Įkraunama...
Įkraunama...

Patricija

Grazus vardukas mirksiukas.gif
Atsakyti
labai grazus vardas. Dvi Patricijas zinau. Gal retas vardas, bet mano pazystamuju rate jos dvi ir abi mergaites labai zavios thumbup.gif
Atsakyti
Gražus vardas thumbup.gif Ir po kolkas dar nepažįstu nė vienos Patricijos.
Atsakyti
wub.gif labai grazus tik vyras priestaravo tad teko ieskot kompromiso.
Atsakyti
man nelabai patinka, per mandras kažkaip rolleyes.gif
Atsakyti
Oi, kik daug atsiliepė mamyčių, davusių šį vardą! Nieko nenoriu įžeisti, bet ar kuri galvojo apie šio vardo reikšmę? Man vaiką vadinti "kilmingąja" būtų per daug pretenzinga...
Atsakyti
Man labai grazus vardukas. TIk manau, kazkada ne uz kalnu tas laikas, kai atsidurs populiariausiuju sarasuose... vis daugeja mazu Patriciju aplinkui... Bet vardelis super!
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2011 01 17, 20:53)
Oi, kik daug atsiliepė mamyčių, davusių šį vardą! Nieko nenoriu įžeisti, bet ar kuri galvojo apie šio vardo reikšmę? Man vaiką vadinti "kilmingąja" būtų per daug pretenzinga...

Domejosi domejosi mirksiukas.gif tongue.gif Mano dukrytes ne toks vardas, bet tikrai svarstyciau toki vardeli rolleyes.gif Ir mano nuomone, labai gera reiksme... Apskritai mano galva, tai geriau vardas su reiksme ar su istorija, negu dabar labai populiarus bereiksmiai grazus raidziu saskambiai ar tie "zoliniai"... metos, rasos, egles... bet cia tik mano subjektyvi nuomone. Nieko nenoriu izeisti 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
grazus vardas be proto 4u.gif
Atsakyti
Gražus smile.gif Bet nežinau, ar išdrįsčiau savo vaikui jį duoti- reikšmė, mano manymu, tikrai per daug pretenzinga g.gif Na, bet šeip vardas skamba gražiai, tik, žinoma, turi derėti su pavarde. Kokia nors, pvz. Patricija Kiaulėnaitė tai skambėtų nekaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2011 02 13, 17:07)
Bet nežinau, ar išdrįsčiau savo vaikui jį duoti- reikšmė, mano manymu,  tikrai per daug pretenzinga g.gif 

O man ir pats skambesys gana pretenzingas, bet man patinka siek tiek pretenzingi mergaiciu vardai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 13, 23:01)
O man ir pats skambesys gana pretenzingas, bet man patinka siek tiek pretenzingi mergaiciu vardai smile.gif

Mano Patricijai jau rugseji bus 15 metu.
Atsakyti