Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

As kai vaziavau pas veterinara, jis pasake, kad jei neimanoma iskenteti, padarys operacija ir rujojanciai katei.. Tipo nera niekuo blogiau, tik tiek, kad kraujo gali but daugiau.. Bet pvz tipo "islaukiau" kada ji baigs morciaut ir veziau operuot, o pasirodo, kai isoperacavo gydytojas pasake, jog ji buvo rujojanti.. Nu tai va, lyg nieko tokio..cia..
Atsakyti
Sveiki. Pas mus seamu katinas,jam jou 6 men.pradeju jou zimet teritorija doh.gif ir mes uzsimanim ji kastrot no..... sako kad patinam po kastracijos pola lygos,ar tai tiesa g.gif sako buna problemu su inkstais.Ka darit ?
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 03 17, 22:40)
Sveiki. Pas mus seamu katinas,jam jou 6 men.pradeju jou zimet teritorija  doh.gif ir mes uzsimanim ji kastrot no..... sako kad patinam po kastracijos pola lygos,ar tai tiesa  g.gif  sako buna problemu su inkstais.Ka darit ?

Kastruot ir maitinti prfesionaliu maistu kastruotiems katinams.
Atsakyti
Dyydelis siaubas! doh.gif
mano grazuole net ir su apykakle pasiekia zaizda. padariau jai is senos paklodes apsiausta, bet jai kaip matau nelabai patogu... schmoll.gif
nezinau ka daryti... bijau kad nenusidraskytu unsure.gif

user posted image

gal geriau paprasta savo pedkelne uzmauti... gal patogiau bus?
o be to jinai pasidare labai pikta cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anime: 21 kovo 2008 - 21:09
QUOTE(anime @ 2008 03 21, 21:54)
Dyydelis siaubas!  doh.gif
mano grazuole net ir su apykakle pasiekia zaizda. padariau jai is senos paklodes apsiausta, bet jai kaip matau nelabai patogu...  schmoll.gif
nezinau ka daryti... bijau kad nenusidraskytu  unsure.gif

user posted image

gal geriau paprasta savo pedkelne uzmauti... gal patogiau bus?
o be to jinai pasidare labai pikta  cry.gif

nieko tokio. apsipras. dabar daug svarbiau apsaugoti zaizda.
Atsakyti
as dariau is trikotazo(medvilninio), gal smagiau katei kai tamprumo turi tas apdaras smile.gif
O del apsipratimo tai tikrai apsipras, manoji kai apsiprato tai lakste taip pat kaip ir iki operacijos be drabuziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helga: 22 kovo 2008 - 11:23
Aš ir iškastravau savo mažiulį, na ryte nunešiau - po darbo pasiėmiau, tai jau atsibudęs buvo, atsigavę, tik toks dar kaip raminamų prisivalgęs. Maniau pyks ant manęs, bet ne - pats ant kelių susirangė ir miegojo, net nesuprato kas jam buvo
Atsakyti
Mum ketvirtadieni identiska situacija buvo biggrin.gif Ryte pries darba nuveziau, o vakare pasiemiau. Nulis pokyciu, tik pirma vakara pramiegojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2008 03 13, 19:37)
Patarkit, turiu 6 menesiu katineli, na is isvaizdos jau visa katina. Tad norejau paklausti, kada ji reiketu kastruoti, kol dar nepradejo zymetis namuose? smile.gif

Man veterinaras patarė kastruot tada,kai katinas pradės lytiškai bręst -apie 9 mėnesį.Maždaug tada ir pradėjo "smardint" ir rėkaut. Atsibodo klausyt ir uostyt,tai ir nuvežiau atlikt egzekuciją .Praėjo jau penki metai-mums ramu ir katinui nereikia "mergų". assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamize @ 2008 03 23, 21:16)
Man veterinaras patarė kastruot tada,kai katinas pradės lytiškai bręst -apie 9 mėnesį.Maždaug tada ir pradėjo "smardint" ir rėkaut. Atsibodo klausyt ir uostyt,tai ir nuvežiau atlikt egzekuciją .Praėjo jau penki metai-mums ramu ir katinui nereikia "mergų". assa.gif

as igi tik dziaugiuosi, kad pasiryzau tai egzekucijai ax.gif subrendo, viena morciaus laikotarpi lyg ir nieko, po laukus lakste, tai maniau nebus bedu, be vat antru kartu.. doh.gif pribego prie manes, glaustosi ir tik pakele uodega.. blink.gif tiesiai man ant koju, paskui viskas tesesi namie, kur papuole.. unsure.gif svarbiausia pamenu snukucio israiska "As tvardausi, as tikrai geras, tvardausi, ne, neislaikysiu, psio - zymiu ir nusibaudziu. Lekiu bausme atlikinet i lauka.." biggrin.gif na, po siu bajeriu supratom, kad ir mums kancia - namai visi bus pazymeti, ir jam negerai, nes pats suvokia, jog blogai elgiasi ir nubaudzia pats save.. unsure.gif Nuvezem, pasiemem, tai neleido kelias dienas leist i lauka jo, pastatem senaja jo vaikystes smelio dezute namie, tai kur gi.. kaip isizeide.. doh.gif atsigule ir demonstratyviai toj dezutej gulejo, atseit streikuoja.. rolleyes.gif na, teko isleist reikalus atlikt i lauka.. Praejo jau 1,5m. seriam spec. kastruotiems katinams skirtu maistuku, na isaugo i ugi dar nemazai, toks masyvus, bet nenupenetas isaugo.. kiti katinai pjaunasi, o jam absoliuciai dzin tapo, tupi ant tvoros ir nekreipia demesio, nebegryzta apdraskytas (per rujas naktim pjaudavosi su kitais katinais, nes kaimyniniuose kiemuose tik 2 kates, tad konkurencija didele), naminukas tapo smile.gif savo kiema apseilioja ir daugiau nieko. Veterinare sake, kad kastruoti katinai praranda patino kvapa ir kiti katinai nesupranta kas cia toks: katinas ar kate? na kaip rusai sako ono tampa.. rolleyes.gif del to nebepuola pjaut, nes nelaiko konkurentu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 23 kovo 2008 - 23:09
QUOTE(Mamize @ 2008 03 23, 21:16)

o man sakė kad iki tol kol pradės rėkaut ir žymėtis, bet ne anksčiau 7 mėnesių, tai kažkur 7 mėnesių ir operavom.

Kadangi anksčiau turėjau nekastruotą katiną - tai 12 metų smirdančių namų... nei šis nei tas.

O dabar kastravom, tai žaidžia aktyviai kaip žaodė, nieko nepasikeitė, ir nepasakyčiau kad ėstų labai daug, na gal vėliau tas pasireikš - nežinau.
Atsakyti
Sveikos! smile.gif As taip pat savo katina kastravau. Tiksliai nezinom, kiek jam laiko, nes jis priklydo i sodyba, tai priglaudem uzpernai pries pacius salcius namo, taip ir liko, naujas seimos narys 4u.gif Pernai pavasarejant nusprendem iskastruot. Veterinaras atvaziavo i namus, ciukst! isoperavo namie, tereikejo katinuka padet palaikyt, kol suleis raminanciu ir kol uzmigs. Per keliolika minuciu sutvarke, tesumokejom 20 Lt ax.gif ir dbr neturim jokiu problemu - nei kvapo jokio, nei dainuoja naktim. Kaimynai priesais turi kate, tai tik uzeina pasisveciuot, pasisveikint, pasiuostinet, ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti