As kai vaziavau pas veterinara, jis pasake, kad jei neimanoma iskenteti, padarys operacija ir rujojanciai katei.. Tipo nera niekuo blogiau, tik tiek, kad kraujo gali but daugiau.. Bet pvz tipo "islaukiau" kada ji baigs morciaut ir veziau operuot, o pasirodo, kai isoperacavo gydytojas pasake, jog ji buvo rujojanti.. Nu tai va, lyg nieko tokio..cia..
QUOTE(cudo @ 2008 03 17, 22:40)
Sveiki. Pas mus seamu katinas,jam jou 6 men.pradeju jou zimet teritorija
ir mes uzsimanim ji kastrot no..... sako kad patinam po kastracijos pola lygos,ar tai tiesa
sako buna problemu su inkstais.Ka darit ?

Kastruot ir maitinti prfesionaliu maistu kastruotiems katinams.
Dyydelis siaubas!
mano grazuole net ir su apykakle pasiekia zaizda. padariau jai is senos paklodes apsiausta, bet jai kaip matau nelabai patogu...
nezinau ka daryti... bijau kad nenusidraskytu

gal geriau paprasta savo pedkelne uzmauti... gal patogiau bus?
o be to jinai pasidare labai pikta

mano grazuole net ir su apykakle pasiekia zaizda. padariau jai is senos paklodes apsiausta, bet jai kaip matau nelabai patogu...

QUOTE(anime @ 2008 03 21, 21:54)
Dyydelis siaubas!

nieko tokio. apsipras. dabar daug svarbiau apsaugoti zaizda.
as dariau is trikotazo(medvilninio), gal smagiau katei kai tamprumo turi tas apdaras 
O del apsipratimo tai tikrai apsipras, manoji kai apsiprato tai lakste taip pat kaip ir iki operacijos be drabuziu

O del apsipratimo tai tikrai apsipras, manoji kai apsiprato tai lakste taip pat kaip ir iki operacijos be drabuziu

Aš ir iškastravau savo mažiulį, na ryte nunešiau - po darbo pasiėmiau, tai jau atsibudęs buvo, atsigavę, tik toks dar kaip raminamų prisivalgęs. Maniau pyks ant manęs, bet ne - pats ant kelių susirangė ir miegojo, net nesuprato kas jam buvo
Mum ketvirtadieni identiska situacija buvo
Ryte pries darba nuveziau, o vakare pasiemiau. Nulis pokyciu, tik pirma vakara pramiegojo

QUOTE(juniore @ 2008 03 13, 19:37)
Patarkit, turiu 6 menesiu katineli, na is isvaizdos jau visa katina. Tad norejau paklausti, kada ji reiketu kastruoti, kol dar nepradejo zymetis namuose? 

Man veterinaras patarė kastruot tada,kai katinas pradės lytiškai bręst -apie 9 mėnesį.Maždaug tada ir pradėjo "smardint" ir rėkaut. Atsibodo klausyt ir uostyt,tai ir nuvežiau atlikt egzekuciją .Praėjo jau penki metai-mums ramu ir katinui nereikia "mergų".

QUOTE(Mamize @ 2008 03 23, 21:16)
Man veterinaras patarė kastruot tada,kai katinas pradės lytiškai bręst -apie 9 mėnesį.Maždaug tada ir pradėjo "smardint" ir rėkaut. Atsibodo klausyt ir uostyt,tai ir nuvežiau atlikt egzekuciją .Praėjo jau penki metai-mums ramu ir katinui nereikia "mergų". 

as igi tik dziaugiuosi, kad pasiryzau tai egzekucijai

QUOTE(Mamize @ 2008 03 23, 21:16)

o man sakė kad iki tol kol pradės rėkaut ir žymėtis, bet ne anksčiau 7 mėnesių, tai kažkur 7 mėnesių ir operavom.
Kadangi anksčiau turėjau nekastruotą katiną - tai 12 metų smirdančių namų... nei šis nei tas.
O dabar kastravom, tai žaidžia aktyviai kaip žaodė, nieko nepasikeitė, ir nepasakyčiau kad ėstų labai daug, na gal vėliau tas pasireikš - nežinau.
Sveikos!
As taip pat savo katina kastravau. Tiksliai nezinom, kiek jam laiko, nes jis priklydo i sodyba, tai priglaudem uzpernai pries pacius salcius namo, taip ir liko, naujas seimos narys
Pernai pavasarejant nusprendem iskastruot. Veterinaras atvaziavo i namus, ciukst! isoperavo namie, tereikejo katinuka padet palaikyt, kol suleis raminanciu ir kol uzmigs. Per keliolika minuciu sutvarke, tesumokejom 20 Lt
ir dbr neturim jokiu problemu - nei kvapo jokio, nei dainuoja naktim. Kaimynai priesais turi kate, tai tik uzeina pasisveciuot, pasisveikint, pasiuostinet, ir tiek