Šiandien lengviau atsikvėpiau. Po persodinimo pinigų medelis vėl auga. Tik ne naujas šakeles leidžia, o seniau išleistos tysta.
.

as irgi stebiu savo grazuoleli po gelbejimo misijos, nu nauji lapeliai nebegaltonuoja tfu tfu ftu, o tos dvi sakeles kur leido pries persodinant, tai daugiau nebeisstypo ir daugiau nebeisstyps, nes jau beveik visus lapelius isskleide. Tai gal gyvuos mano medelis.
beto as vis dar jo po persodininmo nelaisciau, o gal jau vertetu? kaip manot?
beto as vis dar jo po persodininmo nelaisciau, o gal jau vertetu? kaip manot?
Jaunutia, laistyk kai žemė bus jau visai sausa, tuomet neprašausi pro šalį.

QUOTE(Minesota @ 2008 03 21, 15:30)
nu jinai kaip ir sausa, nes persodinau kovo 9 ir nelaiscius. sakau gal dar palauksiu koki puse menesiuko

O as saviski istremiau i siaurine puse... Tikiuosi, jis nepyks labai

Pastabėjau dabar pabudo ir mano pinigų medžiai. Pradėjo leisti naujas atžalėles. Reiškias tikrai pavasris ateina

QUOTE(Lietuva @ 2008 03 21, 20:25)
Pastabėjau dabar pabudo ir mano pinigų medžiai. Pradėjo leisti naujas atžalėles. Reiškias tikrai pavasris ateina 

o gal saskaita banke padides

QUOTE(Lietuva @ 2008 03 21, 21:25)

Kažkaip už lango pažiūrėjus, tikrai atrodo, kad sąskaita banke greičiau padidės, nei pavasaris ateis

Su artėjančiomis Velykomis jus!!!
QUOTE(Frosted @ 2008 03 22, 14:30)
Kažkaip už lango pažiūrėjus, tikrai atrodo, kad sąskaita banke greičiau padidės, nei pavasaris ateis

Taipogi su snieguotom artejanciom Velykom !!!!

QUOTE(Jaunutia @ 2008 03 22, 00:53)
Nu, tada, einu tikrinti sąskaitos

Nezinau, ar gerai padariau. persodinau savo piniguoti i kaktusams skirta zemiu substrata (toks zalias rusiskas maisiukas su raudonu kryziumi). nu bet dabar galvoju, ar nereikejo zemiu pamaisyti. kaip manot, augs mano piniguotis?