Ir vandens labai mažai laka.
bet jeigu tustinasi reguleriai, tai viskas gerai.
QUOTE(fenddi @ 2009 02 11, 16:31)
Tik sausu maitinate maistu?
Maitinam ir sausu maistu ir duodam tų guliašiukų, bet anksčiau ji lakdavo iš savo indo kuo puikiausiai ir gana nemažai, o dabar po tos operacijos viskas pasikeitė

Atsiprašau, kad ne visai į temą, bet čia tiek tų temų, kad jau nesigaudau
Norėjau paklausti, kada mums pereiti ant kastruotiems skirto specialaus maistelio? Klausiu dėl to, kad maniškis britukas dar daugiau neišstorėtų, jam 9 mėn, šiuo metu sveria 5,5kg. Valgom sausą maistelį Hills su daržovėmis kačiukams ir NutraGold kačiukams. Kačiukas linksmas ir sveikas.
Iš anksto dėkoju komentavusiai

Norėjau paklausti, kada mums pereiti ant kastruotiems skirto specialaus maistelio? Klausiu dėl to, kad maniškis britukas dar daugiau neišstorėtų, jam 9 mėn, šiuo metu sveria 5,5kg. Valgom sausą maistelį Hills su daržovėmis kačiukams ir NutraGold kačiukams. Kačiukas linksmas ir sveikas.

QUOTE(rosee @ 2009 02 12, 11:43)
Atsiprašau, kad ne visai į temą, bet čia tiek tų temų, kad jau nesigaudau

Jei matote, ka po kastracijos eme storeti, tai tada ir duokite.Jei nestoreja, galit dar tuos kelis menesius maitinti kaciuku maistu, kai sueis metai vistiek turesite keisti i suagusiuju. Aplamai kiti maistai neskirsto kastruotiems, nekastruotiems- tiesiog dienos norma skiriasi-kastruotiems mazesne.
Britu svorio nelabai susigaudau, reiketu jums pas britininkes paklausti, bet jei 9 menesiu sveria 5,5 kg tai man atrodo,kad lyg ir linkes i storejima

As savajai po sterilizacijos praejus mazdaug 2 savaitem pakeiciau is kaciuku i suaugusiuju maista( tada jai buvo apie 8 men) , nes mano kates veisle tiesiog reikalauja buti lieknai it stygai, tad nenoredama, kad is kart nutuktu, taip padariau..Taciau ir tas nelabai padejo- turime ant pilvo nukarima grazuoli