Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(pumpocka @ 2009 02 13, 16:15)
Zinau kuo puikiausiai kokio maisto yra katems.Taciau dar karta kartoju,maniske,jokio kito needa.Buna visa diena needusi,bet kito maisto neliecia.As jos nelaikysiu badaujancios,todel duodu ta ka valgo.Tas maistas spalvotom etiketem taip pat kuo puikiausiai pardavinejamas veterinarinese vaistinese.

Cia ne maisto tema ir as nenoriu plestis. Bet i situos spalvotus maistus yra prideta kvapilkiu, priedu skoniui stiprinti. Tikrai beveik visos kates juos labai gerai valgytu.

Jeigu valgo zalia mesa, tai maitinkite naturaliai. Turesite sveika ir grazia kate.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2009 02 13, 17:20)
Cia ne maisto tema ir as nenoriu plestis. Bet i situos spalvotus maistus yra prideta kvapilkiu, priedu skoniui stiprinti. Tikrai beveik visos kates juos labai gerai valgytu.

Jeigu valgo zalia mesa, tai maitinkite naturaliai. Turesite sveika ir grazia kate.

Gerai,daugiau pasisakymu del maisto cia nedesiu.As tik norejau pasakyti,kad jei valgo daug sauso edalo,tai ir geria daugiau vandens.jeislapio tai atvirksciai.O gavosi vos ne skandalas,kad neteisingai kate maitinu.O zmoniu paprastas maistas taip pat netinka katems.Nu atsiprasau bet neiskenciau nepasisakiusi.Dabar jau tylesiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 02 13, 18:15)
Zinau kuo puikiausiai kokio maisto yra katems.Taciau dar karta kartoju,maniske,jokio kito needa.Buna visa diena needusi,bet kito maisto neliecia.As jos nelaikysiu badaujancios,todel duodu ta ka valgo.Tas maistas spalvotom etiketem taip pat kuo puikiausiai pardavinejamas veterinarinese vaistinese.

O ką Jūs darytumėte,jeigu pvz.reiktų katę šerti tik gydomuoju maistu,irgi sakytumėte,kad katė neėda ir leistumėte katei geriau sirgti ir mirti?Yra būdų ,kad katę pripratinti prie tam tikro maisto,tik to turi norėti pirmiausia šeimininkas.Ekonominės klasės maistuose yra kvapiklių,kurie labiau vilioja gyvūną,todėl sunkiau atpratinti nuo jų,bet įmanoma.
Atsakyti
pumpocka,is vis nesuprantu tokio poziurio i gyvuna.Zinot,kad negerai,bet seriat Š....maistu,vetai pardavineja,reiskia gerai.jie gi uz parduota preke gauna procenta,tai ko jiems galva sukti,atsiranda tokiu,kurie laiko paprasta katyte ir perka.kate atsigere is puodelio,tai jau feeee,nu nezinau.Toks vaizdas susidaro,kad kate jums kaip koks daiktas,vaikams zaislas ir jokiais budais ne seimos narys.Idomu,ar jus maitinate savo vaikus vien tik cipsais,semkom,sasiskom,ciupaciupsais,ir t.t.... nes dazniausia tai pats megiamiausias maistas.Turbut ne,nors sito gerio irgi pilnos lentynos nukrautos,labai spalvotais ipakavimais doh.gif
Atsakyti
O dievuliau mano!!!!! Gailekis zmogau kad uzsukai ten kur nereikejo nosies kisti!!!!! Atleiskite ponai ir ponios kad cia uzsukau!!!!! O kad parasiau komentara tai is vis man dabar gailetis,ir melsti jusu atleidimo.Dar karta isitikinau siame forume,kad nereikia parasyti savo nuomones,savo isgyvenimu.Komentuoti draudziama,jei nenori buti sudraskyta.Tai darykit taip kad nauju zmoniu cia neileistumet,tada ir temu neters niekas.Atleiskit gerbiamieji!!!!! 000189.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 02 13, 17:42)
O dievuliau mano!!!!! Gailekis zmogau kad uzsukai ten kur nereikejo nosies kisti!!!!! Atleiskite ponai ir ponios kad cia uzsukau!!!!! O kad parasiau komentara tai is vis man dabar gailetis,ir melsti jusu atleidimo.Dar karta isitikinau siame forume,kad nereikia parasyti savo nuomones,savo isgyvenimu.Komentuoti draudziama,jei nenori buti sudraskyta.Tai darykit taip kad nauju zmoniu cia neileistumet,tada ir temu neters niekas.Atleiskit gerbiamieji!!!!! 000189.gif  notworthy.gif

Be komentaru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 02 13, 17:44)
Be komentaru  doh.gif

Ka cia dar komentuoti? Pasiputet velniai zino iki kiek ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 02 13, 16:46)
Ka cia dar komentuoti? Pasiputet velniai zino iki kiek ir tiek.

Pumpocka, viskas čia gerai, niekas nesipučia, panos nori katėms kas geriausia, tik gal ne visos moka įtikinamai ar mandagiai išaiškinti, tad kartais naujokės, užsukusios į kačių temą priima kaip asmeninį puolimą, bet taip tikrai nėra.
O kas geriausia, tai patikėkit, tikrai jos žino, nes susirinkusios ne kokios nuo gatvės, bet rimtos moterys ir veisėjos ir veterinarės ir šiaip lb daug apsiskaičiusios ir išprususios.
Tad nebėkit iš tėmelės, bet po truputį įsiskaitykit, ką jos rašo, pamatysit, kaip vėliau įsitikinsit jų žodžių teisumu mirksiukas.gif , o Jūsų katinėliui nuo to tik geriau bus, imkit baliončiką dovanų 4u.gif
Atsakyti
Truputį ir aš nukrypsiu nuo temos,bet negaliu nepasisakyti.Mano vienas giminaitis veterinaras,na,tiesa,kaimo veterinaras,gydantis karves,kiaules ir pan.,su katėm ir šunim susiduria tik tiek,kad nuo pasiutligės skiepija,bet kai pasiteiravau,kodėl kai kurie veterinarai pritaria maitinimui Whiskas ar Kitekat,atsakė tiesiai šviesiai:''Taigi mato sau potencialius klientus,kurie anksčiau ar vėliau kreipsis dėl vienokių ar kitokių problemų.''Dar kartą atsiprašau už poster_offtopic.gif ,bet kad jau kilo šioks toks konfliktas,įkišu ir aš savo trigrašį.
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 02 13, 22:41)
Truputį ir aš nukrypsiu nuo temos,bet negaliu nepasisakyti.Mano vienas giminaitis veterinaras,na,tiesa,kaimo veterinaras,gydantis karves,kiaules ir pan.,su katėm ir šunim susiduria tik tiek,kad nuo pasiutligės skiepija,bet kai pasiteiravau,kodėl kai kurie veterinarai pritaria maitinimui Whiskas ar Kitekat,atsakė tiesiai šviesiai:''Taigi mato sau potencialius klientus,kurie anksčiau ar vėliau kreipsis dėl vienokių ar kitokių problemų.''Dar kartą atsiprašau už  poster_offtopic.gif ,bet kad jau kilo šioks toks konfliktas,įkišu ir aš savo trigrašį.

Labai netgi i tema smile.gif As tikrai nenorejau konflikto,tik...Kiekvienas elgiasi taip,kaip jam patogu ir priimta.Siaip as galeciau i visa reikala nusispjauti,as gi neplatinu jokio maisto,bet...As net pardavkese ,jei matau ,kad renkasi zmones toki maista,visada sustoju ir pradedu protinti,kas kame ir t.t,..Zodziu ne i tema mes cia,persikeliam i maitinimo tema...Tik skaudu,kad kai pasakai teisybe ,pradeda pasikelusia vaidinti.Nu sorry,darykit taip,kaip norit,laikas parodys...
Atsakyti
Jokiu konfliktu as nenoriu ir nereikia man ju.Nepatinka su zmonem pyktis. schmoll.gif Bet kadangi pasijutau puolama todel gyniausi.gal ir blogai maitinu savo kate,bet nereiskia kad jos nemyliu.O apie vaikus is vis nekalbu.Vaikai ir kate didziulis skirtumas.Pabandysiu nupirkti as to jusu reklamuojamo maistelio,ziuresim kas bus.Bet su naujais zmonemis isijungusiais i jusu gretas galetu buti bendravimas ir svelnesnis.Tai tiek. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 02 13, 21:04)
Pumpocka, viskas čia gerai, niekas nesipučia, panos nori katėms kas geriausia, tik gal ne visos moka įtikinamai ar mandagiai išaiškinti, tad kartais naujokės, užsukusios į kačių temą priima kaip asmeninį puolimą, bet taip tikrai nėra.
O kas geriausia, tai patikėkit, tikrai jos žino, nes susirinkusios ne kokios nuo gatvės, bet rimtos moterys ir veisėjos ir veterinarės ir šiaip lb daug apsiskaičiusios ir išprususios.
Tad nebėkit iš tėmelės, bet po truputį įsiskaitykit, ką jos rašo, pamatysit, kaip vėliau įsitikinsit jų žodžių teisumu  mirksiukas.gif , o Jūsų katinėliui nuo to tik geriau bus, imkit baliončiką dovanų  4u.gif

Aciu uz balioncika biggrin.gif
Atsakyti
Kas nors padekit!!!
Pries dvi savaites sterilzavom savo kate, ir sianakt ji pradejo morciuat. Ka dabar daryti?????? Kreiptis i kita veta????? Gailiuosi kad operavo paprastoj vet., galejom vaziuoti pas Iste Bandysim skambint tam vetui ir aiskintis su juo, juk pinigai tai sumoketi.!!!!
Atsakyti