Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(Taniushka @ 2008 04 16, 10:01)
o gal gelsta del to kad truksta vandens?
zinau kai truksta vandens pradeda geltonuoti ir kristi lapai

g.gif O gal? Aš iš tos baimės perlaistyti ir supūdyti laistau kartą per mėnesį.
Atsakyti
Jau kaip graziai zydi piniguotis wub.gif thumbup.gif

o as pasiguost atlekiau doh.gif doh.gif gi persodinau cia pries savaite ar dvi savo su vienu lapeliu piniguoti cool.gif o vakar mano mergina beveik 2,5 metuku kviecia -'ateik, gelyte...kazka padariau'..ateinu, o ta isrovus ji doh.gif doh.gif doh.gif zinokit, pasiutau ax.gif ax.gif tai vel atgal sukisau -per dvi sav -du stresai doh.gif kazi kaip bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 04 16, 08:22)
Jau kaip graziai zydi piniguotis wub.gif  thumbup.gif
o as pasiguost atlekiau doh.gif  doh.gif gi persodinau cia pries savaite ar dvi savo su vienu lapeliu piniguoti cool.gif o vakar mano mergina beveik 2,5 metuku kviecia -'ateik, gelyte...kazka padariau'..ateinu, o ta isrovus ji doh.gif  doh.gif  doh.gif  zinokit, pasiutau ax.gif  ax.gif  tai vel atgal sukisau -per dvi sav -du stresai doh.gif kazi kaip bus doh.gif

manau nieko blogo neturetu jam atsitikti 4u.gif

manasis patiria stresa kasdien doh.gif nes yra pakankamai aukstas ir neturiu ji kur pastatyti auksciau grindu, tai manoji panele vis prie jo bando kaip nors prisiliesti (stovi kampe ant grindu ir uzstatytas stalu), patempti uz lapu ir svarbiausia kai nematau tai ir pasiekia, dar kartais zemes iskasakai paviksta pralisti tarp stalo ir sienos, jau du lapus nudraske tai teko nupliesti visai.
bet nieko ligtai blogo neatsitiko, netgi atrodo kad leis naujus lapus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 16 balandžio 2008 - 09:25
QUOTE(bonda @ 2008 04 16, 09:22)
Jau kaip graziai zydi piniguotis wub.gif  thumbup.gif
o as pasiguost atlekiau doh.gif  doh.gif gi persodinau cia pries savaite ar dvi savo su vienu lapeliu piniguoti cool.gif o vakar mano mergina beveik 2,5 metuku kviecia -'ateik, gelyte...kazka padariau'..ateinu, o ta isrovus ji doh.gif  doh.gif  doh.gif  zinokit, pasiutau ax.gif  ax.gif  tai vel atgal sukisau -per dvi sav -du stresai doh.gif kazi kaip bus doh.gif

niu, įsivaizduok įvyko persodinimas lotuliukas.gif , dabar tik patrauk toliau nuo sodininkės rolleyes.gif , augink toliau savo piniguotį rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 16, 09:02)
g.gif O gal? Aš iš tos baimės perlaistyti ir supūdyti laistau kartą per mėnesį.

Aš tai laistau kažkur kas porą savaičių ir kas 2-3 dienas apipurškiu lapus,ir sėkmingai mano piniguotis jau 3 metukai auga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 16, 10:20)
manau nieko blogo neturetu jam atsitikti  4u.gif

manasis patiria stresa kasdien doh.gif  nes yra pakankamai aukstas ir neturiu ji kur pastatyti auksciau grindu, tai manoji panele vis prie jo bando kaip nors prisiliesti (stovi kampe ant grindu ir uzstatytas stalu), patempti uz lapu ir svarbiausia kai nematau tai ir pasiekia, dar kartais zemes iskasakai paviksta pralisti tarp stalo ir sienos, jau du lapus nudraske tai teko nupliesti visai.
bet nieko ligtai blogo neatsitiko, netgi atrodo kad leis naujus lapus  biggrin.gif

QUOTE(daivvva @ 2008 04 16, 10:26)
niu, įsivaizduok įvyko persodinimas lotuliukas.gif , dabar tik patrauk toliau nuo sodininkės rolleyes.gif , augink toliau savo piniguotį rolleyes.gif  mirksiukas.gif

aciuuz paguoda mirksiukas.gif blush2.gif
siaip susinervijau baiais -gi taip stengiaus del to augaliuko blush2.gif biggrin.gif dar av ir zemiu prakraopste -kaip tycia neber..riek papirkt -dapildyt cool.gif bet pliusas lyg irgi yra wub.gif wub.gif wub.gif lyg maciau, kad kazka bando leist -bet dar tokie mini mini -isrovus tik mates lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėčiau jūsų patarimo: pinigėlio šakos išvirto į šonus. Ar juos rišti kaip nors, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė @ 2008 04 16, 10:00)
Sveikos 4u.gif Norėčiau jūsų patarimo: pinigėlio šakos išvirto į šonus. Ar juos rišti kaip nors, ar ne? blush2.gif

sveika manau jiems reiketu atramos,galima pagaliukus ikisti ir priristi
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 04 16, 10:51)
aciuuz paguoda mirksiukas.gif  blush2.gif
siaip susinervijau baiais -gi taip stengiaus del to augaliuko blush2.gif  biggrin.gif  dar av ir zemiu prakraopste -kaip tycia neber..riek papirkt -dapildyt cool.gif  bet pliusas lyg irgi yra wub.gif  wub.gif  wub.gif lyg maciau, kad kazka bando leist -bet dar tokie mini mini -isrovus tik mates lotuliukas.gif

mini mini tuoj bus maxi- o dėl augaliuko, tai nors ant galvos vaikščiosiu, jis prastai auga , kaip tyčiojasi iš manęs. Tai dabar palikau jo valiai-jei neaugs, tragedijos iš to nedarysiu rolleyes.gif .
Ir nesinervuok- tas augaliukas dar augs ir augs pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė @ 2008 04 16, 11:00)

Pas mane viena labai ilga buvo , tai persodinau į gilų vazoną - ir tą bulvę ant pačio dugno nugrūdau - rišt nereikėjo , tvirtai stovi. Gal ir būtų galima parišt g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 04 16, 11:08)
mini mini tuoj bus maxi- o dėl augaliuko, tai nors ant galvos vaikščiosiu, jis prastai auga , kaip tyčiojasi iš manęs. Tai dabar palikau jo valiai-jei neaugs, tragedijos iš  to nedarysiu rolleyes.gif .
Ir nesinervuok- tas augaliukas dar augs ir augs pas tave mirksiukas.gif

ai, buvo kazkada grazus..kai liko vienas lapas -labai pagailo unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dra kai persodinau, o po savaites mergina paeme ir isrove- tai naturaliai susinervijau doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 04 16, 10:11)
ai, buvo kazkada grazus..kai liko vienas lapas -labai pagailo unsure.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o dra kai persodinau, o po savaites mergina paeme ir isrove- tai naturaliai susinervijau doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

as kai mazoji prie geliu lenda nesinervinu nes suprantu kad ji nesupranta ka daro biggrin.gif
bet kai vyras nuvercia ka nors doh.gif , vo tada besas paemia, nes niekaip nesuprantu kodel as vaikstau ir nieko nekliunu o jis praeina tai pastoviai uzkliuna ir ne tik geles
Atsakyti