Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(babyface @ 2008 05 06, 08:24)
O jūs ant kokios palangės laikot pinigų medžius? Aš visad laikiau ant rytinės palangės, bet man kažko neauga tas medelis... Tai vakar išnešiau į kitą kambarį, kurio langai į vakarų pusę... Bet nedėjau ant palangės, kur pasiektų tiesioginiai spinduliai, o į pavėsį... Tai galvoju, gal pradės augti gavęs daugiau šviesos smile.gif O jis gal mėgsta tiesioginę saulės šviesą?  g.gif

piniguotis kuo daugiau gaunas sviesos tuo geriau auga, pas mane auga kambari i pietu puse, bet dabar jo saule isviso nesieka nes yra uzbarikaduotas nuo vaiko
Atsakyti
pas mane ant pietvakarines, ir kazka leidzia, manau lapeli wub.gif zaliuoja, sau auga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 06, 13:54)
piniguotis kuo daugiau gaunas sviesos tuo geriau auga, pas mane auga kambari i pietu puse, bet dabar jo saule isviso nesieka nes yra uzbarikaduotas nuo vaiko

Tai gal dėlto pas mane jis ir neauga, nes labai jau mažai šviesos gauna g.gif Niu reiks nuolat tada laikyt ant vakarinės palangės - tikiuosi nenusvils nuo saulės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 06, 14:28)
Tai gal dėlto pas mane jis ir neauga, nes labai jau mažai šviesos gauna  g.gif Niu reiks nuolat tada laikyt ant vakarinės palangės - tikiuosi nenusvils nuo saulės  biggrin.gif

neaugimo priezastis gali buti ir sviesos trukumas, bandyk pakeisti vieta ir stebek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 05, 23:32)
Pas mane namuose beveik niekas neprigyja iš žydinčių gelių... Tai pilna "lapuočių". Pinigų medeliui labai patinka, nieko nedarau, net laistyt ir tai pamištu, o jis kaip keroja, taip keroja, ant palanges seniai nebetelpa... Susidariau nuomonę, jog "ar gali būti nereiklesnių augalų? ax.gif  smile.gif

o as jau pradedu susidaryti nuomone, kad labai reiklus...
pamyli daugiau - pagelsta lapeliai, nepamyli - vel pagelsta lapeliai, tresti - gerai, bet reciau, nes vel blogai, saules per mazai - nebeauga doh.gif persodini i didesni vazona - labai labai letai auga.
zodziu reikia pamirsti kad ji turiu ir poto gailesiuosi kad pamirsau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 05 06, 13:55)
o as jau pradedu susidaryti nuomone, kad labai reiklus...pamyli daugiau - pagelsta lapeliai, nepamyli - vel pagelsta lapeliai, tresti - gerai, bet reciau, nes vel blogai, saules per mazai - nebeauga doh.gif persodini i didesni vazona - labai labai letai auga.
zodziu reikia pamirsti kad ji turiu ir poto gailesiuosi kad pamirsau doh.gif

sutinku; nes maniškis ir toliau sau lapus meta. Man visiškai tas nepatinka; kiba tikrai reiks man jį versti iš vazono lauk ir patikrinti unsure.gif . Labai jau aš jam neįtinku, kame šaknys nežinau unsure.gif
Atsakyti
Kiek žinau, tai jis mėgsta šviesą, bet negalima laikyti ant tiesioginės saulės. Aš jo visiškai nelepinu, dabar laikau ant šaldytuvo, nes nėra kitur jam vietos... Bet dar nė karto nežydėjo...

Papildyta:
Rašo apie priežiūrą:
http://www.sodovizij...dex.php?id=2581
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 06, 14:57)
Kiek žinau, tai jis mėgsta šviesą, bet negalima laikyti ant tiesioginės saulės. Aš jo visiškai nelepinu, dabar laikau ant šaldytuvo, nes nėra kitur jam vietos... Bet dar nė karto nežydėjo...

Papildyta:
Rašo apie priežiūrą:
http://www.sodovizij...dex.php?id=2581

Viskas išbandyta unsure.gif , vistiek nepadeda schmoll.gif . Matyt nejaučia jis teigiamos energijos, kai piniginė tuščia lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
Nauja tema čia
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 06, 13:21)
pas mane ant pietvakarines, ir kazka leidzia, manau lapeli wub.gif zaliuoja, sau auga mirksiukas.gif

sveikinu thumbup.gif .
Atsakyti
Pas mane ant pietines palanges per metus isleido 6-7 naujas sakeles thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti