Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

o aš išvis saviškį troškinu, per 3 mėn tik 2 kartus nupurškiau- paniškai bijau supūdyti, o jis jau 3 naujus ūgliukus leidžia, vadinasi kol kas tiek ir užtenka. Kiekvienam medeliui savaip patinka augti smile.gif
Atsakyti
matyt uztenka jam dregmes, as tai kaip persodinau, tai per menesi tik viena karta palaisciau.Bet persodinau i sausa zeme.dar bus daugiau saulutes tai greiciau isdziovins zemele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 04, 15:41)
o aš išvis saviškį troškinu, per 3 mėn tik 2 kartus nupurškiau- paniškai bijau supūdyti, o jis jau 3 naujus ūgliukus leidžia, vadinasi kol kas tiek ir užtenka. Kiekvienam medeliui savaip patinka augti  smile.gif

Troškinsiu ir aš mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 04 04, 15:44)
matyt uztenka jam dregmes, as tai kaip persodinau, tai per menesi tik viena karta palaisciau.Bet persodinau i sausa zeme.dar bus daugiau saulutes tai greiciau isdziovins zemele mirksiukas.gif

Dar nemačiau nei vieno piniguočio, kuris išdžiuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai visai neseniai suzinojau kad nereikia daug laistyti... pyliau nuosirdziai 2 metus doh.gif doh.gif bet nieko, ir augo ir tt
dabar nelaistau jau kuris laikas, jau net sazine grauzia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 04 04, 19:41)
Troškinsiu ir aš mirksiukas.gif .
Papildyta:
Dar nemačiau nei vieno piniguočio, kuris išdžiuvo lotuliukas.gif

O aš mačiau lotuliukas.gif Mano kaimynė visai gėlių nemyli, net iš celofano nesugebėjo išimti, per metus ir nudžiovino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 04 04, 20:35)
O aš mačiau lotuliukas.gif Mano kaimynė visai gėlių nemyli, net iš celofano nesugebėjo išimti, per metus ir nudžiovino doh.gif

fu, kokia ragana, tokią gėlę gun_bandana.gif turbūt dabar kur nors elgetauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 04 04, 12:21)
as gal biski ne i tema: kas gali buti gelei (dracenai) visi lapu galai dziuna g.gif

gal saules per daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 04, 22:13)
fu, kokia ragana, tokią gėlę gun_bandana.gif turbūt dabar kur nors elgetauja lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na blogu gyvenimu tikrai nesiskundzia, tiesiog nemyli ji geliu. doh.gif doh.gif Negi sunku karta i menesi palaistyti, daugiau jai ir nereikia. schmoll.gif
Ir dar orchideja nusipirko, bet jau ziedu ir tos nebematau, gal jau irgi numarino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 04 04, 23:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na blogu gyvenimu tikrai nesiskundzia, tiesiog nemyli ji geliu.  doh.gif  doh.gif Negi sunku karta i menesi palaistyti, daugiau jai ir nereikia. schmoll.gif
Ir dar orchideja nusipirko, bet jau ziedu ir tos nebematau, gal jau irgi numarino doh.gif

nu jooo unsure.gif as tai labai noriu orchidejos bet kad jau vietos neber namie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 04 04, 22:17)
gal saules per daug?  g.gif

nu tikrai ne, nes stovi gerai apsviestame kambaryje ir prie galines sienos. sakau gal kokios chemijos jai truksta g.gif

QUOTE(laurindre @ 2008 04 04, 22:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na blogu gyvenimu tikrai nesiskundzia, tiesiog nemyli ji geliu.  doh.gif  doh.gif Negi sunku karta i menesi palaistyti, daugiau jai ir nereikia. schmoll.gif

o gal ji galvoja kad geles vazonuose plasmasines? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,aš girdėjau kad pinigų medžio pačiai pirktis negalima,reikia gauti dovanų.
Atsakyti
QUOTE(RACKA @ 2008 04 05, 15:01)
Sveikutės,aš girdėjau kad pinigų medžio pačiai pirktis negalima,reikia gauti dovanų.

as ir gavau dovanu tongue.gif
Atsakyti