labai grazu
O mano mažylė,dar nevisai sklandžiai kalbėdama pusseserę PATRICIJĄ vadino PRASIPISIJA
QUOTE(Rozarka @ 2011 02 16, 13:27)
O mano mažylė,dar nevisai sklandžiai kalbėdama pusseserę PATRICIJĄ vadino PRASIPISIJA 
Sunku patiket
Labai grazus vardas
QUOTE(Rozarka @ 2011 02 16, 12:27)
Nu ir baisiai čia man rūpi kažkieno kažkoks neištarimas - tarsi visą gyvenimą tai ir kalbėtų
O vardas gražus
Šaunu
Gražus vardas. Turim Patriciją
Be galo grazus vardas.
Pavadinciau taip dukra, tik kur ja gauti
Gražus vardukas
Vat prieš menesiuką pagimdžiau trečia dukryte. Ieškojau gražaus vardo ir dabar pažiūrėje šia temąaš su vyru nusprendėm mūsų aukselį pavadint Patricija. Tik klausimas kaip vadint Patricija mažibiniai?
QUOTE(Beata111 @ 2011 02 22, 13:32)
Vat prieš menesiuką pagimdžiau trečia dukryte. Ieškojau gražaus vardo ir dabar pažiūrėje šia temąaš su vyru nusprendėm mūsų aukselį pavadint Patricija. Tik klausimas kaip vadint Patricija mažibiniai? 
Man tai atrodo toks vardas, kuriam mazybinio varianto nepritaikysi. Bet ar butina? Galima dukrele ir pan. vadinti, kai kazko mazybinio noresis
QUOTE(Beata111 @ 2011 02 22, 10:32)
Petrute
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 22, 11:58)
Man tai atrodo toks vardas, kuriam mazybinio varianto nepritaikysi. Bet ar butina? Galima dukrele ir pan. vadinti, kai kazko mazybinio noresis