Įkraunama...
Įkraunama...

Patricija

Kažkaip asocijuojasi su Prancūzija. Labai gražus vardas smile.gif
Atsakyti
Musu dukryte Patricija. Pati kartais trumpinu Patre, jei noriu kazka greitai pasakyti, bet ir tas trumpinys nera baisus. Nuo pas mazens , kai dar tik svajojau tureti kadanors leliuka, zinojau, kad taip pavadinsiu savo dukra smile.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas,pazistamu dukryte Patricija,tai trumpintai vadina Pati.
Atsakyti
grazus vaardas. 4u.gif
Atsakyti
Grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DirOl* @ 2011 03 17, 16:50)
Kažkaip asocijuojasi su Prancūzija. Labai gražus vardas smile.gif

Ai, čia asociacijos su Patricia Kaas? O bet tačiau daugiau asociacijų su Pranzūzija kaip ir nėra, pavadinti lotynišku žodžiu, reiškiančiu "kilmingąją", man atrodo per daug pretenzinga.

Ir dar, nors stengiuosi atsiriboti nuo vardų asociacijų su konkrečiais asmenimis, man šis vardas tiesiog bjaurus prisimenant mano kolegos airio žmoną Trish (Patricia), kuri bent kas savaitę atsivilkdavo į ofisą skandalų kelti...
Atsakyti
Patricija man tai labai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Grazus, retas wub.gif
Atsakyti
Jau tiek daug tu Patriciju yra,bet labai grazus vardas 4u.gif
Atsakyti
Gražus vardas, man labai gražiai skamba, galbūt kažkada savo mažylę taip pavadinsim wub.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas, nedažnas. Dabar jau labai populiarus. Dažnai ir sutinku daug Patricijų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2008 03 07, 14:21)
Man labai gražu thumbup.gif Buvo tarp favoritų šis vardas, bet, kad šaunus bernužėlis gimė....Sėkmės 4u.gif

Man taip pat Patricija jau buvo isrinktas vardas mergytei, bet laukiam sunaitelio, taigi atkrito biggrin.gif
Atsakyti