Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Šiandien lengviau atsikvėpiau. Po persodinimo pinigų medelis vėl auga. Tik ne naujas šakeles leidžia, o seniau išleistos tysta. smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 03 20, 19:25)
Musone,lapelis pas tave,žiedas būna baltas,prie pat šaknų

kažkuri mamytė buvo įkėlus saviškio žiedą,pasiskolinu nuotrauką  ax.gif

žiedas

dar

notworthy.gif
Atsakyti
as irgi stebiu savo grazuoleli po gelbejimo misijos, nu nauji lapeliai nebegaltonuoja tfu tfu ftu, o tos dvi sakeles kur leido pries persodinant, tai daugiau nebeisstypo ir daugiau nebeisstyps, nes jau beveik visus lapelius isskleide. Tai gal gyvuos mano medelis.
beto as vis dar jo po persodininmo nelaisciau, o gal jau vertetu? kaip manot?
Atsakyti
Jaunutia, laistyk kai žemė bus jau visai sausa, tuomet neprašausi pro šalį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2008 03 21, 15:30)
Jaunutia, laistyk kai žemė bus jau visai sausa, tuomet neprašausi pro šalį. mirksiukas.gif

nu jinai kaip ir sausa, nes persodinau kovo 9 ir nelaiscius. sakau gal dar palauksiu koki puse menesiuko g.gif
Atsakyti
O as saviski istremiau i siaurine puse... Tikiuosi, jis nepyks labai g.gif
Atsakyti
Pastabėjau dabar pabudo ir mano pinigų medžiai. Pradėjo leisti naujas atžalėles. Reiškias tikrai pavasris ateina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 03 21, 20:25)
Pastabėjau dabar pabudo ir mano pinigų medžiai. Pradėjo leisti naujas atžalėles. Reiškias tikrai pavasris ateina  4u.gif

o gal saskaita banke padides lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 03 21, 21:25)
Pastabėjau dabar pabudo ir mano pinigų medžiai. Pradėjo leisti naujas atžalėles. Reiškias tikrai pavasris ateina  4u.gif

Kažkaip už lango pažiūrėjus, tikrai atrodo, kad sąskaita banke greičiau padidės, nei pavasaris ateis biggrin.gif
Su artėjančiomis Velykomis jus!!!
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 03 22, 14:30)
Kažkaip už lango pažiūrėjus, tikrai atrodo, kad sąskaita banke greičiau padidės, nei pavasaris ateis  biggrin.gif
Su artėjančiomis Velykomis jus!!!

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Taipogi su snieguotom artejanciom Velykom !!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 03 22, 00:53)
o gal saskaita banke padides  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nu, tada, einu tikrinti sąskaitos biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau, ar gerai padariau. persodinau savo piniguoti i kaktusams skirta zemiu substrata (toks zalias rusiskas maisiukas su raudonu kryziumi). nu bet dabar galvoju, ar nereikejo zemiu pamaisyti. kaip manot, augs mano piniguotis?
Atsakyti